پرداخت الکترونیکی مالیات
نوشته شده توسط : sevda

مالیات یکی از منبع های درآمد دولت است که هر ساله افراد زیادی ملزم به پرداخت مالیات می باشند. روش های مختلفی برای پرداخت مالیات برای اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد که افراد می توانند بسته به شرایط خود یکی از روش ها را انتخاب و از آن ها برای پرداخت مالیات اقدام کنند. تمامی افراد حقیقی و حقوقی که دارای پرونده های مالیاتی می باشند، می توانند با مراجعه به سامانه های پرداخت الکترونیکی مالیات کشور، اقدام به پرداخت هزینه های مالیاتی خود کنند.
با توجه به اهمیت بسیار زیاد پرداخت مالیات حقوق، ارزش افزوده، خودرو و مشاغل در ادامه این مقاله قصد دارم نحوه پرداخت الکترونیکی مالیات برای هر یک از انواع مالیات های ذکر شده را توضیح دهیم. بنابراین، اگر جزء مودیان مالیاتی می باشید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا از نحوه پرداخت آنلاین مالیات آگاه شوید. همچنین توصیه می کنیم دانلود نرم افزار اظهارنامه مالیاتی را نیز بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سایت وام ازدواج

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

پرداخت الکترونیکی مالیات ۱۴۰۰

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پرونده مالیاتی می باشند، می توانند نسبت به پرداخت الکترونیکی مالیات اقدام کنند. روش های مختلفی برای پرداخت مالیات وجود دارد که افراد می توانند بسته به نظر و شرایط خود یکی از روش ها را انتخاب کنند و مالیات خود را به سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت کنند.
بر همین اساس سامانه ای در سایت سازمان امور مالیاتی کشور ( سامانه اظهارنامه مالیاتی ) به نشانی اینترنتی tax.gov.ir راه اندازی شده است که افراد می توانند با ورود به این سامانه مراحل پرداخت آنلاین مالیات را انجام دهند. لازم به ذکر است که افراد برای استفاده از این سامانه، ملزم به ثبت نام در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور هستند که قبلا در مقاله ثبت نام اظهارنامه مالیاتی در خصوص آن صحبت کردیم و می بایست نام کاربری و رمز عبور خود را برای ورود به سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات دریافت کنند.
البته روش های مختلف دیگری نیز برای پرداخت مالیات ارزش افزوده و مالیات خودرو نیز وجود دارد که در ادامه مقاله به شرح آن ها می پردازیم.

پرداخت الکترونیکی مالیات 1400 امکان پذیر است؟

 

بیشتر بخوانید: فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی

 

پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی

در قبض های جدید مالیات، شناسه ای به عنوان شناسه ۳۰ رقمی درج شده است که افراد می توانند با کمک این شناسه قبض مالیات خود را پرداخت نمایند. تمامی قبض های مالیاتی با شناسه ۳۰ رقمی از طریق این روش قابل پرداخت می باشند.
به طور کلی دو روش برای پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی وجود دارد که در ادامه هر دو روش را توضیح می دهیم.

 

پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی از طریق دستگاه های کارت خوان

تمامی مودیان مالیاتی که دارای شناسه ۳۰ رقمی قبض مالیات می باشند، می توانند با مراجعه به ادارات کل، از دستگاه های کارت خوان استفاده کنند و با کمک این دستگاه ها اقدام به پرداخت قبض مالیاتی خود نمایند. در نظر داشته باشید که تنها دستگاه های کارت خوانی می توانند برای پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی مورد استفاده قرار گیرند که مجهز به سیستم بارکدخوان ۴۲ رقمی باشند.

 

پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی از طریق دستگاه های خودپرداز بانک ملی

تمامی مودیان مالیاتی در صورتی که دارای شناسه ۳۰ رقمی قبض مالیات باشند می توانند با کمک خودپردازهای بانک ملی، اقدام به پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی کنند. برای استفاده از این روش می بایست پس از مراجعه به یکی از دستگاه های خودپرداز بانک ملی مراحل زیر را انجام دهید.

  1. ۱ابتدا به قسمت «پرداخت قبوض و دیگر پرداخت ها» وارد شوید.
  2. ۲سپس، بر روی گزینه «پرداخت وجوه دولتی» بزنید.
  3. ۳در نهایت بارکد قبض را وارد نمایید و قبض مالیات خود را پرداخت کنید.

 

پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی با مراجعه به شعبه های بانک کشور

سومین روش برای پرداخت قبض مالیات با شناسه ۳۰ رقمی این است که شما به یکی از شعب بانک ها در سراسر کشور مراجعه کنید و از طریق فرم دستور پرداخت الکترونیکی بین بانکی (ساتنا/ پایا) قبض مالیاتی خود را پرداخت نمایید.
دقت داشته باشید که از طریق مراجعه به شعب بانک ها حتما روش ساتنا را انتخاب کنید و پرفراژ فرم دستور پرداخت الکترونیکی بین بانکی نیز انجام شود.

روش های مختلف پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی

 

بیشتر بخوانید: ویرایش اطلاعات در سامانه املاک

 

” پرداخت الکترونیکی مالیات در صورتی قابل انجام است که شناسه قبض و شناسه پرداخت در دسترس باشد. “

 

پرداخت الکترونیکی مالیات ارزش افزوده

تمامی مودیان مالیاتی که مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می باشند، می بایست ابتدا اظهارنامه های مالیاتی خود را در دوره های سه ماهه در سایت سازمان امور مالیاتی تسلیم کنند. آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی را در این رابطه بخوانید. سپس، با مراجعه به سایت سازمان امور مالیات بر ارزش افزوده به نشانی اینترنتی evat.ir قبض الکترونیکی مالیاتی خود را دریافت کنند.
تمامی قبض های صادر شده در سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات به نشانی اینترنتی evat.ir دارای شناسه قبض و شناسه پرداخت می باشد که افراد می توانند با کمک شناسه قبض و شناسه پرداخت خود، به یکی از درگاه های پرداخت معتبری که زیر نظر بانک ملی قرار دارد و یا با مراجعه به خودپردازهای بانک ملی و یا استفاده از دستگاه های POS قبض مالیاتی خود را پرداخت کنند.
شایان به ذکر است که پس از پرداخت الکترونیکی مالیات ارزش افزوده نیازی به ثبت رسید پرداخت شده و ... در سامانه خدمات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده نمی باشد.

برای ورود به درگاه خدمات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده کلیک کنید

پرداخت الکترونیکی مالیات بر ارزش افزوده چگونه انجام می شود؟

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام کارت ملی

 

پرداخت الکترونیکی مالیات مشاغل

مشاغل جزء افراد حقیقی برای پرداخت مالیات محسوب می شوند که هر ساله موظف به پرداخت مالیات می باشند. این دسته از افراد در صورتی که دارای شناسه قبض و شناسه پرداخت مالیاتی می باشند،
می توانند به راحتی به یکی از درگاه های الکترونیک پرداخت قبض مراجعه کنند و قبض مالیاتی خود را پرداخت کنند؛ اما در صورتی که دارای شناسه قبض و شناسه پرداخت نمی باشند، می بایست با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی tax.gov.ir نسبت به دریافت قبض الکترونیکی پرداخت مالیات کشور اقدام کنند.
دقت داشته باشید که برای صدور قبض در سایت سازمان امور مالیاتی کشور حتما افراد باید در این سامانه ثبت نام کرده باشند و دارای نام کاربری و رمز عبور برای ورود به پورتال شخصی خود در سایت سازمان امور مالیاتی باشند.
لازم به ذکر است که در این سامانه، می توان به صورت مستقیم قبض مالیات را پرداخت کرد و دیگر نیازی به مراجعه به سیستم های پرداخت قبض نمی باشد؛ اما در صورتی که تمایل به پرداخت الکترونیکی مالیات با کمک سیستم های پرداخت الکترونیکی قبض ها را دارید، می توانید پس از دریافت شناسه قبض و شناسه پرداخت، قبض مالیاتی خود را مانند قبض های دیگر پرداخت کنید.

برای ورود به سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات مشاغل کلیک کنید

آموزش پرداخت الکترونیکی مالیات برای اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل

 

بیشتر بخوانید: پیگیری کارت ملی

 

پرداخت الکترونیکی مالیات حقوق

افرادی که مشمول پرداخت مالیات حقوق می باشند، می توانند با در دست داشتن شناسه پرداخت و شناسه قبض اقدام به پرداخت قبض مالیاتی خود به صورت الکترونیک از طریق درگاه های بانک ملی کنند.
لازم به ذکر است که پرداخت الکترونیکی مالیات حقوق تنها با در دسترس بودن شناسه پرداخت و شناسه قبض قابل انجام خواهد بود. شما می توانید با ورود به سیستم الکترونیکی مالیات بر حقوق ، قبض مالیاتی خود را دریافت نمایید.

ورود به سیستم الکترونیکی مالیات بر حقوق

 

بیشتر بخوانید: استعلام اعتبار دفترچه تامین اجتماعی

 

پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو

کلیه افرادی که دارای خودرو می باشند، می بایست مالیات خودرو خود را هر ساله پرداخت نمایند. مالیات خودرو، با نام «عوارض سالیانه خودرو» شناخته می شود که تمامی افراد موظف به پرداخت این مالیات به صورت سالیانه می باشند.
خوشبختانه سامانه های مختلفی برای پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو وجود دارند که افراد می توانند با کمک آن ها نسبت به پرداخت مالیات سالیانه خودرو اقدام کنند. در ادامه نحوه پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو از طریق سامانه ای به نام سامانه آیتول را توضیح می دهیم.

  1. ۱برای پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو ابتدا به سایت آیتول یا خودروی من به نشانی اینترنتی itoll.ir وارد شوید. برای ورود مستقیم به قسمت پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو در سایت آیتول، می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.
    ورود به سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو
  2. ۲ سپس، شماره پلاک خودرو خود را در قسمت مشخص شده وارد کنید و پس از وارد کردن شماره تلفن همراه خود بر روی گزینه استعلام عوارض خودرو کلیک نمایید.

    نحوه پرداخت الکترونی عوارض خودرو سالیانه

  3. ۳پس از اطلاع از عوارض خودرو خود، می توانید از طریق این سامانه اقدام به پرداخت الکترونیکی مالیات خودرو کنید. مقاله استعلام خلافی خودرو را نیز در این رابطه بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: نوبت دهی معاینه فنی

 

نتیجه گیری:

هر ساله صاحبان مشاغل مختلفی موظف به پرداخت مالیات به دولت می باشند. خوشبختانه، روش های الکترونیکی مختلفی برای پرداخت الکترونیکی مالیات بر ارزش افزوده، مالیات صاحبان مشاغل، مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی، مالیات حقوق و ... وجود دارند که افراد می توانند بسته به شرایط خود یکی از این روش ها را انتخاب کنند و قبوض مالیاتی خود را به صورت الکترونیکی پرداخت نمایند. به همین خاطر در این مقاله سعی کردیم شما را با روش های مختلف پرداخت الکترونیکی مالیات آشنا کنیم تا بتوانید به سادگی قبوض مالیاتی خود را پرداخت کنید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

1- آیا امکان پرداخت الکترونیکی مالیات ۱۴۰۰ وجود دارد؟

بله امکان پرداخت الکترونیکی مالیات ۱۴۰۰ در سایت سازمان امور مالیاتی کشور وجود دارد.

2- پرداخت الکترونیکی مالیات ارزش افزوده چگونه است؟

برای پرداخت الکترونیکی ارزش افزوده باید قبض الکترونیکی مالیاتی خود را از evat.ir دریافت کرده و سپس با یکی از روش های ذکر شده در مقاله اقدام به پرداخت آن نماییم.

3- پرداخت الکترونیکی مالیات مشاغل به چه شکلی انجام می شود؟

برای پرداخت الکترونیکی مالیات مشاغل باید وارد سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات مشاغل که لینک آن در مقاله قرار داده شده شوید و سایر مراحل را طبق متن پیش بروید.

منبع : پرداخت الکترونیکی مالیات





:: بازدید از این مطلب : 383
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: