نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

سامانه پاس pas.medu.ir یا پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان یکی از سایت های جدیدی است که توسط وزارت آموزش و پرورش در حال راه اندازی می باشد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و انجام بسیاری از فعالیت ها به صورت آنلاین، ادارات و سازمان های بزرگ کشور هم سعی می کنند با حرکت در این مسیر امکان برخورداری از خدمات مختلف خود را به صورت غیر حضوری در اختیار کاربران قرار دهند. وزارت اموزش و پرورش هم از این موضوع مستثنی نبوده و سامانه های گوناگونی را برای ارائه مختلف راه اندازی نموده است. البته شاید بتوان یکی از بزرگ ترین محرک برای انجام این اقدامات را شیوع ویروس کرونا و عدم امکان مراجعه حضوری دانش آموزان به مدارس دانست. به هر حال، اکنون وزارت آموزش و پرورش در حال را اندازی سایت پاس pas.medu.ir است. با توجه به این که امکان بررسی سلامت دانش آموزان از این طریق وجود دارد، کمک زیادی به این سازمان برای انجام نقش خود در حوزه سلامت دانش اموز آنجام می دهد.

سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان پاس

از آن جایی که هنوز سایت پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان یا همان سامانه پاس به طور کامل راه اندازی نشده است، اطلاعات زیادی در این مورد وجود ندارد. اما طبق گفته های سخنگوی وزارت آموزش و پرورش کشور، این سامانه دارای  ۵ فاز مختلف خواهد بود. تمام این فازها مسولیت کلی یکسانی دارند و وظیفه آن ها افزایش سطح سلامتی دانش آموز و جلوگیری از بیماری آن ها تا حد امکان می باشد. اما هر کدام از فازهای مختلف در بخش متفاوتی از حوزه سلامت دانش آموزان عمل خواهد کرد. به هر حال، می توان این موضوع را حرکتی شایسته و مناسب در جهت افزایش سلامت دانش آموزان دانست. با توجه به این که این سامانه یک سایت جدید محسوب می شود و هنوز هم به طور کامل راه اندازی نگردیده است، در این جا نحوه ورود به سامانه پاس به نشانی الکترونیکی pas.medu.ir را برای شما بیان خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید تا بیش تر با این سامانه و امکانات آن آشنا شوید.



ورود به سامانه پاس pas.medu.ir

همان طور که گفتیم، وزارت آموزش و پرورش به منظور افزایش توان خود برای حفظ سلامت دانش آموزان و جلوگیری از بیمار شدن آن ها در حال اقدام برای راه اندازی سامانه ای جدید به نام سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان است. این سامانه دارای پنج فاز مختلف خواهد بود که هر کدام از آن ها در بخش های مختلف سلامت دانش آموز فعالیت خواهند داشت. با توجه به اهمیت بالای این سامانه، لازم است تمام مربیان، دانش آموزان و حتی اولیای آن ها با این سایت و خدمات آن آشنایی داشته باشند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنند. در این بخش نحوه وارد شدن به سایت پاس pas.medu.ir را برای شما بیان خواهیم کرد تا مشکلی برای ورود به آن نداشته باشید. در ادامه هم به معرفی امکانات و خدمات این سامانه خواهیم پرداخت تا با قابلیت های سایت مذکور بیش تر آشنا شوید.

نحوه ورود به سامانه پاس هم مانند نحوه ورود به سایر سایت های آموزش و پرورش زیاد پیچیده نیست. بنابراین شما با طی کردن یک سری مراحل ساده می توانید به این سایت وارد شده و از خدمات قابل ارائه در آن استفاده کنید. در این بخش مراحل لازم جهت وارد شدن به این سامانه را برای شما آورده ایم تا جهت این امر با مشکلی مواجه نباشید. این مراحل لازم برای ورود شامل موارد زیر می باشند:

  1. ۱در اولین قدم باید نشانی اینترنتی این سامانه یعنی pas.medu.ir را در مرورگر خود جست و جو نمایید. به احتمال زیاد شما می توانید هم با استفاده از کامپیوتر و هم گوشی های موبایل به این سامانه وارد شوید و از این نظر محدودیتی نخواهید داشت. زیرا دسترسی به بیش تر سامانه های آموزش و پرورش با استفاده از گوشی موبایل امکان پذیر است.

    ورود به سامانه پاس

  2. ۲بعد از بالا آمدن نتایج جست و جوی تان، باید اولین سایتی که با همین آدرس در لیست نتایج گوگل نمایش داده می شود را انتخاب کرده و به ان وارد شوید.
  3. ۳ در نهایت شما به صفحه اصلی سامانه پاس وارد شده و ار این طریق می توانید نسبت به استفاده از خدمات گوناگون این سامانه اقدام کنید.

در این جا نحوه ورود به سایت پاس را به برای شما بیان کردیم. همان طور که مشاهده کردید، با پشت سر گذاشتن این مراحل ساده شما می توانید به سامانه مذکور وارد شده و از امکانات آن استفاده نمایید. در ادامه توضیحات بیش تری در مورد امکانات و قابلیت های این سایت به شما ارائه خواهیم داد. 

 

بیشتر بخوانید: سامانه آزمون آغازین

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

راهنمای سامانه پاس pas.medu.ir

در بخش قبل نحوه ورود به سامانه پاس pas.medu.ir را برای شما بیان کردیم. بنابراین به محض راه اندازی این سامانه، ‌شما می توانید به سایت مذکور وارد شده و از بخش های گوناگون آن استفاده نمایید. البته با توجه به این که این سامانه هنوز به طور کامل در دسترس قرار نگرفته و امکان ورود به آن وجود ندارد، نمی توان اطلاعات دقیقی از بخش های مختلف آن ارائه کرد. از طرف دیگر، برخی مربیان و حتی اولیای دانش آموزان با سوالاتی در مورد چگونگی استفاده از این سامانه رو به رو هستند. در واقع این افراد می خواهند بدانند که دسترسی به این سامانه برای چه کسانی فعال خواهد بود، چه اطلاعاتی از دانش اموزان باید در این سامانه قرار بگیرد و به طور کلی نحوه کار با سامانه پاس به چه صورت است. برای اطلاع دقیق از این موارد و رسیدن به پاسخ سوالات باید منتظر راه اندازی کامل این سامانه باشیم.

راهنمای سامانه پاس

البته همان گونه که در بخش های قبل اشاره کردیم، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش توضیحات مختصری در مورد ساختار این سامانه ارائه کرده است. مهم ترین چیزی که از این صحبت ها برداشت می شود این است که سامانه پاس دارای 5 فاز مختلف می باشد. اگر چه هدف اصلی و نهایی تمام فازهای این سامانه بررسی سلامت جسمی و روانی دانش آموزان و به طور کلی افزایش سطح سلامت آن ها است، اما هر کدام از این فازها در بخش های مختلفی از این حوزه فعالیت خواهند کرد. در واقع هر کدام از فازهای سایت پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان وظیفه متفاوتی را بر عهده خواهند داشت. اما به هر حال، برای اطلاع دقیق از جزئیات وظایف هر کدام از این فازها و امکانات موجود در بخش های مختلف این سامانه به نشانی pas.medu.ir ، باید منتظر راه اندازی آن به صورت رسمی توسط وزارت آموزش و پرورش باشیم.

 

بیشتر بخوانید: دریافت کد سوابق تحصیلی

 

امکانات سامانه پاس pas.medu.ir

اگر چه سامانه پاس هنوز به طور رسمی راه اندازی نشده و اطلاعات زیادی در مورد بخش های مختلف آن و به طور کلی ساختار این سامانه در دسترس نیست، اما پنج فاز اصلی این سایت ارائه شده اند و می توان اطلاعات کلی در مورد وظایف سایت پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان با استفاده از این موارد به دست آورد. در این بخش ۵ فاز اصلی این سامانه را به طور کامل برای شما توضیح خواهیم داد. اما قبل از آن باید بدانید که شیوع ویروس کرونا تاثیر زیادی بر ایجاد این سایت داشته است. در واقع از جمله مهم ترین وظایف آن هم بررسی سلامت دانش آموزان در مواجهه با این ویروس خطرناک است. البته در کنار این مورد سایر جنبه های سلامت جسم و روان دانش آموزان هم مورد بررسی قرار می گیرد و امکان استفاده از سایت پاس حتی بعد از اتمام اپیدمی کرونا برای کنترل سلامت دانش آموزان وجود خواهند داشت.

همان گونه که اشاره کردیم، سامانه pas.medu.ir هنوز به صورت کامل راه اندازی نشده و دسترسی به آن ممکن نیست؛ پس نمی توان اطلاعات دقیق و جزئی از امکانات آن بیان کرد. اما در این بخش ۵ فاز اصلی این سامانه را برای شما توضیح داده ایم تا یک سری اطلاعات کلی در مورد عملکرد آن به دست آورید. این فازهای اصلی سامانه پاس شامل موارد زیر می باشند.

 

  •  تعریف نقش ها و دسترسی کاربران، طراحی فرم اولیه کوید ۱۹، طرحی گزارشات در فاز صفر
  •  آسیب شناسی، طراحی RFP سامانه پرونده الکترونیک سلامت در فاز ۱
  •  احصا فرآیندهای سایر بیماری ها، دسترسی کاربران، طراحی فرم. طراحی گزارشات در فاز ۲
  •  هوشمندسازی فرآیندها با ارتباط دیگر سازمان ها از جمله وزارت بهداشت، ثبت احوال، سازمان جغرافیایی با تعیین وب سرویس ها در فاز ۳
  •  پیاده سازی کامل سامانه پاس و گزارش دهی هوشمند (BI ) در فاز ۴

منبع : سامانه پاس





:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: