نوشته شده توسط : sevda

 

گاهی اوقات پیش می آید که فرهنگیان عزیز قصد دریافت فیش حقوقی خود را داشته باشند. خوشبختانه با گسترش روند فعالیت های الکترونیکی در رابطه با آموزش و پرورش امکان دریافت فیش حقوقی فرهنگیان به صورت غیر حضوری فراهم شده است و افراد می توانند به راحتی و با مراجعه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان اقدام به دریافت و چاپ فیش حقوقی خود کنند. لازم به ذکر است که هنوز هم دریافت فیش حقوقی از روش حضوری امکان پذیر است، اما با توجه به راحتی روند دریافت این فیش از سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش، بهتر است که افراد با کمک این سامانه اقدام به دریافت فیش حقوقی خود نمایند.
در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان در سامانه fish.medu.ir آشنا کنیم. بنابراین، اگر قصد دریافت این فیش را دارید، می توانید این مقاله تا انتها مطالعه کنید و به راحتی فیش حقوقی خود را دریافت نمایید.

 

با توجه به اینکه شما فرهنگیان عزیز این روزها با برنامه شاد سروکار زیادی دارید توصیه می کنیم دانلود برنامه شاد و بروز رسانی شاد را بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سایت سمپاد

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه فیش حقوقی فرهنگیان fish.medu.ir

یکی از مشکلاتی که بعضی از افراد فرهنگی با آن مواجه هستند، گرفتن فیش حقوقی می باشد. در حال حاضر دریافت فیش حقوقی فرهنگیان وکارکنان وزارت آموزش و پرورش از طریق دو راه زیر امکان پذیر است؛ اما با توجه به اینکه امکان دریافت غیر حضوری فیش حقوقی فرهنگیان وجود دارد، نیازی به مراجعه حضوری فرهنگیان برای دریافت این فیش نیست.

 

روش حضوری برای دریافت فیش حقوقی آموزش و پرورش:

این روش دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش یک روش قدیمی تر نسبت به روش غیر حضوری و آنلاین دریافت فیش حقوقی می باشد. در گذشته افراد باید برای دریافت فیش حقوقی خود به مراکز مربوطه مراجعه می کردند و مراحل دریافت فیش حقوقی خودشان را به صورت حضوری انجام می دادند؛ اما در حال حاضر با توجه به روی کار آمدن سامانه فیش حقوقی فرهنگیان ، فرهنگیان می توانند به راحتی و بدون هیچ گونه مراجعه حضوری به اداره آموزش و پرورش یا ناحیه مربوط به آموزش و پرورش مدرسه خودشان، فیش حقوقی خود را دریافت کنند.

 

روش آنلاین و غیرحضوری برای دریافت فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش:

سامانه های مختلفی برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و ممکن است که این سامانه ها برای هر یک از استان های کشور متفاوت باشد؛ اما در سراسر کشور تمام فرهنگیانی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارند، باید با مراجعه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس اینترنتی fish.medu.ir و وارد کردن کد ملی و کد پرسنلی خود به پنل مربوط به خودشان وارد شوند و مراحل دریافت فیش حقوقی فرهنگیان را انجام دهند. در ادامه این مقاله توضیح بیشتری در رابطه با نحوه دریافت فیش حقوقی از سامانه فیش حقوقی فرهنگیان خواهیم داد.

 

 

بیشتر بخوانید: مشکلات برنامه شاد

 

ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان

افرادی که قصد دریافت فیش حقوقی خودشان را دارند، باید ابتدا به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس fish.medu.ir مراجعه کنند و مراحل مربوط به ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان را انجام دهند. لازم به ذکر است که تنها مرجع رسمی برای دریافت فیش حقوقی افراد فرهنگی همین سامانه می باشد، بنابراین، بهتر است افراد فرهنگی از مراجعه به سامانه های دیگر برای دریافت فیش حقوقی خود خودداری نمایند.
برای ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان ، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس لپ تاپ یا تلفن همراه اندرویدی و یا آی او اس خود را باز کنید.
  2. ۲سپس در فیلد جستجوی گوگل سایت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش را به آدرس fish.medu.ir جستجو نمایید.

    ورود به سامانه فیش حقوقی معلمان

  3. ۳به همین راحتی شما به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان به آدرس اینترنتی fish.medu.ir وارد شده اید و می توانید طبق مراحلی که در ادامه ذکر می شود، مراحل ورود به سامانه و چاپ فیش حقوقی خود را انجام دهید.

    سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش چیست؟

 

بیشتر بخوانید: سایت ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۰

 

” رمز عبور سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش همان رمز عبور سامانه همگام می باشد. “

 

دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کد ملی

تمامی افراد محترم فرهنگی می توانند با کد ملی و شماره پرسنلی خود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شوند. البته ذکر این نکته لازم است که افراد برای ورود به این سامانه باید قبلا در سامانه همگام ثبت نام کرده باشند و رمز عبور همگام خود را به خاطر داشته باشند.
بنابراین، اگر قصد دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کد ملی را دارید، کافیست به سایت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی fish.medu.ir وارد شوید و مراحل بعدی ورود به این سامانه را انجام دهید:

  1. ۱بعد از اینکه به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شدید، صفحه ای را همانند تصویر زیر مشاهده می کنید. برای ورود به این سامانه کافیست در فیلد اول کد ملی خود و در فیلد دوم شماره پرسنلی خود را وارد نمایید و بر روی گزینه بعدی کلیک کنید.

    نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی آموزش و پرورش

  2. ۲در مرحله بعدی، از شما درخواست می شود که رمز عبور خود را وارد نمایید. دقت کنید که با توجه به نکته ذکر شده، رمز عبور این سامانه، همان رمز عبور همگام می باشد. بعد از وارد کردن رمز عبور همگام خود و کد امنیتی در این سامانه می توانید به سامانه وارد شوید و فیش حقوقی خود را مشاهده نمایید.

    رمز عبور سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش

 

 در صورت مواجه شدن با پیغام «پنل شما در سایت همگام فعال نیست» باید چه کاری انجام دهم؟

گاهی اوقات پیش می آید که افراد پس از وارد کردن کد ملی و کد پرسنلی خود و کلیک کردن بر روی گزینه ورود با پیغام پنل شما در سایت همگام فعال نیست مواجه می شوند و نمی توانند مرحله بعدی ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان که همان وارد کردن رمز عبور همگام می باشد را انجام دهند.
در این گونه مواقع ممکن است دو مشکل برای فرد ایجاد شده باشد. اول این است که مدیر مدرسه فرد، پنل شما را در سامانه همگام فعال نکرده است و شما باید با ارائه درخواست به مدیر مدرسه یا اداره آموزش و پرورش منطقه خود، پنل مربوط به سامانه همگام خود را فعال نمایید. دقت کنید که امکان فعال سازی پنل همگام توسط خود معلمان امکان پذیر نیست.
گاهی اوقات هم ممکن است رمز عبور سامانه همگام فعال نشده باشد، در این گونه مواقع افراد می توانند به راحتی و با وارد شدن به سامانه همگام رمز عبور خود را فعال نمایند. برای رفع این مشکل می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

 

 

  1. ۱ابتدا سایت همگام آموزش و پروش به آدرس اینترنتی hamgam.medu.ir را در فیلد جستجوی گوگل وارد کنید تا وارد سایت اصلی همگام شوید.
  2. ۲در مرحله بعدی، از طریق تب های بالای سایت بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

     

  3. ۳حال رمز عبور و کد ملی خود را برای ورود به سامانه همگام وارد کنید تا وارد پنل کاربری خودتان شوید.

     

  4. ۴حال شما وارد سامانه شخصی خودتان در سامانه همگام شده اید؛ برای فعال سازی رمز عبور خود بر روی اسم خودتان کلیک کنید تا گزینه مربوط به تغییر رمز عبور برای شما باز شود.
  5. ۵در مرحله بعدی نیز کافیست رمز عبور خود را عوض کنید تا رمز عبور شما فعال شود.
  6. ۶بعد از فعال سازی رمز عبور خود می توانید مجددا به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان وارد شوید و رمز عبور جدید همگام خود را در مرحله دوم وارد نمایید. دقت کنید که برای ورود به این سامانه نیاز است که حتما رمز عبور سامانه همگام وارد شود، بنابراین، حتما رمز عبور سامانه همگام را نزد خود محفوظ نگه دارید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه پادا

 

نکات مربوط به فیش حقوقی فرهنگیان

  •  افرادی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارند، می توانند همچنان به اداره آموزش و پرورش یا ناحیه مربوط به مدرسه خود مراجعه کنند و مراحل دریافت فیش حقوقی فرهنگیان را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
  •  دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش از طریق سامانه های مختلفی انجام می شود و ممکن است هر استان، سامانه مختلفی را برای دریافت این فیش حقوقی در اختیار داشته باشد.
  •  تنها آدرس رسمی برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی fish.medu.ir می باشد. بنابراین، تمامی فرهنگیان در همه نقاط کشور می توانند با مراجعه به این سامانه و وارد کردن کد ملی و شماره پرسنلی خود به سامانه دریافت فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش وارد شوند.
  •  تنها راه دریافت فیش حقوقی از سامانه فیش حقوقی فرهنگیان این است که افراد قبلا پنل کاربری خود را در سامانه همگام فعال نموده باشند و رمز عبور همگام خود را به خاطر داشته باشند؛ چرا که برای ورود به سامانه فیش حقوقی وزارت آموزش و پرورش نیاز است که افراد به غیر از وارد کردن شماره پرسنلی و کد ملی خود، رمز عبور همگام خود را وارد نمایند.
  •  دقت کنید که رمز عبور سامانه همگام، همان رمز عبوری است که باید در هنگام ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش وارد شود. بنابراین، افرادی که پنلشان در سامانه همگام فعال نیست یا در حال حاضر رمز عبور خود را فراموش کرده اند، قادر به ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان نیستند.

 

در پایان توصیه می کنیم سایت ثبت نام کتاب درسی را نیز بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه سیدا ثبت نمرات

 

نتیجه گیری:

افراد فرهنگی که قصد دریافت فیش حقوقی خود را دارند، فارغ از اینکه در چه استانی خدمت می کنند، می توانند به راحتی به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی fish.medu.ir وارد شوند و مراحل ورود به این سامانه را انجام دهند. اگر فردی در مرحله ورود به سامانه با پیغام پنل شما در سامانه همگام فعال نیست مواجه شد، می تواند از طریق روش گفته شده در این مقاله اقدام به فعال سازی رمز عبور خود در سامانه همگام نماید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

1- آدرس اینترنتی سامانه فیش حقوقی فرهنگیان کدام است؟

آدرس اینترنتی سامانه فیش حقوقی فرهنگیان fish.medu.ir می باشد.

2- رمز عبور سایت فیش حقوقی فرهنگیان را از کجا باید بگیریم ؟

رمز عبور سامانه فیش حقوقی فرهنگیان همان رمز عبور سامانه همگام می باشد.

3- چه روش هایی برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان وجود دارد؟

۱- روش حضوری و مراجعه به مراکز مربوطه و ۲- روش آنلاین و غیر حضوری و استفاده از سایت فیش حقوقی فرهنگیان.

منبع : سامانه فیش حقوقی فرهنگیان



:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در سال های گذشته کتاب های دانش آموزان از طریق لوازم التحریرهای منتخب در داخل کشور توزیع می شد؛ اما چند سالی است که روش دریافت و ثبت نام کتاب درسی تغییر پیدا کرده است و افراد برای ثبت نام و دریافت کتاب درسی خود می بایست در زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ به سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس اینترنتی irtextbook.com مراجعه کنند و با پرداخت هزینه مربوط به کتاب های درسی، برای دریافت کتاب درسی سال تحصیلی 1400 و 1401 اقدام کنند. با توجه به اهمیت بسیار زیاد موضوع دریافت کتاب درسی دانش آموزان و نحوه ثبت نام کتاب درسی سال تحصیلی 1400 - 1401 ، در این مقاله قصد داریم روش دریافت و ثبت نام کتاب های درسی را در پایه های مختلف تحصیلی را آموزش دهیم. توجه داشته باشید که در سایت همراه مشاور، مقالات زیادی از جمله سامانه وادانا ، دان و سامانه سیدا و سامانه پادا در خصوص موضوعات تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان نوشته شده است.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سایت ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰

افرادی که قصد ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ را دارند، می بایست در زمان ثبت نام به سامانه irtextbook.com وارد شوند و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در این سامانه ثبت نام کنند. لازم به ذکر است که ثبت نام کتاب درسی در تمامی پایه های تحصیلی تنها و تنها در سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس irtextbook.com انجام می شود؛ لذا دانش آموزان عزیز باید برای جلوگیری از هر گونه سوء استفاده از ورود به سایت های دیگر جلوگیری نمایند.

 

ورود به سامانه کتب درسی irtextbook.com

با توجه به اینکه ثبت نام کتاب درسی 1400 تنها از طریق سامانه irtextbook.com انجام می شود؛ دانش آموزان عزیز باید از نحوه ورود به سامانه کتب درسی آگاه باشند. برای ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی می بایست شما سایت irtextbook.com را در گوگل جستجو کنید و با وارد کردن اطلاعات دانش آموز به این سامانه وارد شوید. در ادامه روش تصویری ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی را توضیح خواهیم داد:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی یا لپ تاپ خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سامانه ثبت نام کتاب درسی» را جستجو کنید.

    سامانه ثبت نام کتب درسی

  3. ۳در مرحله بعدی، کافیست بر روی اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند وارد شوید.

    ورود به سامانه ثبت نام کتاب درسی

  4. ۴حال شما به سامانه یا همان سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 وارد شده اید و می توانید تمام اطلاعیه های مربوط به ثبت نام کتاب های درسی را در این سامانه مشاهده کنید.

    نحوه ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی

پیشنهاد می شود مقالات سامانه هم آوا و سایت ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی را نیز مطالعه کنید.

 

” ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ تنها در سایت irtextbook.com انجام می شود. “

 

زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰

زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ برای هر پایه تحصیلی متفاوت می باشد. افرادی که قصد ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ را دارند، می بایست حتما در زمان مقرر مربوط به ثبت نام کتاب های درسی به سایت مربوطه مراجعه نمایند و ثبت نام خود را انجام دهند. در جدول زیر زمان ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ در هر پایه تحصیلی را مشاهده می کنید. لازم به ذکر است که ثبت نام کتاب درسی تنها در زمان های ذکر شده در جدول انجام می شود؛ لذا داوطلبان می بایست حتما در زمان مقرر اقدام به ثبت نام نمایند.

زمان ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱
عنوان فعالیتپایه تحصیلیزمان شروعزمان پایان
ثبت سفارش گروهی و انفرادی پایه های تحصیلی دوم تا ششم، هشتم و نهم، یازدهم و دوازدهم ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پایه اول ابتدایی ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
پایه های تحصیلی هفتم، دهم ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
اصلاح سفارش تمامی دوره های تحصیلی ۱۴۰۰/۰۴/۱۲ ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
توزیع منطقه به مدرسه دوره ابتدایی ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
دوره اول متوسطه ۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
دوره دوم متوسطه نظری ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
دوره دوم متوسطه فنی و حرفه ای و کارو دانش ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۲۵
تمامی دوره های تحصیلی استثنایی ۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
توزیع مدرسه به دانش آموز دوره ابتدایی ۱۴۰۰/۰۶/۱۰ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
دوره اول متوسطه
دوره دوم متوسطه نظری
دوره دوم متوسطه فنی و حرفه ای و کارو دانش
تمامی دوره های تحصیلی استثنایی

 

اگر دانش آموز مدرسه ای دارید حتما مقالات دانلود شاد و نصب برنامه شاد را مطالعه کنید.

راهنمای ثبت نام کتاب درسی 1400

ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 به صورت انفرادی و گروهی انجام می شود. بعضی از مدارس به صورت گروهی اقدام به ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی می کنند و دانش آموزان و اولیاء آن ها دیگر به صورت جداگانه در سایت ثبت نام نمی کنند؛ اما بعضی از مواقع، ثبت نام کتاب درسی به خود دانش آموز سپرده می شود. به همین خاطر دانش آموزان و اولیاء آن ها باید با نحوه ثبت نام کتب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ آشنا باشند. همانطور که در مقاله هم ذکر کردیم، برای ثبت نام کتاب های درسی می بایست ابتدا به سایت irtextbook.com وارد شوید و در زمان ذکر شده برای ثبت نام کتاب درسی ، مراحل ثبت نام را انجام دهید. در ادامه آموزش تصویری ثبت نام کتاب درسی 1400 را ذکر خواهیم کرد:

  1. ۱ابتدا سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس irtextbook.com را در گوگل جستجو کنید.
  2. ۲زمانی که شما وارد سایت ثبت نام کتاب درسی شدید، باید مانند تصویر زیر بر روی گزینه ورود دانش آموزان کلیک کنید.

    نحوه ثبت نام کتاب درسی

  3. ۳برای ثبت نام کتاب درسی ، دانش آموز باید نام کاربری و رمز عبور خود را در سامانه وارد کند. نام کاربری دانش آموز برابر کد ملی وی و رمز عبور دانش آموز برابر شماره سریال آن می باشد. پس از وارد کردن این دو شماره به پورتال شخصی دانش آموز وارد می شوید که نام دانش آموز در آن مشخص می باشد.

    سایت ثبت نام کتاب درسی 1400

  4. ۴حال از منوی سمت چپ سایت بر روی گزینه ثبت سفارش کلیک کنید.

    ثبت سفارش کتاب درسی 1400

  5. ۵حال مبلغ مورد نظر برای پرداخت هزینه کتاب های آموزشی را مشاهده می کنید، برای تکمیل سفارش خود می بایست این مبلغ را پرداخت نمایید. بر روی بانک ملی کلیک کنید و گزینه پرداخت را بزنید.

    پرداخت هزینه ثبت سفارش کتاب درسی

  6. ۶پس از پرداخت هزینه مربوطه سفارش کتاب درسی شما ثبت خواهد شد.

 

هزینه ثبت نام کتب درسی چقدر است؟

هزینه ثبت نام کتاب درسی برای هر یک از پایه های تحصیلی متفاوت است و در حال حاضر این هزینه اعلام نشده است؛ اما دقت کنید که در سراسر کشور هزینه ثبت نام کتاب درسی در هر پایه تحصیلی یکسان بوده و دانش آموزانی که قصد ثبت نام در کافی نت ها را دارند، باید حتما به این موضوع توجه داشته باشند که برای ثبت نام کتاب درسی تنها و تنها باید مبلغ پشت کتاب های درسی را پرداخت کنید و هیچ هزینه ای مبنی بر هزینه ثبت نام و یا هزینه های متفرقه پرداخت در سایت ثبت نام کتاب درسی نخواهد شد.

 

نکات مربوط به سامانه کتب درسی

نحوه وارد کردن شماره سریال شناسنامه

بسیاری از دانش آموزان و یا اولیاء آن ها با نحوه وارد کردن شماره سریال شناسنامه آشنا نیستند و مدام با ارورهایی در سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 مواجه می شوند. برای رفع این مشکل می توانید به تصویر زیر دقت کنید. در تصویر زیر مشاهده می کنید که شماره سریال شناسنامه یک کد ۶ رقمی بدون هیچ گونه حروف فارسی و یا حتی علامت هایی مانند اسلش (/) می باشد. با توجه به اینکه اکثر دانش آموزان دارای شناسنامه های جدید هستند، بیشتر فرم تصویر اول مورد توجه قرار گیرد.

نحوه وارد کردن سریال شناسنامه در سایت ثبت نام کتاب درسی

بنابراین، برای ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی ، می بایست که کد ملی دانش آموز را به عنوان نام کاربری و کد ۶ رقمی سریال شناسنامه را به عنوان رمز عبور وارد نمایید و به سامانه وارد شوید.

 

ثبت نام کتاب درسی برای اتباع خارجی

دانش آموزان عزیزی که اتباع خارجی هستند و کد ملی و شماره سریال شناسنامه ندارند، می بایست برای ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی ، کد اتباع خود را به عنوان نام کاربری و شش رقم یک (111111) را به عنوان رمز عبور خود وارد نمایند.

 

مواجه شدن با ارورهای مختلف در هنگام ورود به سامانه

گاهی اوقات پیش می آید که افراد با ارورهایی در هنگام ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی مواجه می شوند. در این گونه مواقع می تواند مشکل از زمان ثبت نام کتاب درسی باشد. به طور مثال دانش آموزی به غیر از زمان ثبت نام پایه های ابتدایی به سامانه مراجعه کرده است. مشکل دیگری که می تواند باعث بروز خطا در هنگام ورود به سامانه شود این است که افراد کد ملی و شماره سریال شناسنامه را اشتباه وارد می کنند. اما اگر مطمئن هستید که هیچ یک از دو مشکل بالا برای شما وجود ندارد، دو حالت ممکن است رخ بدهد. اول اینکه دانش آموز هنوز در مدرسه ای برای سال تحصیلی جدید ثبت نام نکرده است و یا مدرسه اطلاعات دانش آموز را در سامانه سناد ثبت نکرده است. برای رفع این مشکل دانش آموزان و یا اولیاء وی می بایست به مدرسه ثبت نامی مراجعه کنند و درخواست کنند که اطلاعات آن ها در سامانه سناد ثبت شود. در بعضی از موارد نیز اطلاعات دانش آموز مانند شماره سریال شناسنامه در سامانه سناد به درستی وارد نشده است و به همین دلیل دانش آموز نمی تواند به سایت ثبت نام کتاب درسی وارد شود. برای رفع این مشکل نیز باید به مدرسه مراجعه کنید و درخواست بررسی و اصلاح اطلاعات دانش آموز را بدهید.

 

مرورگر توصیه شده برای ثبت نام کتاب های درسی

افرادی که قصد ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ به صورت انفرادی را دارند، بهتر از یکی از مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس برای ثبت نام در این سامانه استفاده کنند. سعی کنید که برای ثبت نام حتما از مرورگرهای به روز شده و آپدیت استفاده کنید.

منبع : ثبت نام کتاب



:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

دارا بودن وسیله نقلیه نیازمند انجام کارهای خاصی نیز می باشد. یکی از مواردی که حتما دارندگان وسایل نقلیه با آن سروکار دارند، استعلام خلافی خودرو می باشد. در گذشته با توجه به حضوری بودن مراحل استعلام و پرداخت خلافی های مربوط به وسایل نقلیه افراد باید زمان زیادی را برای پرداخت خلافی های خود صرف می کردند؛ اما در حال حاضر با توجه به گسترش امور غیر حضوری مربوط به پلیس راهور، افراد می توانند در زمان بسیار کمی استعلام خلافی خودرو خود را انجام دهند و مراحل مربوط به پرداخت آن را نیز پشت سر بگذارند.
روش های مختلفی برای استعلام خلافی خودرو وجود دارد؛ اما در این مقاله قصد داریم معتبرترین روش ها را برای این کار برای شما ذکر کنیم که یکی از این روش ها استعلام خلافی با پیامک می باشد. همچنین اگر نیاز به مراجعه به مراکر تعویض پلاک و معاینه فنی خودرو دارید حتما تعویض پلاک اینترنتی و نوبت دهی معاینه فنی را بخوانید. 

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

استعلام خلافی خودرو

یکی از مهم ترین مواردی که در هنگام خرید و فروش وسایل نقلیه، افراد به آن بر می خورند، پرداخت خلافی های خودرو می باشد. گاهی اوقات پیش می آید که افراد از مقدار خلافی های خودرو خود مطلع نیستند و به همین خاطر اقدام به پرداخت این خلافی ها نمی کنند و در نهایت مجبور می شوند که مبلغ زیادی را به عنوان خلافی خودروهایشان پرداخت نمایند.

نحوه استعلام و پرداخت خلافی های خودرو

خوشبختانه، شما می توانید با کمک روش های استعلام خلافی خودرو که به صورت غیر حضوری نیز انجام می شود، مراحل مربوط به استعلام خلافی خودرو و پرداخت خلافی خود را انجام دهید و از وضعیت و هزینه های مربوط به خلافی های وسیله نقلیه خودتان مطلع شوید.
استعلام خلافی خودرو از طریق روش های مختلفی انجام می شود که در ادامه این مقاله دو مورد از بهترین و ساده ترین روش ها را برای شما ذکر خواهیم کرد. اگر می خواهید بدانید چه تعداد پلاک بنام شماست استعلام پلاک فعال را بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: اعتبار دفترچه تامین اجتماعی

 

معرفی سایت استعلام خلافی خودرو

مهم ترین و بهترین روش برای استعلام خلافی خودرو ، استفاده از سایت استعلام خلافی خودرو یعنی سایت اصلی پلیس راهور می باشد. سایت پلیس راهور به آدرس rahvar120.ir بسیاری از خدمات مربوط به وسایل نقلیه را به صورت الکترونیکی به شهروندان ایرانی ارائه می دهد.
افرادی که می خواهند استعلام خلافی خودرو خود را انجام دهند، می توانند به راحتی به سایت پلیس راهور به آدرس rahvar120.ir وارد شوند و مراحل مربوط به استعلام خلافی خودرو خود را که در ادامه ذکر می کنیم، انجام دهند. اگر خودرو جدید خریداری کرده اید حتما راهنمای پیگیری کارت ماشین را بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه وام ازدواج

 

” استعلام خلافی خودرو با پیامک و یا از طریق سایت پلیس راهور امکان پذیر است “

 

دریافت خلافی خودرو با بارکد

همانطور که می دانید سایت راهور به آدرس rahvar120.ir بسیاری از خدمات مربوط به وسایل نقلیه را به افراد ایرانی ارائه می دهد. یکی از مهم ترین این خدمات دریافت خلافی های خودرو می باشد. افرادی که به هر دلیلی قصد دارند از وضعیت خلافی های خودرو خود مطلع شوند، می توانند بدون هیچ گونه مراجعه حضوری و تنها با وارد شدن به سایت پلیس راهور و وارد کردن بارکد وسیله نقلیه خود، از وضعیت خلافی های خودشان مطلع شوند.

برای استعلام خلافی خودرو با بارکد از طریق سایت راهور می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱در مرحله اول یکی از مرورگرهای گوشی یا لپ تاپ خود را باز کنید و به قسمت جستجوی گوگل وارد شوید
  2. ۲حال در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سایت پلیس راهور» را تایپ کنید و آن را جستجو نمایید

    ورود به سایت پلیس راهور

  3. ۳در مرحله بعدی، گوگل سایت پلیس راهور را برای شما جستجو می کند، کافیست روی آن کلیک کنید تا وارد سایت اصلی پلیس راهور به آدرس rahvar120.ir شوید.

    پرداخت و استعلام جریمه های رانندگی

  4. ۴در مرحله بعدی، باید از طریق امکانات مختلف این سایت، به دنبال گزینه استعلام تخلفات رانندگی بگردید و در نهایت روی آن کلیک کنید.

    استعلام تخلفات رانندگی در سایت پلیس راهور

  5. ۵در این مرحله، کافیست شما بارکد خودرو خود را که در کارت خودرو شما نوشته شده است را وارد نمایید. سپس، عبارت امنیتی که در تصویر نوشته شده است در قسمت مربوطه تایپ کنید و روی گزینه جستجو کلیک کنید.

    استعلام تخلفات رانندگی از طریق سایت راهور

 

 نکته: ممکن است بعضی از افراد ندانند که بارکد خودرو در کجای کارت خودرو نوشته شده است. دقت کنید که این بارکد یک کد ۸ رقمی است که در کارت خودروهای قدیمی در گوشه سمت چپ کارت خودرو و در کارت خودرو جدید در سمت راست کارت نوشته شده است که به نام بارکد پستی کارت خودرو معروف است.
برای اینکه متوجه شوید دقیقا این بارکد کجا نوشته شده است می توانید به تصویر زیر دقت کنید. بنابراین، با توجه به نکته گفته شده، دقت کنید که در زمان وارد کردن اطلاعات بارکد خودرو، با مشکلی مواجه نشوید.

 

محل درج شماره بارکد خودروها در کارت خودرو

 

بیشتر بخوانید: رهگیری گواهینامه

 

استعلام خلافی با پیامک

در صورتی که تمایل ندارد از سایت راهور برای استعلام خلافی خود استفاده کنید یا به اینترنت دسترسی ندارید، نگران نباشید! راه دیگری نیز برای استعلام خلافی خودرو وجود دارد. شما می توانید از طریق استعلام خلافی با پیامک برای دریافت خلافی خودرو خود اقدام کنید.
برای این کار نیاز است که کد VIN کارت خودرو خود را به شماره پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ارسال کنید. سپس، سامانه پلیس راهور ناجا با کمک پیامک شما را از وضعیت خلافی هایتان مطلع می کند.

 

 نکته: دقت کنید که کد VIN یک کد ۱۷ رقمی است که در کارت های جدید و قدیمی خودرو یا سند خودرو درج شده است و با بارکد پستی که در قبل ذکر کردیم، تفاوت دارد. بنابراین، دقت کنید که در هنگام ارسال پیامک اشتباهی کد دیگری را به جای کد VIN ارسال نکنید؛ چرا که در این صورت جواب پیامک به شما ارسال نخواهد شد.
برای آشنایی بیشتر با محل درج این کد می توانید به تصویر زیر دقت کنید.

شماره VIN در کجا کارت خودرو درج می شود؟

 

بیشتر بخوانید: پیگیری مرسولات پستی

 

نحوه پرداخت خلافی خودرو

تا اینجا با دو روش استعلام خلافی خودرو آشنا شدیم؛ اما شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بعد از استعلام خلافی خودرو چگونه می توانیم آن را پرداخت کنیم؟ روش ها و سامانه های مختلفی برای پرداخت خلافی خودرو وجود دارند؛ اما ما راحت ترین روش ها را برای پرداخت این خلافی ها به شما ذکر می کنیم.

 

روش اول؛ پرداخت خلافی خودرو از طریق سایت پلیس راهور

همانطور که مشاهده کردید، سایت پلیس راهور امکانات مختلفی را به دارندگان خودرو ارائه می دهد؛ یکی از این امکان استعلام تخلفات رانندگی بود، اما شما می توانید بعد از استعلام تخلفات خود در سایت بمانید و مراحل مربوط به پرداخت خلافی خودرو خود را انجام دهید.
دقت کنید که برای این کار باید به قسمت امکانات سایت وارد شوید و بر روی گزینه پرداخت الکترونیکی جرایم کلیک نمایید. به محض کلیک کردن بر روی این گزینه، به سامانه ای هدایت می شوید که امکان پرداخت الکترونیکی جرایم را برای شما فراهم می کند.

پلیس راهور

دقت کنید که برای پرداخت جریمه های خود باید شماره سریال وسیله نقلیه خود را در قسمت مورد نظر وارد کنید و بر روی گزینه استعلام کلیک کنید. در اینجا هم می توانید پرداخت خلافی خودرو خود را انجام دهید هم از وضعیت خلافی های خودتان مطلع شوید!

استعلام خلاافی خودرو

 

روش دوم؛ پرداخت خلافی از طریق ارسال پیامک

همانطور که در روش های دریافت خلافی خودرو ذکر کردیم، یکی از روش های اصلی برای این کار استفاده از استعلام خلافی با پیامک بود. در این روش افراد باید کد VIN پشت کارت خودرو خود را به سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ ارسال می کردند. در این زمان سامانه پیامکی پلیس راهور، به طور خودکار وضعیت خلافی های خودرو مورد نظر را بررسی می کند و افراد را از مبلغ خلافی هایشان مطلع می کند.
اما این سامانه تنها برای استعلام خلافی خودرو نیست! به محض اینکه پیامک مربوط به وضعیت خلافی های خودرو به شما ارسال می شود، مشاهده می کنید که شناسه پرداخت و قبض نیز برای شما ارسال می شود. کافیست با کمک این دو عدد به یکی از اپلیکیشن های مربوط به پرداخت قبض وارد شوید و مراحل مربوط به پرداخت این جرایم را مانند قبض های دیگر انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید: مشاهده سوابق بیمه با موبایل

 

نحوه چاپ خلافی خودرو

در بعضی از مواقع مانند ترخیص کردن خودروها از پارکینگ یا سند زدن برای خودرو، نیاز است که افراد برگه مربوط به خلافی خودرو خود را ارائه کنند. در این زمان است که افراد نیاز پیدا می کنند که وضعیت خلافی خودرو خود را چاپ نمایند.
چاپ خلافی خودرو زمانی امکان پذیر است که افراد در منزل خود پرینتر داشته باشند و از طریق سایت پلیس راهور مراحل مربوط به استعلام خلافی خودرو خود را انجام داده باشند و برگه مربوط به پرداخت و استعلام خلافی را چاپ کنند.
اما اگر شما دسترسی به پرینتر ندارید و در زمان کمی نیاز است که برگه چاپ خلافی خودرو خود را تحویل دهید، می توانید به یکی از دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید و از آن ها درخواست کنید که برگه خلافی خودرو شما را چاپ کنند. شما می توانید در همان دفتر نسبت به پرداخت خلافی خودرو خود اقدام کنید.

منبع : استعلام خلافی خودرو



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در بدو شیوه ویروس کرونا، امکان برگزاری کلاس ها به صورت حضوری در مدرسه وجود نداشت. به همین خاطر برنامه ای به نام برنامه شاد روی کار آمد تا دانش آموزان بتوانند در یک محیط کاملا امن درس بخوانند. آموزش و پرورش ایران در اسفند ماه ۱۳۹۹ از نسخه اولیه برنامه شاد رونمایی کرد؛ اما ابتدای کار تقریبا همه دانش آموزان و معلمان نمی توانستند از برنامه شاد استفاده کنند؛ چرا که این برنامه دارای مشکلاتی رایج از قبیل کندی در دانلود و آپلود، مشکلاتی در احراز هویت، قطعی سرور و ... بود. کم کم با گذشت زمان به منظور رفع مشکلات برنامه شاد ، چندین نسخه بروزرسانی شاد ، توسط آموزش و پرورش منتشر شد که در هر بار آپدیت شاد ، مشکلات قبلی این برنامه برطرف شد. بنابراین، لازم است که بعد از انتشار نسخه شاد جدید ، به روز رسانی برنامه شاد انجام شود.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

چرا باید نسخه جدید شاد را دریافت کنیم؟

زمانی که برنامه شاد مدارس راه اندازی شد، دانش آموزان و معلمان قصد استفاده از آن را داشتند؛ اما متاسفانه برنامه با مشکلات زیادی مواجه بود که مهم ترین آن قطعی برنامه بود. با گذشت زمان و انتشار نسخه به روز رسانی برنامه شاد ، بسیاری از مشکلات مربوط به این برنامه برطرف شد. به طوری که پس از هر بروزرسانی شاد ، سرعت برنامه به شدت افزایش پیدا کرد.
در حال حاضر با انتشار شاد جدید ، این برنامه قابل رقابت با پیام رسان های خارجی می باشد. بنابراین، بسیار مهم است که دانش آموزان و معلمان عزیز پس از انتشار هر نسخه جدید برنامه شاد، اقدام به نصب شاد جدید کنند.
در هر آپدیت شاد ، بسیاری از مشکلات قدیمی مربوط به برنامه برطرف می شود؛ اما این تنها قابلیت به روز رسانی برنامه شاد نیست! در هر نسخه شاد جدید ، یک سری امکانات خاص برای دانش آموزان و معلمان اضافه می شود که آن ها می توانند با استفاده از این امکانات تدریس بهتری را ارائه دهند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه سمپاد

 

چگونه شاد را بروزرسانی کنیم؟

بروزرسانی شاد با روش های مختلفی امکان پذیر است و شما می توانید با هر یک از روش های زیر اقدام به بروزرسانی شاد کنید. لازم به ذکر است که فعلا نسخه آیفون شاد موجود نیست و این برنامه تنها بر روی گوشی های نصب می شود که دارای سیستم عامل اندروید باشند.

چگونه برنامه شاد خود را بروزرسانی کنیم؟

 

  •  به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه بازار: همانطور که می دانید یکی از برنامه هایی که می توان با استفاده از آن برنامه های مختلف اندرویدی را به روز رسانی و دانلود نمود، برنامه بازار است. اپلیکیشن شاد نیز در این برنامه وجود دارد و شما می توانید از طریق برنامه بازار اقدام به دانلود برنامه شاد و بروز رسانی آن نمایید.
  •  به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه مایکت: برنامه مایکت نیز یکی از برنامه های پرطرفدار در بین دارندگان گوشی های اندرویدی است. به محض انتشار شاد جدید ، برنامه مایکت نیز این برنامه را منتشر می کند و شما می توانید از طریق آن برنامه شاد را به روز رسانی کنید.
  •  به روز رسانی برنامه شاد از طریق سایت shad.ir: یکی از روش های دیگر برای به روز رسانی برنامه شاد این است که شما به سایت اصلی این برنامه به آدرس shad.ir مراجعه کنید و بروزرسانی این برنامه را انجام دهید.
  •  به روز رسانی برنامه شاد از طریق خود برنامه شاد: اگرچه برنامه شاد مانند دیگر برنامه های پیام رسان دارای قابلیت بروزرسانی خودکار نیست و نمی توان از طریق تنظیمات برنامه را بروزرسانی کرد؛ اما بعد از انتشار نسخه جدید برنامه شاد ، پیامی مبنی بر آپدیت برنامه شاد در این برنامه نمایش داده می شود که شما می توانید با استفاده از آن برنامه را بروزرسانی کنید.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

 

” به روز رسانی برنامه شاد از طریق ۴ روش مختلف امکان پذیر می باشد. “

 

راهنمای به روز رسانی برنامه شاد

روش های مختلف بروز رسانی برنامه شاد در بالا ذکر شد. در ادامه تمامی این روش ها را به صورت مرحله به مرحله توضیح می دهیم:

 

به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه بازار

  1. ۱ابتدا برنامه بازار را بر روی گوشی خود نصب کنید و سپس آن را باز نمایید.
  2. ۲روش به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه بازار بسیار ساده است، کافیست شما در قسمت جستجوی برنامه، عبارت شاد را جستجو کنید تا برنامه برای شما باز شود.
  3. ۳اگر نسخه آخر برنامه شاد بر روی گوشی شما نصب بود که دیگر نیازی به آپدیت کردن نیست و برنامه بازار هم گزینه ای برای آپدیت برنامه شاد برای شما نشان نمی دهد، اما اگر نسخه جدیدی از برنامه شاد منتشر شده بود و هنوز روی گوشی شما نصب نشده بود، می توانید با زدن گزینه «نصب» یا «به روز رسانی» برنامه را بر روی گوشی خود نصب کنید.

    به روز رسانی برنامه شاد از طریق اپلیکیشن بازار

به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه مایکت

  1. ۱روش بروز رسانی برنامه شاد از طریق مایکت، مشابه روش قبلی می باشد. کافیست شما ابتدا برنامه مایکت را بر روی گوشی خود نصب نمایید و سپس آن را باز کنید.
  2. ۲در قسمت جستجوی برنامه مایکت، عبارت برنامه شاد را جستجوی کنید و منتظر بمانید که برنامه برای شما جستجو شود.
  3. ۳در مرحله بعد، اگر نسخه جدیدی از برنامه شاد منتشر شده بود، می توانید بر روی گزینه بروزرسانی شاد کلیک کنید و آن را به روز رسانی نمایید. البته اگر اپلیکیشن شاد بر روی گوشی شما نصب نبود، می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه نصب آخرین نسخه از آن را نصب نمایید.

به روز رسانی برنامه شاد از طریق برنامه مایکت

به روز رسانی برنامه شاد از طریق سایت shad.ir

یکی از روش های به روز رسانی برنامه شاد این است که شما نسخه قبلی شاد را از روی گوشی خود حذف نصب کنید و سپس، آخرین نسخه از برنامه شاد را از طریق سایت اصلی آن به آدرس shad.ir دانلود نمایید و سپس نصب کنید.

  1. ۱برای این کار شما باید سایت شاد را در فیلد جستجوی گوگل تایپ کنید و آن را جستجوی نمایید و یا می توانید آدرس shad.ir را جستجو کنید.

    بروزرسانی شاد از طریق سایت اصلی آن

  2. ۲در مرحله بعدی، سایت اصلی اپلیکیشن شاد برای شما باز می شود. کافیست برای بروزرسانی برنامه بر روی گزینه «دانلود نسخه اندروید» کلیک کنید تا برنامه برای شما دانلود شود، سپس آن را بر روی گوشی خود نصب کنید.

دانلود و به روز رسانی برنامه شاد از طریق سایت اصلی

 

به روز رسانی برنامه شاد از طریق خود برنامه شاد

چهارمین روش برای به روز رسانی برنامه شاد این است که شما منتظر بمانید که برنامه شاد به شما اعلام کند که نسخه جدیدی از برنامه شاد منتشر شده است.
معمولا این اتفاق زمانی می افتد که شما به این برنامه وارد شوید و نسخه قبلی برنامه بر روی گوشی شما نصب باشد. در این حالت می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه بروزرسانی، شاد جدید را دانلود کنید. پس از اینکه دانلود این اپلیکیشن کامل شد، می توانید به سادگی آن را نصب نمایید.

به روز رسانی برنامه شاد از طریق خود اپلیکیشن شاد

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه پادا

 

رفع مشکل بروزرسانی شاد جدید

گاهی اوقات کاربران با مشکلات زیادی برای به روز رسانی برنامه شاد جدید مواجه می شوند. علت های متعددی می تواند در این اتفاق دخیل باشد؛ اما می توانید با استفاده از راه حل های زیر مشکل خود را برطرف نمایید.

 

  •  اگر حافظه داخلی تلفن همراه شما پر است، آن را خالی کنید و سپس اقدام به نصب اپلیکیشن و بروزرسانی شاد کنید.
  •  دقت کنید که نسخه اندروید شما با نسخه اندرویدی که برنامه شاد نیاز دارد، همخوانی داشته باشد.
  •  حتما و حتما از روش های معتبر ذکر شده برای بروزرسانی شاد استفاده کنید؛ چرا که بعضی از سایت ها، لینک دانلود اپلیکیشن سالم را در اختیار شما قرار نمی دهند.
  •  می توانید گوشی خود را ری استارت کنید و مجددا اقدام به بروزرسانی شاد کنید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه سیدا

 

نکات مربوط به آپدیت شاد
  •  برنامه شاد تنها برای نسخه های اندروید گوشی همراه موجود است؛ بنابراین تنها افرادی می توانند بروزرسانی شاد جدید را انجام دهند که دارای گوشی هایی با نسخه سیستم عامل اندروید باشند.
  •  برای بروزرسانی شاد ، حتما از طریق سایت های معتبر مانند سایت اصلی شاد یا برنامه های معتبر مانند برنامه بازار و برنامه مایکت استفاده کنید.

منبع : به روز رسانی برنامه شاد



:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

تصور کنید که تمام کارهای مربوط به سفر خارج از کشور خود را انجام داده اید. مثلا بلیط سفر تهیه و هتلی را رزرو کرده اید و تمام برنامه های خود را بر اساس این سفر خارجی چیده اید. بنابراین هم از نظر مالی و هم از نظر معنوی شما هزینه های متنوعی را بر اساس این سفر خارجی انجام داده اید. یک ممنوعیت خروج از کشور  به سادگی تمام می تواند تمام این هزینه ها را دود کند. پس بهتر است قبل از هر اقدامی برای سفرهای خارجی اقدام به استعلام ممنوع الخروجی خود کنیم. در گذشته راه های متنوعی از جمله مراجعه حضوری به اداره گذرنامه و یا استعلام ممنوع الخروجی به واسطه تلفن وجود داشت. امروزه با راه اندازی سامانه استعلام ممنوع الخروجی این مسئله راحت تر و سریع تر مشخص می شود.

اهمیت استعلام ممنوع الخروجی

 

بیشتر بخوانید: گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه اینترنتی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

اهمیت استعلام ممنوع الخروجی

به طور کلی قوانین هر کشور با کشور دیگر متفاوت است. بر اساس همین عنوان هر کسی که در خاک و مرز هر کشوری حضور داشته باشد تحت قوانین آن کشور قرار می گیرد. از این رو اگر حکومت یا دولت یا هر ارگان رسمی دیگر بخواهد اعمال فردی را بر اساس قوانین داخلی بررسی کند باید آن را در خاک خود نگه دارد. از این رو دستور به عدم خروج وی از کشور می دهد. به جز این موضوع عام که در تمامی کشورها وجود دارد، در ایران یک مورد ممنوع الخروجی دیگر به صورت اختصاصی برای خانم ها وجود دارد. به این ترتیب که مادامی که شوهر یا پدر یا ولی پدری یک خانم اجازه خروج از کشور را ندهد یا رضایت به خارج شدن وی از ایران نداشته باشد، وی ممنوع الخروج می شود.
بنابراین به طور کلی دلایل متنوع و انواع مختلفی را می توان برای ممنوع الخروجی متصور شد. این موضوع نشان می دهد که عملا این اتفاق برای هر کسی ممکن است رخ بدهد و افراد زیادی درگیر این موضوع شوند. بنابراین استعلام ممنوع الخروجی یک اتفاق خاص یا یک نیاز نادر محسوب نمی شود. به نظر می رسد همه باید با سامانه استعلام ممنوع الخروجی و روش کار آن آشنا شوند.
به هر حال اولین قدم ها برای انجام یک سفر خارجی قدم های پر هزینه محسوب می شود. از گرفتن مجوزهای رسمی خروج و اقامت های مختلف گرفته تا هزینه تهیه بلیط و اقامت گاه و ... همه و همه هزینه های مادی است که قبل از خروج از کشور شما آن ها را متقبل می شوید. از طرف دیگر سفر خارجی دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. برخی از این سفر ها دلیل کاری، برخی دیگر تفریحی و برخی دلیل پزشکی دارد. به هر دلیل اگر شما نتوانید به سفر خود برسید تمام برنامه ریزی های انجام شده از بین می رود و شما متحمل خسارت معنوی نیز می شوید. پس به هر دلیل اگر شما ممنوع الخروج شوید، فارغ از این که ممکن است درگیر یک سری مسائل قانونی شوید، مهمترین خسارتی که به شما وارد می شود این است که تمام هزینه های مادی و معنوی شما از بین می رود. این در حالی است که با یک استعلام ممنوع الخروجی می توانید به سادگی جلوی این اتفاق را بگیرید و قبل از هر نوع هزینه ای با انجام استعلام ممنوع الخروجی برنامه ریزی دقیق تری داشته باشید.

انواع ممنوع الخروجی

 

بیشتر بخوانید: سامانه استعلام سوء پیشینه

 

انواع ممنوع الخروجی

همانطور که در بالاتر گفته شد، ممنوع الخروجی قانونی است که بر اساس نوع حکومت و کشور انواع مختلفی دارد. البته در حالت کلی می توان گفت که این قانون ممنوع الخروجی مختص کسانی است که مشکلات قانونی دارند و از نظر قانونی تحت تعقیب هستند. اما به طور اختصاصی و بر اساس قوانین ایران ممنوع الخروجی شامل موارد زیر می باشد:

  •  محکومان کیفری که محکومیت خودشان را طی نکرده اند و یا از اجرای حکم متواری هستند.
  •  کسانی که مشمول قانون ۱۷ قانون گذرنامه هستند. این قانون اشاره به بدهکاران دولتی دارد اعم از فرارهای مالی دارد. به این ترتیب  به این افراد گذرنامه تعلق نمی گیرد یا از خروج کشور آن ها ممانعت به عمل می آید.
  •  بدهکاران بانکی، اجازه خروج از کشور ندارند.
  •  افرادی که در خارج از کشور به هر دلیل خوشنام نیستند. این دلایل می تواند شامل تکدی گری، کلاهبرداری یا سرقت و محکومیت های مختلف باشد.
  •  بانوانی که برای خروج از کشور اجازه همسر خود را ندارند.

بنابراین به طور کلی یک بدهی ساده بانکی یا وامی تسویه نشده نیز می تواند باعث شود که شما ممنوع الخروج شوید. از این رو قبل از هر سفر خارجی و قبل از هر اقدامی بهتر است نسبت به استعلام ممنوع الخروجی اقدام کنید.

 

بیشتر بخوانید: پاک شدن سوء پیشینه

 

ورود به سایت ممنوع الخروجی exitban.ssaa.ir

در ابتدای این مقاله بیان کردیم که در گذشته نه چندان دور برای استعلام ممنوع الخروجی افراد باید به صورت حضوری یا تلفنی از طریق اداره گذرنامه اقدام می کردند. هنوز هم این راه ها وجود دارد و هر فردی که بخواهد اقدام به استعلام ممنوع الخروجی کند می تواند از طریق این روش ها دست به کار شود.
اما سرعت و کیفیت عواملی بودند که باعث شدند کم کم سامانه استعلام ممنوع الخروجی به شکل جامع به آدرس exitban.ssaa.ir راه اندازی شود. این سامانه زیر نظر قوه قضاییه و بخش اسناد رسمی می باشد. بنابراین شما به واسطه سامانه استعلام ممنوع الخروجی به صورت مستقیم نسبت به استعلام ممنوع الخروجی خودتان اطلاع کسب می کنید.
توجه داشته باشید که تمامی موارد ممنوع الخروجی تحت نظر قوه قضاییه می باشد و هیچ ارگان دیگری نمی تواند به صورت مستقیم مانع از خروج یا ورود شما به کشور شود.

نحوه استعلام ممنوع الخروجی

 

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با موبایل

 

راهنمای استعلام ممنوع الخروجی

به جز روش های تلفنی و مراجعه حضوری به دفاتر گذرنامه در سراسر کشور، می توانید با استفاده از سایت سامانه استعلام ممنوع الخروجی اقدام به استعلام کنید. شما با ورود به سایت استعلام ممنوع الخروجی با صفحه ای کاملا ساده و مشخص رو به رو هستید.
در این صفحه شما با ارائه نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره شناسنامه و کد ملی می توانید به سرعت نسبت به استعلام ممنوع الخروجی خود آگاه شوید.
از مزیت های مهم این روند این است که شما می توانید به صورت ۲۴ ساعته در تمام طول هفته نسبت به دریافت استعلام خود اقدام کنید. نکته دیگر که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما به صورت مستقیم از طرف خود قوه قضاییه اقدام به دریافت این استعلام ممنوع الخروجی می کنید. پس در صورت عدم اعلام مشکل برای خروج از کشور دیگر نگرانی وجود ندارد و هیچ مشکلی برای خروج شما از کشور وجود ندارد.

 

بیشتر بخوانید: دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا

 

نکات مربوط به استعلام ممنوع الخروجی

چند نکته مهم در مورد استعلام ممنوع الخروجی و سامانه مربوطه وجود دارد. اول این که کسانی می توانند از این سامانه استفاده کنند که حداقل یک بار اقدام به دریافت گذرنامه کرده اند و نام آن ها در اسناد رسمی کشور ثبت شده است. بنابراین اگر اقدام به دریافت گذرنامه نکرده اید با مراجعه به دفاتر رسمی گذرنامه در سراسر کشور می توانید نسبت به وضعیت قانونی خود اطلاع پیدا کنید.
مسئله مهم دیگری که در مورد قانون ممنوع الخروجی وجود دارد این است که قاضی حداکثر می تواند فرد را برای مدت ۶ ماه ممنوع الخروج کند. البته در قانون تصریح شده است که در صورت نیاز این مدت زمان قابل تمدید شدن است.

ممنوع الخروجی

اگر نتیجه شما در استعلام ممنوع الخروجی به نوعی بود که مشخص شد شما نمی توانید از کشور خارج شوید می توانید در اولین اقدام نسبت به اعتراض به حکم قاضی به دادگاه مراجعه کنید.
در نظر داشته باشید که اگر علت ممنوع الخروجی شما کیفری باشد، در سامانه استعلام ممنوع الخروجی علت نمایش داده نمی شود. از این رو شما در اولین اقدام باید وارد سایت سامانه ثنا ( وابسته به قوه قضاییه ) شوید. در این حالت شما می توانید علت اصلی ممنوع الخروجی خود را بدانید.
توجه داشته باشید که از زمان اعلام حکم ممنوع الخروجی شما ده روز فرصت دارید تا حکم دادگاه را عوض کنید. در غیر این صورت روند تجدید نظر ممکن است چند ماه به طول بیانجامد.

منبع : استعلام ممنوع الخروجی



:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

اگر تا به حال با دادگاه و دادگستری سر و کار داشته اید حتما اصطلاحات ابلاغ و ابلاغیه برایتان آشنا می باشد . یکی از مهم ترین مراحل در شروع و ادامه دادرسی در دادگاه، ابلاغیه قضایی می باشد و چنانچه حکمی در خصوص امری که مستلزم آگاهی قبلی طرفین دعوی است بدون ابلاغ صحیح به هر یک از آن ها صادر گردد باطل و بی اثر بوده و تخلف انتظامی محسوب می شود. حال که موضوع ابلاغیه قضایی تا این حد در اقامه دعوی موثر می باشد تصمیم گرفتیم این مقاله را به موضوع ابلاغیه و قوانین مربوط به آن اختصاص دهیم . توجه کنید که ابلاغیه می توانند بصورت ابلاغیه الکترونیکی نیز صادر شوند بنابراین هیچ تفاوتی بین ابلاغیه الکترونیکی و ابلاغیه عادی وجود ندارد.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

ابلاغیه چیست ؟

ابلاغ در لغت به معنی رساندن، رساندن نامه یا پیام به کسی می باشد . ابلاغیه نیز در لغت، به ورق هایی که به وسیله آن مطلبی را ابلاغ می کنند گفته می شود . اما ببینیم در اصطلاح قانونی ابلاغیه چیست ؟ در اصطلاح حقوقی به ورقه قضایی که به منظور مطلع ساختن طرف دعوا از مفاد ورق قضایی ارسال می شود ، ابلاغیه می گویند. مشاهده ابلاغیه و موضوع ابلاغیه الکترونیکی در آیین دادرسی بسیار حائز اهمیت است و ابلاغ کلیه اوراق قضایی مثل دادخواست ، احضاریه ، اختاریه ، لوایح و ... برای شروع و ادادمه دادرسی و اجرای حکم ضروری می باشد . ماده 302 قانون آیین دادرسی مدنی به موضوع ابلاغیه قضایی اختصاص داده شده است و به موجب آن : "هیچ حکم یا قراری را نمی توان اجراء نمود مگر این که به صورت حضوری و یا به صورت دادنامه یا رونوشت گواهی شده آن به طرفین یا وکیل آنان ابلاغ شده باشد. نحوه ابلاغ دادنامه و رونوشت آن برابر مقررات مربوط به ابلاغ دادخواست و سایر اوراق رسمی خواهد بود."
البته ابلاغ قضایی در سامانه ثنا و نحوه مشاهده ابلاغیه با موبایل و کامپیوتر، شرایط و انواع مختلفی دارد که در بخش های بعدی مقاله مفصلا به آن ها خواهیم پرداخت . 

 

انواع ابلاغیه قضایی

 موارد 302 تا 306 قانون آیین دادرسی مدنی به موضوع ابلاغیه اختصاص داده شده است . طبق آنچه از بررسی این مواد قانون بر می آید انواع ابلاغیه قضایی را می توان به ابلاغ واقعی و ابلاغ قانونی تقسیم بندی کرد . 

1ابلاغ واقعی : زمانی که ورقه ابلاغیه توسط مامورین ابلاغ ، مستقیما به مخاطب تسلیم شود این ابلاغ ، ابلاغ واقعی تلقی می شود . حال اگر مخاطب شخص حقیقی باشد این تسلیم باید به خود آن شخص صورت پذیرد و اگر مخاطب شخص حقوقی نظیر موسسه، سازمان و ... باشد این تسلیم باید به شخص واجد صلاحیت صورت پذیرد. در ابلاغ واقعی ابلاغ توسط مامورین ابلاغ صورت می پذیرد و مامور ابلاغ، می باید حداکثر ظرف مدت دو روز ورقه ابلاغیه را به مخاطب تسلیم کرده و در برگ دیگر اخطاریه رسید دریافت کند .

 

مقاله مرتبط: ابلاغ واقعی و انواع آن

 

2ابلاغ قانونی : با توجه به اینکه امکان ابلاغ واقعی در تمام موارد میسر نمی باشد و نیز شروع و ادامه دادرسی بدون ابلاغ به طرفین دعوی نیز میسر نمی باشد باید نوع دیگری از ابلاغیه نیز وجود داشته باشد . این نوع ابلاغ، ابلاغ قانونی است . در مواردی که تسلیم ورقه ابلاغیه به مخاطب ( خواه حقیقی یا حقوقی ) به طریقی غیر از تحویل مستقیم به مخاطب به اطلاع او رسانده می شود این ابلاغ ، ابلاغ قانونی نام دارد از آن جهت که قانون چنین ابلاغی را معتبر می داند که می تواند بصورت ابلاغیه الکترونیکی باشد.

 

مقاله پیشنهادی: چگونه وارد سامانه ابلاغ شویم؟

 

ابلاغیه الکترونیکی

اگر بخواهیم در خصوص ابلاغیه الکترونیکی صحبت کنیم باید ابتدا اشاره کنیم که گونه جدیدی از ابلاغیه ها ، در سال های اخیر توسط درگاه ملی قوه قضاییه انجام شده است.این مدل از ابلاغ توسط سامانه اینترنتی قوه قضاییه ارسال می شود و افراد پس از ثبت نام ، می توانند ابلاغیه الکترونیکی خود را به آسانی مشاهده کنند. دریافت ابلاغیه های الکترونیکی غیر قابل اجتناب بوده و همه افراد باید نسبت به آن توجه ویژه ای کنند. چرا که در در صورت عدم مشاهده، مطابق فانون با آنها برخورد خواهد شد. با صدور ابلاغیه ها بصورت الکترونیکی ، علاوه بر بالا رفتن سرعت انجام مراحل ابلاغ، به مکانیزه شدن فرآیندها و حذف موانع ابلاغ نیز کمک شده است.

قوانین ابلاغیه قضایی

در مواد 302 تا 306 قانون آیین دادرسی مدنی و همچنین مواد 67 تا 83 قانون آیین دادرسی مدنی مسائل مربوط به ابلاغ قضایی بیان شده است که ما در این بخش از مقاله به این قوانین خواهیم پرداخت :

ماده ۳۰۲ قانون آیین دادرسی مدنی

" هیچ حکم یا قراری را نمی توان اجراء نمود مگر این که به صورت حضوری و یا به صورت دادنامه یا رونوشت گواهی شده آن به طرفین یا وکیل آنان ابلاغ شده باشد. نحوه ابلاغ دادنامه و رونوشت آن برابر مقررات مربوط به ابلاغ دادخواست و سایر اوراق رسمی خواهد بود.
تبصره- چنانچه رای دادگاه غیابی بوده و محکوم علیه مجهول المکان باشد، مفاد رای بوسیله اگهی در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار مرکز یا محلی با هزینه خواهان برای یکبار به محکوم علیه ابلاغ خواهد شد. تاریخ انتشار اگهی، تاریخ ابلاغ رای محسوب می شود. "

ماده ۳۰۳ قانون آیین دادرسی مدنی

" حکم دادگاه حضوری است مگر اینکه خوانده یا وکیل یا قائم مقام یا نماینده قانونی وی در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده و به طورکتبی نیز دفاع ننموده باشد و یا اخطاریه ابلاغ واقعی نشده باشد. "

ماده ۳۰۴ قانون آیین دادرسی مدنی

" در صورتی که خواندگان متعدد باشند و فقط بعضی از آنان در جلسه دادگاه حاضرشوند و یا لایحه دفاعیه تسلیم نمایند، دادگاه نسبت به دعوای مطروحه علیه کلیه خواندگان رسیدگی کرده سپس مبادرت به صدور رای می نماید، رای دادگاه نسبت به کسانی که در جلسات حاضر نشده و لایحه دفاعیه نداده اند و یا اخطاریه، ابلاغ واقعی نشده باشد غیابی محسوب است. "

ماده ۳۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی

" محکوم علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض نماید. این اعتراض واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است. "

ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی مدنی

" مهلت واخواهی از احکام غیابی برای کسانی که مقیم کشورند بیست روز و برای کسانی که خارج از کشور اقامت دارند دوماه از تاریخ ابلاغ واقعی خواهد بود مگر اینکه معترض به حکم ثابت نماید عدم اقدام به واخواهی در این مهلت به دلیل عذر موجه بوده است. دراین صورت باید دلایل موجه بودن عذر خود را ضمن دادخواست واخواهی به دادگاه صادرکننده رای اعلام نماید. اگر دادگاه ادعا را موجه تشخیص داد قرار قبول دادخواست واخواهی را صادر و اجرای حکم نیز متوقف می شود. جهات زیر عذر موجه محسوب می گردد :
۱- مرضی که مانع از حرکت است.
۲- فوت یکی از والدین یا همسر یا اولاد.
۳- حوادث قهریه از قبیل سیل، زلزله و حریق که بر اثر آن تقدیم دادخواست واخواهی در مهلت مقرر ممکن نباشد.
۴- توقیف یا حبس بودن به نحوی که نتوان در مهلت مقرر دادخواست واخواهی تقدیم کرد.
تبصره ۱- چنانچه ابلاغ واقعی به شخص محکوم علیه میسر نباشد و ابلاغ قانونی به عمل اید، آن ابلاغ معتبر بوده و حکم غیابی پس از انقضای مهلت قانونی و قطعی شدن به موقع اجرای گذارده خواهد شد.
در صورتی که حکم ابلاغ واقعی نشده باشد و محکوم علیه مدعی عدم اطلاع از مفاد رای باشدمی تواند دادخواست واخواهی به دادگاه صادرکننده حکم غیابی تقدیم دارد. دادگاه بدوا خارج از نوبت در این مورد رسیدگی نموده قرار رد یا قبول دادخواست را صادر می کند. قرار قبول دادخواست مانع اجرای حکم خواهد بود.
تبصره ۲- اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر یا اخذ تامین متناسب از محکوم له خواهد بود. مگر اینکه دادنامه یا اجرائیه به محکوم علیه غایب ابلاغ واقعی شده و نامبرده در مهلت مقرر از تاریخ ابلاغ دادنامه واخواهی نکرده باشد.
تبصره ۳- تقدیم دادخواست خارج از مهلت یادشده بدون عذر موجه قابل رسیدگی در مرحله تجدیدنظر برابر مقررات مربوط به آن مرحله می‌باشد. "

ماده ۶۷ قانون آیین دادرسی مدنی

" پس از دستور دادگاه دایر به ابلاغ اوراق دعوا، مدیر دفتر یک نسخه از دادخواست و پیوست‌های آن را در پرونده بایگانی می کند و نسخه دیگر را با ضمایم آن و اخطاریه جهت ابلاغ و تسلیم به خوانده ارسال می دارد. "

ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی

" مامور ابلاغ مکلف است حداکثر ظرف دو روز اوراق را به شخص خوانده تسلیم کند و در برگ دیگر اخطاریه رسید بگیرد. در صورت امتناع خوانده از گرفتن اوراق، امتناع او را در برگ اخطاریه قید و اعاده می نماید.
تبصره ۱- ابلاغ اوراق در هریک از محل سکونت یا کار به عمل می آید. برای ابلاغ درمحل کارکارکنان دولت و موسسات مامور به خدمات عمومی و شرکتها، اوراق به کارگزینی قسمت مربوط یانزد رئیس کارمند مربوط ارسال می شود. اشخاص یادشده مسوول اجرای ابلاغ می باشند و بایدحداکثر به مدت ده روز اوراق را اعاده نمایند، در غیر اینصورت به مجازات مقرر در قانون رسیدگی به تخلفات اداری محکوم می گردند.
تبصره ۲- در مواردی که زن در منزل شوهر سکونت ندارد ابلاغ اوراق در محل سکونت یا محل کار او بعمل می اید. "

ماده ۶۹ قانون آیین دادرسی مدنی

" هرگاه مامور ابلاغ نتواند اوراق را به شخص خوانده برساند باید در نشانی تعیین شده به یکی از بستگان یا خادمان او که سن و وضعیت ظاهری آنان برای تمیز اهمیت اوراق یادشده کافی باشد، ابلاغ نماید و نام و سمت گیرنده اخطاریه را در نسخه دوم قید و آن را اعاده کند. "

ماده ۷۰ قانون آیین دادرسی مدنی

" چنانچه خوانده یا هریک از اشخاص یادشده در ماده قبل در محل نباشند یا از گرفتن برگ‌های اخطاریه استنکاف کنند، مامور ابلاغ این موضوع را در نسخ اخطاریه قید نموده نسخه دوم را به نشانی تعیین شده الصاق می کند و برگ اول را با سایر اوراق دعوا عودت می دهد. دراین صورت خوانده می تواند تا جلسه رسیدگی به دفتر دادگاه مراجعه و با دادن رسید، اوراق مربوط را دریافت نماید. "

ماده ۷۱ قانون آیین دادرسی مدنی

" ابلاغ دادخواست درخارج از کشور به وسیله ماموران کنسولی یا سیاسی ایران به عمل می اید. ماموران یادشده دادخواست و ضمایم آن را وسیله مامورین سفارت یا هر وسیله ای که امکان داشته باشد برای خوانده می فرستند و مراتب را از طریق وزارت امورخارجه به اطلاع دادگاه می رسانند. در صورتی که در کشور محل اقامت خوانده، ماموران کنسولی یا سیاسی نباشند این اقدام را وزارت امورخارجه به طریقی که مقتضی بداند انجام می دهد. "

ماده ۷۲ قانون آیین دادرسی مدنی

" هرگاه معلوم شود محلی را که خواهان در دادخواست معین کرده است نشانی خوانده نبوده یا قبل از ابلاغ تغییر کرده باشد و مامور هم نتواند نشانی او را پیدا کند باید این نکته را در برگ دیگر اخطاریه قید کند و ظرف دو روز اوراق را عودت دهد. در این صورت برابر ماده (۵۴) رفتارخواهد شد مگر در مواردی که اقامتگاه خوانده برابر ماده ( ۱۰۱۰ ) قانون مدنی تعیین شده باشدکه در همان محل ابلاغ خواهد شد. "

ماده ۷۳ قانون آیین دادرسی مدنی

" در صورتی که خواهان نتواند نشانی خوانده را معین نماید یا در مورد ماده قبل پس ازاخطار رفع نقص از تعیین نشانی اعلام ناتوانی کند بنابه درخواست خواهان و دستور دادگاه مفاد دادخواست یک نوبت در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار به هزینه خواهان اگهی خواهد شد. تاریخ انتشار اگهی تا جلسه رسیدگی نباید کمتر ازیک ماه باشد. "

ماده ۷۴ قانون آیین دادرسی مدنی

" در دعاوی راجع به اهالی معین اعم از ده یا شهر یا بخشی از شهر که عده انها غیرمحصور است علاوه بر اگهی مفاد دادخواست به شرح ماده قبل، یک نسخه از دادخواست به شخص یا اشخاصی که خواهان انها را معارض خود معرفی می کند ابلاغ می شود. "

ماده ۷۵ قانون آیین دادرسی مدنی

" در دعاوی راجع به ادارات دولتی و سازمانهای وابسته به دولت و موسسات مامور خدمات عمومی و شهرداریها و نیز موسساتی که تمام یا بخشی از سرمایه آنها متعلق به دولت است اوراق اخطاریه و ضمایم به رئیس دفتر مرجع مخاطب یا قائم مقام او ابلاغ و در نسخه اول رسید اخذ می شود. در صورت امتناع رئیس دفتر یا قائم مقام او از اخذ اوراق، مراتب در برگ اخطاریه قید و اوراق اعاده می شود. دراین مورد استنکاف از گرفتن اوراق اخطاریه و ضمایم و ندادن رسید تخلف از انجام وظیفه خواهد بود و به وسیله مدیر دفتر دادگاه به مراجع صالحه اعلام و به مجازات مقرر درقانون رسیدگی به تخلفات اداری محکوم خواهد شد.
تبصره- در دعاوی مربوط به شعب مراجع بالا یا وابسته به دولت به مسوول دفتر شعبه مربوط یا قائم مقام او ابلاغ خواهد شد. "

ماده ۷۶ قانون آیین دادرسی مدنی

" در دعاوی راجع به سایر اشخاص حقوقی دادخواست و ضمائم آن به مدیر یاقائم مقام او یا دارنده حق امضاء و در صورت عدم امکان به مسوول دفتر موسسه با رعایت مقررات مواد ( ۶۸، ۶۹ و ۷۲ ) ابلاغ خواهد شد.
تبصره ۱- در مورد این ماده هرگاه ابلاغ اوراق دعوا در محل تعیین شده ممکن نگردد، اوراق به ادرس اخرین محلی که به اداره ثبت شرکتها معرفی شده ابلاغ خواهد شد.
تبصره ۲- در دعاوی مربوط به ورشکسته، دادخواست و ضمائم آن به اداره تصفیه امور ورشکستگی یا مدیر تصفیه ابلاغ خواهد شد.
تبصره ۳- در دعاوی مربوط به شرکتهای منحل شده که دارای مدیر تصفیه نباشند، اوراق اخطاریه و ضمائم آن به اخرین مدیر قبل از انحلال در اخرین محلی که به اداره ثبت شرکتها معرفی شده است، ابلاغ خواهد شد. "

ماده ۷۷ قانون آیین دادرسی مدنی

" اگر خوانده درحوزه دادگاه دیگری اقامت داشته باشد دادخواست و ضمائم آن توسط دفتر آن دادگاه به هر وسیله ای که ممکن باشد ابلاغ می شود و اگر در محل اقامت خوانده دادگاهی نباشد توسط مامورین انتظامی یا بخشداری یا شورای اسلامی محل یا با پست سفارشی دو قبضه ابلاغ می شود. اشخاص یاد شده برابر مقررات، مسوول اجرای صحیح امرابلاغ و اعاده اوراق خواهند بود. در صورتی که خوانده در بازداشتگاه یا زندان باشد، دادخواست و اوراق دعوا به وسیله اداره زندان به نامبرده ابلاغ خواهد شد. "

ماده ۷۸ قانون آیین دادرسی مدنی

" هریک از اصحاب دعوا یا وکلای آنان می توانند محلی را برای ابلاغ اوراق اخطاریه وضمایم آن در شهری که مقر دادگاه است انتخاب نموده، به دفتر دادگاه اعلام کنند در این صورت کلیه برگ‌های راجع به دعوا در محل تعیین شده ابلاغ می گردد. "

ماده ۷۹ قانون آیین دادرسی مدنی

" هرگاه یکی از طرفین دعوا محلی راکه اوراق اولیه در آن محل ابلاغ شده یا محلی راکه برای ابلاغ اوراق انتخاب کرده تغییر دهد و همچنین در صورتی که نشانی معین در دادخواست اشتباه باشد باید فوری محل جدید و مشخصات صحیح را به دفتر دادگاه اطلاع دهد. تا وقتی که به این ترتیب عمل نشده است، اوراق در همان محل سابق ابلاغ می شود. "

ماده ۸۰ قانون آیین دادرسی مدنی

" هیچ یک از اصحاب دعوا و وکلای دادگستری نمی توانند مسافرت‌های موقتی خود راتغییر محل اقامت حساب کرده، ابلاغ اوراق دعوای مربوط به خود را در محل نامبرده درخواست کنند. اعلام مربوط به تغییر محل اقامت وقتی پذیرفته می شود که محل اقامت برابر ماده ( ۱۰۰۴ ) قانون مدنی به طور واقعی تغییر یافته باشد. چنانچه بر دادگاه معلوم شود که اعلام تغییر محل اقامت برخلاف واقع بوده است اوراق به همان محل اولیه ابلاغ خواهد شد. "

ماده ۸۱ قانون آیین دادرسی مدنی

" تاریخ و وقت جلسه به خواهان نیز برابر مقررات این قانون ابلاغ می گردد.
تبصره- تاریخ امتناع خوانده از گرفتن اوراق یادشده در ماده (۶۷) و ندادن رسید به شرح مندرج در ماده (۶۸)، تاریخ ابلاغ محسوب خواهد شد. "

ماده ۸۲ قانون آیین دادرسی مدنی

" مامور ابلاغ باید مراتب زیر را در نسخه اول و دوم ابلاغنامه تصریح و امضاء نماید:
۱ - نام و مشخصات خود به طور روشن و خوانا. ۲ - نام کسی که دادخواست به او ابلاغ شده با تعیین این که چه سمتی نسبت به مخاطب اخطاریه دارد.۳ - محل و تاریخ ابلاغ با تعیین روز، ماه و سال با تمام حروف. "

ماده ۸۳ قانون آیین دادرسی مدنی

" در کلیه مواردی که به موجب مقررات این مبحث اوراق به غیر شخص مخاطب ابلاغ می شود در صورتی دارای اعتبار است که برای دادگاه محرز شود که اوراق به اطلاع مخاطب رسیده است. "

 

در پایان بخوانید: مدارک ثبت نام سامانه ثنا

منبع : ابلاغیه الکترونیکی



:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 

در گذشته روند دریافت ابلاغیه ها با الان متفاوت بود. افرادی که به هر دلیلی از دادگاه یا دادسرا ابلاغیه ای داشتند، باید منتظر مامور پست ابلاغیه ها می ماندند و ابلاغیه های خود را به صورت کتبی دریافت می کردند. این اتفاق موجب گم شدن ابلاغیه ها یا مفقود شدن آن ها می شد. در صورتی که گاهی اوقات این ابلاغیه ها برای افراد بسیار مهم و حیاتی بودند. در حال حاضر، با توجه به روند الکترونیکی شدن خدمات قوه قضاییه، افراد می توانند به صورت کاملا آنلاین و بدون هیچ مراجعه حضوری ابلاغیه های خود را مشاهده و دریافت کنند. رویت ابلاغیه ها با روش آنلاین، مزیت های زیادی دارد. به طور مثال افراد می توانند در همان زمان اولیه انتشار ابلاغیه، ابلاغیه خود را مشاهده کنند و اگر اعتراضی داشتند، بیان کنند.
دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا ، روش خاصی است که به تازگی راه اندازی شده است و ممکن است هنوز بعضی از افراد از روش مشاهده ابلاغیه ها در ای سامانه آگاه نباشد. به همین خاطر قصد داریم در این مقاله روش رویت ابلاغیه در سامانه ثنا را به شما توضیح دهیم.

 

بیشتر بخوانید: رفع مشکل باز نشدن سایت ابلاغ

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

چرا دریافت ابلاغیه مهم است؟

شاید برای بعضی از افراد این سوال پیش بیاید که ابلاغیه ها چه چیزهایی هستند و چرا دریافت ابلاغیه مهم است؟ ابلاغیه ها در واقع، همان دستورهای قضایی و قانونی هستند که از سوی دادگستری ها، یا دادگاه ها برای افراد ارسال می شوند.
گاهی اوقات پیش می آید که شما به هر دلیلی برای ثبت یک شکایت یا بررسی یک پرونده به دادگستری مراجعه می کنید. دادگستری هم بعد از بررسی های مربوطه، یک دستوری، حکمی یا رای را صادر می کند. این دستور در قالب یک نامه نوشته می شود و برای شما ارسال می شود. این دستورات، حکم ها و رای ها در داخل ابلاغیه ها نوشته می شوند.
زمانی که یک ابلاغیه صادر می شود فرد تا زمان خاصی فرصت دارد که در مورد آن ابلاغیه شکایت یا اعتراض کند. به همین خاطر بسیار مهم است که افراد در زمان اولیه صادر شدن ابلاغیه، دریافت ابلاغیه را انجام دهند. از طرفی هم چون این ابلاغیه ها جنبه قانونی دارند، افراد باید آن ها را پر اهمیت تلقی کرده و اگر دستور خاصی در داخل آن بود به آن عمل کنید.

 

بیشتر بخوانید: قرار نهایی با ردیف فرعی 1 و 2

 

راهنمای رویت ابلاغیه در سامانه ثنا

شاید با غیر حضوری شدن روند دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا ، بسیاری از مشکلات مربوط به ابلاغیه های قضایی برطرف شد. افرادی که قصد رویت ابلاغیه در سامانه ثنا را دارند، باید ابتدا به این سامانه مراجعه کنند و ثبت نام خودشان را انجام دهند. بعد از ثبت نام در سامانه ثنا، امکان دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا وجود خواهد داشت.
اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید « مدارک ثبت نام ثنا » را بخوانید، می توانید طبق مراحل زیر برای رویت ابلاغیه در سامانه ثنا اقدام کنید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس لپ تاپ خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سامانه ابلاغ قوه قضاییه» را تایپ کنید و آن را جستجو نمایید.

    رویت ابلاغیه در قوه قضاییه

  3. ۳در مرحله بعدی، گوگل سایت سامانه ابلاغ را برای شما جستجو می کند. کافیست روی آن کلیک کنید تا وارد سامانه شوید.

    نحوه مشاهده ابلاغیه های قضایی در سامانه ثنا

  4. ۴زمانی که شما وارد این سایت می شوید، دو گزینه را پیش روی خود خواهید داشت. اولین گزینه مربوط به «سامانه اصلی ابلاغ الکترونیک» است و گزینه بعدی «سامانه پشتیبان ابلاغ الکترونیک» می باشد.

    ورود به سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی

  5. ۵تفاوتی بین این دو گزینه وجود ندارد، شما با انتخاب هر دو گزینه می توانید به این سامانه وارد شوید؛ اما سامانه پشتیبان به این دلیل روی کار آمده است که اگر افراد در هنگام مراجعه به سامانه اصلی، با مشکلاتی مواجه بودند، از سامانه پشتیبان استفاده کنند.
  6. ۶بعد از کلیک کردن بر روی یکی از گزینه های سامانه اصلی و سامانه پشتیبان ابلاغ قوه قضاییه، به سایت اصلی دریافت ابلاغیه ها هدایت خواهید شد. شما باید برای ورود به این سامانه، دارای نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا باشید. 

    نحوه دریافت ابلاغیه ها در سامانه ثنا

     نکته: اگر رمز عبور سامانه ثنا خود را فراموش کرده اید، می توانید بر روی گزینه رمز عبور خود را فراموش کرده ام، بزنید و رمز عبور خود را با وارد کردن اطلاعاتی بازیابی نمایید. « فراموشی رمز ثنا » را در این رابطه بخوانید.

  7. ۷برای ورود به سامانه دریافت ابلاغیه های قوه قضاییه، کافیست در قسمت اول نام کاربری و در قسمت دوم رمز عبور ثابت سامانه ثنا خود را وارد کنید و بر روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید.

  8. ۸در مرحله بعدی ورود شما، از شما درخواست می شود که رمز عبور یک بار مصرف خود را وارد کنید. دقت کنید که این رمز به شماره تلفن همراه شما که در سامانه ثنا ثبت شده است ارسال می شود. این کد ۲۴ ساعت اعتبار دارد. پس از دریافت کد، آن را در قسمت مربوطه وارد کنید و بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

    مرحله دوم ورود به سامانه ابلاغ قوه قضاییه

  9. ۹حال شما وارد سامانه دریافت ابلاغیه های الکترونیک می شوید. اگر شما دارای ابلاغیه جدید باشید، در هنگام ورودتان در کنار ابلاغیه جدید یک عدد را مشاهده می کنید. اگر قصد رویت ابلاغیه ها را دارید، روی گزینه «ابلاغیه جدید» کلیک کنید و آن را مشاهده کنید. دقت کنید که بعد از رویت ابلاغیه های جدید به لیست ابلاغیه های مشاهده شده، منتقل می شوند.

    دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا چگونه است؟

 

بیشتر بخوانید: ابلاغ قانونی و ابلاغ واقعی

 

” برای دریافت ابلاغیه ها در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی، شما باید حتما در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید. “

 

رویت ابلاغیه با موبایل

ممکن است از خودتان بپرسید که آیا امکان دریافت ابلاغیه هم وجود دارد؟ بله این امکان وجود دارد. برای رویت ابلاغیه با موبایل ها با موبایل دو راه وجود دارد که شما می توانید بر حسب علاقه و نیاز خود، یکی از آن ها را انتخاب و از آن ها استفاده نمایید:

رویت ابلاغیه با موبایل هم امکان پذیر است؟

 

دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا از طریق مرورگرهای گوشی

اولین و ساده ترین راه برای دریافت ابلاغیه ها در گوشی های تلفن همراه این است که شما یکی از مرورگرهای گوشی خود را باز کنید. توصیه می کنیم که حتما از مرورگر کروم برای رویت ابلاغیه با موبایل استفاده کنید.
حال شما می توانید از طریق روش توضیح داده شده، مراحل مربوط به دریافت ابلاغیه با گوشی هوشمند خود انجام دهید؛ چرا که هیچ تفاوتی بین استفاده از گوشی موبایل و استفاده از نسخه های ویندوز وجود ندارد.

 

 نکته: گاهی اوقات ممکن است افراد در هنگام استفاده از گوشی های همراه خود برای دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا ، با مشکلاتی مواجه شوند. این اتفاق به علت کوچک بودن صفحه گوشی و ... پیش می آید. بنابراین، اگر با مشکلی مواجه هستید، می توانید از طریق روش زیر دریافت ابلاغیه با موبایل را انجام دهید. « مشاهده ابلاغیه با موبایل » را در این باره بخوانید.

 

دریافت ابلاغیه های جدید قضایی در اپلیکیشن عدالت همراه

عدالت همراه یکی از اپلیکیشن های جدیدی هست که شما می توانید با استفاده از آن، ابلاغیه های جدید خود را مشاهده کنید. دقت کنید که استفاده از اپلیکیشن عدالت همراه هم نیاز به ثبت نام در سامانه ثنا دارد؛ چرا که برای ورود شما به این سامانه نیاز به نام کاربری و رمز عبور سامانه ثنا می باشد.
برای دریافت اپلیکیشن عدالت همراه می توانید در یکی از برنامه های سیب آپ (برای نسخه های iOS) و یا برنامه بازار (برای نسخه اندروید) عبارت «عدالت همراه» را جستجو کنید و آن را دانلود نمایید. نصب و استفاده از این اپلیکیشن کاملا رایگان بوده و هزینه ای برای شما در بر نخواهد داشت.

مشاهده ابلاغیه ها در برنامه عدالت همراه قوه قضاییه

 

بیشتر بخوانید: گرفتن عدم سوء پیشینه اینترنتی در سامانه ابلاغ

 

نکات مربوط به دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا

  •  دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا ، نیازمند ثبت نام شما در سامانه ثنا می باشد. در واقع، اگر شما در این سامانه ثبت نام کرده باشید و مراحل احراز هویت خود را انجام داده باشید یک رمز عبوری دریافت می کنید که این رمز عبور کلید ورود شما به تمامی درگاه های الکترونیک قوه قضاییه می باشد. « درگاه ملی قوه قضاییه » را بخوانید.

  •  رمز عبوری که بعد از ثبت نام در سامانه ثنا دریافت می کنید؛ همان رمزی است که باید در هنگام ورود شما به سامانه دریافت ابلاغیه وارد شود.

  •  دقت کنید که در زمان ورود به این سامانه، حتما گوشی همراه خودتان را روشن نگه دارید. منظورمان همان تلفن همراهی است که شماره آن را در هنگام ثبت نام در سامانه ثنا وارد کردید.

 

نتیجه گیری:

اگرچه در گذشته افراد با مشکلاتی برای دریافت ابلاغیه های قوه قضاییه و پیگیری پرونده قضایی خود مواجه بودند؛ اما خوشبختانه در حال حاضر با توجه به وجود سامانه ثنا و سامانه ابلاغ قوه قضاییه، افراد می توانند به سادگی و بدون هیچ مراجعه حضوری ابلاغیه های خود را مشاهده کنند. این اتفاق موجب شده است که افراد به محض صادر شدن ابلاغیه ها، بتوانند آن ها را مشاهده کنند و تاخیری از بابت رویت ابلاغیه ها به وجود نیاید.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- دریافت ابلاغیه در سامانه ثنا چگونه انجام می شود؟

برای رویت ابلاغیه در سامانه ثنا باید ابتدا وارد این سامانه شده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در قسمت ابلاغیه های جدید ابلاغیه خود را رویت کنید.

2- برای رویت ابلاغیه با موبایل چه راه هایی وجود دارد؟

دو راه برای دریافت ابلاغیه با گوشی وجود دارد یکی استفاده از مرورگر گوشی و دیگری اپلیکیشن عدالت همراه که می توانید روش آن را در متن مقاله مطالعه نمایید.

3- در صورت بروز مشکل هنگام رویت ابلاغیه با گوشی موبایل چه کنیم؟

مشکل است این مشکل به دلیل کوچک بودن صفحه نمایش گوشی شما رخ داده باشد بنابراین بهتر است از اپلیکیشن عدالت همراه استفاده کنید.

منبع : دریافت ابلاغیه



:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

 

در سال ۱۳۹۹ ، قانونی برای مالیات خانه های خالی وضع شد. هدف از وضع قانون مالیات برای خانه های خالی این بود که کشور بتواند خانه های خالی را شناسایی کند و با این روش هزینه خرید خانه را کاهش دهد؛ اما متاسفانه این قانون در سال ۱۳۹۹ اجرا نشد. با توجه به اهمیت بسیار زیاد این موضوع، در ۱۹ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ این قانون به اجرا در آمد و  در حال حاضر از مردم درخواست شده است که اطلاعات ملک خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. به همین خاطر بسیار مهم است که افراد از روش ثبت نام در سامانه املاک و اسکان مطلع باشند. یکی از راه های ثبت اطلاعات املاک در سامانه املاک و اسکان، استفاده از اپلیکیشن املاک و اسکان می باشد که در ادامه در رابطه با این اپلیکیشن توضیح خواهیم داد.

 

بیشتر بخوانید: تعویض پلاک اینترنتی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

اپلیکیشن املاک و اسکان چیست؟

همانطور که ذکر شد، در آذر ماه سال ۱۳۹۹ قانونی برای مالیات خانه های خالی وضع شد. بر طبق این قانون افرادی که دارای خانه های خالی هستند، مستلزم پرداخت هزینه مربوط به مالیات خانه های خالی می باشند؛ اما دولت چگونه خانه های خالی را شناسایی می کند؟ شناسایی خانه های خالی از طریق ثبت اطلاعات ملک توسط خریدار و یا توسط فردی که در آن محل ساکن است انجام می شود. در واقع، افرادی که دارای خانه ای هستند، می بایست به سایت یا همان سامانه ثبت املاک مراجعه کنند و مراحل ورود اطلاعات خود را انجام دهند.

دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان کشور

اپلیکیشن املاک و اسکان یک اپلیکیشن کاربردی است که به منظور تسهیل امور مربوط به ثبت اطلاعات املاک در سامانه ثبت املاک به آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir روی کار آمده است. در واقع، افرادی که قصد ثبت اطلاعات ملک خود را در سامانه ثبت املاک را دارند، می توانند به جای استفاده از سامانه ثبت نامی املاک و اسکان، نسبت به دانلود اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان اقدام کنند و برای ثبت اطلاعات املاک خود از اپلیکیشن املاک و اسکان استفاده کنند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو

 

دانلود اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان

از زمانی که قانون مالیات برای خانه های خالی وضع شد، نیاز به اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان احساس می شد؛ چرا که در بیشتر مواقع با کمک اپلیکیشن های اندرویدی و یا iOS راحت تر می توان امور مربوط به ثبت اطلاعات املاک و اسکان را انجام داد.
در حال حاضر امکان دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای تمامی نسخه ها و سیستم های مختلف گوشی ها وجود دارد و افراد می توانند به راحتی این برنامه را بر روی گوشی خود نصب کنند و از تمامی امکانات مربوط به ثبت اطلاعات املاک که قبلا تنها در سامانه املاک و اسکان کشور انجام می شد، استفاده کنند.

 

دانلود تمامی نسخه های اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان کشور

دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای اندروید

افرادی که قصد دانلود اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان را دارند و سیستم عامل گوشی های آن ها، اندروید می باشد؛ می توانند از طریق ورود به سایت ثبت اطلاعات املاک به آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir اقدام به دانلود این اپلیکیشن کنند.
برای راحتی شما عزیزان لینک دانلود مستقیم اپلیکیشن املاک و اسکان برای اندروید را در ادامه آورده ایم. کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید و اپلیکیشن را بر روی گوشی های خود نصب کنید. دقت کنید که برای استفاده از این اپلیکیشن نیاز است که در بدو ورود خود مراحل احراز هویت خود را انجام دهید.

دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای اندروید

 

دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای گوشی های اپل

افرادی که قصد استفاده از این اپلیکیشن را دارند؛ اما گوشی آن ها از نوع اندرویدی نیست، می توانند از نسخه iOS اپلیکیشن املاک و اسکان استفاده کنند. ذکر این نکته لازم است که در حال حاضر نسخه مجزایی برای دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای گوشی های اپل وجود ندارد و افرادی که قصد استفاده از این سامانه را دارند می بایست از طریق مرورگر سافاری گوشی همراه خود به آدرس اینترنتی زیر وارد شوند و مراحل ثبت املاک خود را انجام دهند.

لینک ورود به اپلیکیشن املاک و اسکان از طریق مرورگر سافاری IOS

 

لازم به ذکر است که افراد می توانند از طریق گزینه Add to Home screen مرورگر سافاری نسخه وب اپلیکیشن املاک و اسکان را در مرورگر سافاری خود ذخیره کنند.

 

دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان برای ویندوز

شاید بعضی از افراد قصد داشته باشند که بدون گوشی های همراه خود به سامانه ثبت اطلاعات املاک وارد شوند و اطلاعات خود را وارد نمایند. خوشبختانه، امکان استفاده از این روش با کمک استفاده از نسخه وب اپلیکیشن املاک و اسکان وجود دارد. افرادی که قصد دارند با کمک سیستم های ویندوزی خود به سامانه ثبت املاک وارد شوند و اطلاعات املاک خود را در سامانه ثبت کنند، می توانند به لینک زیر وارد شوند و مراحل مربوط به ثبت اطلاعات املاک خود را انجام دهند.
برای استفاده از نسخه ویندوز یا همان نسخه وب اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان بهتر است که از مرورگرهای آپدیت شده فایرفاکس و یا کروم استفاده کنید.
لازم به ذکر است که هنوز نسخه خاصی برای اپلیکیشن املاک و اسکان برای نسخه ویندوز منتشر نشده است و امکان نصب برنامه خاصی که مربوط به اپلیکیشن املاک و اسکان باشد، بر روی ویندوز وجود نخواهد داشت.

ورود به نسخه وب اپلیکیشن املاک و اسکان

 

بیشتر بخوانید: استعلام اعتبار دفترچه تامین اجتماعی

 

ورود به برنامه سامانه املاک و اسکان با موبایل

افرادی که نسبت به دانلود اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان اقدام کرده اند، می بایست قبل از انجام هر مرحله ای مربوط به ثبت اطلاعات املاک و اسکان، ابتدا احراز هویت خود را از طریق وارد کردن کد ملی و شماره تماس انجام دهند.
احراز هویت اپلیکیشن املاک و اسکان در سه نسخه مختلف اندروید، iOS و وب از طریق وارد کردن دو اطلاعات انجام می شود. همانطور که ذکر کردیم، افراد باید ابتدا کد ملی و شماره تماس خود را در برنامه وارد نمایند و سپس منتظر پیامک مبنی بر کد ۶ رقمی احراز هویت در این سامانه باشند. پس از انجام مراحل احراز هویت در این سامانه، املاک ویرایش اطلاعات هویتی و یا درج اطلاعات مربوط به اقامتگاه ها و املاک تحت مالکیت شما وجود دارد.
بدیهی است که بدون وارد کردن اطلاعات مورد نیاز برای احراز هویت امکان ورود به برنامه سامانه املاک و اسکان برای افراد وجود نخواهد داشت.

ثبت اطلاعات املاک در اپلیکیشن سامانه املاک و اسکان

 

 نکته بسیار مهم: اگر در هنگام احراز هویت اپلیکیشن املاک و اسکان با مشکلی مواجه شدید، باید این نکته را در نظر داشته باشید که تنها زمانی احراز هویت شما به درستی انجام می شود که شماره تماس درج شده در اپلیکیشن، به نام کد ملی وارد شده باشد. در غیر این صورت امکان احراز هویت برای شما وجود ندارد و احراز هویت شما با خطا مواجه می شود.

 

لازم به ذکر است که احراز هویت افراد تنها یک بار انجام می شود و در دفعه های بعدی ورود به این اپلیکیشن، نیازی به انجام مراحل احراز هویت به صورت مجدد نیست!

 

بیشتر بخوانید: سامانه وام ازدواج

 

استفاده از اپلیکیشن کاربردی املاک و اسکان

افرادی که قصد استفاده از اپلیکیشن کاربردی املاک و اسکان را دارند، می بایست حتما قبل از هر اقدامی مطابق روند ذکر شده این اپلیکیشن را بر روی گوشی خود نصب کنند و سپس، احراز هویت خود را انجام دهند. بعد از انجام احراز هویت، امکان استفاده از اپلیکیشن املاک و اسکان برای افراد وجود خواهد داشت.
در بدو ورود شما به اپلیکیشن املاک و اسکان ، اطلاعات هویتی شما مانند کد ملی، نام و نام خانوادگی و ... نمایش داده می شود. بعضی از اطلاعات نیز به طور کامل وارد نشده اند که شما می بایست نسبت به تکمیل اطلاعات اقدام کنید.
پس از ثبت اطلاعات هویتی خود در اپلیکیشن املاک و اسکان می توانید لیست املاکی که به نام خودتان هست را مشاهده کنید و مطابق با سامانه ثبت اطلاعات املاک و اسکان نسبت به انجام مراحل ثبت اطلاعات املاک خود در این سامانه اقدام نمایید.

طرح مالیات خانه های خالی و اپلیکیشن املاک و اسکان

در حال حاضر، تنها نسخه اندروید اپلیکیشن املاک و اسکان کشور منتشر شده است. افرادی که دارای گوشی های اپل هستند و یا قصد استفاده از این اپلیکیشن در لپ تاپ خود را دارند، می توانند از نسخه وب این برنامه استفاده کنند.

 

در پایان بخوانید: مشاهده سوابق بیمه

 

نتیجه گیری:

در این مقاله سعی کردیم نکات مربوط به اپلیکیشن املاک و اسکان را برای شما ذکر کنیم تا بتوانید به راحتی و بدون دغدغه اطلاعات املاک خود را از طریق این اپلیکیشن کاربردی ثبت کنید. در حال حاضر امکان ثبت اطلاعات ملکی از طریق سایت املاک و اسکان کشور به آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir و استفاده از اپلیکیشن املاک و اسکان کشور وجود دارد. افراد می توانند بسته به علاقه و شرایط خودشان، اطلاعات خود را از طریق یکی از روش های موجود در سامانه ثبت نام کنند.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- اپلیکیشن املاک و اسکان چیست و چه کاربردی دارد ؟

این نرم افزار ، در حقیقت نسخه موبایل سامانه املاک و اسکان است و خانوارها باید اطلاعات محل اقامت خود را در آن ثبت نمایند. توضیحات کامل در این خصوص را در مقاله بخوانید.

2- برای دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان باید چه اقدامی انجام دهیم ؟

شما می توانید از طریق لینک مستقیمی که در مقاله معرفی کرده ایم ، نسبت به دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان اقدام نمایید و یا سامانه را از طریق موبایل باز کرده و استفاده نمایید.

3- برای استفاده از اپلیکیشن کاربردی املاک و اسکان باید چه اطلاعاتی در دست داشته باشیم ؟

شما کافی است با کد ملی خود و شماره موبایلی که به نام خود است ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید و سپس از طریق اپلیکیشن ، ثبت اطلاعات خود را صورت دهید.

منبع : دانلود اپلیکیشن املاک و اسکان



:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

در گذشته ابلاغیه های قوه قضاییه به صورت حضوری به درب منزل افراد ارسال می شد. این روش معایب خاص خودش را داشت و گاهی منجر به گم شدن ابلاغیه ها می شد. بعضی از مواقع این ابلاغیه ها هم بسیار مهم بودند و وقتی مفقود می شدند، مشکلات زیادی را برای فرد دریافت کننده ابلاغیه ایجاد می کردند؛ اما کم کم روش های دیگری برای دریافت ابلاغیه های قوه قضاییه روی کار آمد. یکی از روش ها برای مشاهده ابلاغیه ها و پیگیری پرونده قضایی ، استفاده از سامانه ثنا یا سامانه ابلاغ قوه قضاییه می باشد؛ اما در حال حاضر روش دیگری هم برای مشاهده ابلاغیه با موبایل هم وجود دارد. مشاهده ابلاغیه در گوشی ، از طریق دانلود برنامه مشاهده ابلاغیه در موبایل امکان پذیر است.
اپلیکیشن های مختلفی برای مشاهده ابلاغیه های الکترونیکی وجود دارند، اما در این مقاله قصد داریم بهترین برنامه که اتفاقا برنامه جدیدی نیز می باشد را برای مشاهده ابلاغیه در موبایل معرفی کنیم. پس اگر قصد مشاهده ابلاغیه با موبایل را دارید تا ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید: مدارک ثبت نام ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

دانلود برنامه مشاهده ابلاغیه با موبایل

همانطور که گفتیم اپلیکیشن های مختلفی برای مشاهده ابلاغیه با موبایل وجود دارد که همه آن ها زیر نظر قوه قضاییه کار می کنند. یکی از برنامه های قدیمی که برای مشاهده ابلاغیه های الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد، برنامه ابلاغ الکترونیک قضایی می باشد. این برنامه یک برنامه قدیمی است و به تازگی برنامه ای به نام عدالت همراه روی کار آمده که بسیاری از مشکلات مربوط به برنامه ابلاغ را برطرف کرده است.
بنابراین، توصیه ما برای دانلود برنامه مشاهده ابلاغیه با موبایل ، دانلود برنامه عدالت همراه می باشد. این برنامه در دو نسخه اندروید و آی او اس (iOS) موجود است و همه افراد با هر گوشی تلفن همراهی می توانند به سادگی این اپلیکیشن را روی گوشی های خود نصب کنند و از آن استفاده نمایند.
برای دانلود برنامه عدالت همراه و مشاهده ابلاغیه با موبایل می توانید از طریق روش زیر اقدام نمایید:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی خود را باز کنید و در فیلد جستجوی گوگل سایت « درگاه ملی قوه قضاییه » را جستجو نمایید.

    دانلود برنامه مشاهده ابلاغیه در موبایل

  2. ۲اولین سایت که مربوط به درگاه ملی قوه قضاییه می باشد، همان سایت مد نظر ما است. کافیست روی آن کلیک کنید تا وارد سایت اصلی شوید.

    دانلود برنامه عدالت همراه

  3. ۳شما به صفحه اصلی سایت وارد شده اید. برای دانلود برنامه عدالت همراه می توانید به انتهای صفحه اصلی سایت وارد شوید و از زیر منوی خدمات الکترونیک قوه قضاییه، بر روی گزینه عدالت همراه کلیک کنید.

    دانلود عدالت همراه برای مشاهده ابلاغیه در گوشی

  4. ۴در مرحله بعد، شما به سایت اصلی برای دانلود برنامه عدالت همراه هدایت می شوید. کافیست بسته به نسخه مورد نظر خود یکی از گزینه های مربوط به دانلود برنامه را انتخاب کنید و از طریق لینک ها آن را دانلود نمایید. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، برنامه عدالت همراه در دو نسخه iOS و اندروید موجود است. شما می توانید برای دانلود نسخه اندروید بر روی یکی از لینک های دریافت مستقیم و یا دانلود از برنامه بازار کلیک کنید. اگر هم دارای گوشی آیفون هستید، بر روی یکی از لینک های مربوطه (دانلود نسخه iOS از آی اپس و یا سیب آپ) کلیک کنید و برنامه را نصب نمایید.

    دانلود نسخه های مختلف عدالت همراه و نحوه مشاهده ابلاغیه های قوه قضاییه

 

بیشتر بخوانید: رفع مشکل باز نشدن سایت ابلاغ

 

مشاهده ابلاغیه در موبایل اندروید

روش مشاهده ابلاغیه در گوشی اندروید و گوشی های آیفون با یکدیگر مشابه می باشد؛ اما به منظور آموزش هرچه بهتر به تفکیک روش مشاهده ابلاغیه در موبایل اندروید و در موبایل های آیفون را توضیح می دهیم.
برای مشاهده ابلاغیه در گوشی اندروید ، شما باید از طریق درگاه ملی قوه قضاییه یا برنامه بازار، برنامه عدالت همراه را دانلود نمایید. سپس، برنامه را بر روی گوشی خود نصب نمایید.

  1. ۱اپلیکیشن عدالت همراه را روی گوشی خود باز کنید.
  2. ۲شما ابتدا باید به اپلیکیشن عدالت همراه وارد شوید. برای ورود به سامانه نیاز است که در فیلد اول کد ملی و در فیلد دوم رمز عبور سامانه ثنا خود را وارد کنید و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید. در صورت فراموشی رمز مقاله بازیابی رمز ورود ثنا را بخوانید.

    نحوه مشاهده ابلاغیه در گوشی اندروید

  3. ۳در مرحله بعدی، به شماره تلفن همراهی که در سامانه ثنا ثبت شده است یک پیامک مبنی بر کد فعال سازی موقت ارسال می شود. رمز موقت را در مرحله بعدی وارد کنید و بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.
  4. ۴زمانی که شما به سامانه عدالت همراه وارد می شوید، صفحه ای همانند تصویر زیر را مشاهده می کنید. برای مشاهده ابلاغیه در موبایل اندروید ی خود کافیست بر روی گزینه ابلاغ الکترونیک بزنید

    اپلیکیشن عدالت همراه

  5. ۵ پس از ورود به قسمت ابلاغیه های الکترونیک، اگر شما ابلاغیه جدیدی داشته باشید در کنار نوشته ابلاغیه جدید عدد خاصی را مشاهده می کنید. به هر حال برای مشاهده ابلاغیه در موبایل ، کافیست بر روی گزینه ابلاغیه جدید کلیک کنید.

    مشاهده ابلاغ در موبایل اندروید چگونه است؟

 

بیشتر بخوانید: ابلاغ واقعی و ابلاغ قانونی

 

” برای استفاده از برنامه عدال همراه، ثبت نام در سامانه ثنا الزامی است. “

 

نحوه مشاهده ابلاغیه با گوشی آیفون

برای مشاهده ابلاغیه با گوشی آیفون ، کافیست برنامه عدالت همراه در نسخه iOS را از طریق یکی از برنامه های سیب آپ و یا برنامه آی اپس دانلود کنید و آن را روی گوشی خود نصب نمایید.

  1. ۱پس از نصب برنامه عدالت همراه را در گوشی خود باز کنید.
  2. ۲بعد از باز کردن برنامه عدالت همراه، شما باید از طریق کد ملی و رمز عبور سامانه ثنا خود وارد سامانه عدالت همراه شوید. برای این کار در قسمت اول کد ملی و در قسمت دوم رمز عبور سامانه ثنا خود را وارد کنید و بر روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید.

    ورود به برنامه عدالت همراه در آیفون و مشاهده ابلاغیه در موبایل

  3. ۳در مرحله بعدی، رمز موقت سامانه ثنا به تلفن همراه شما ارسال می شود. کافیست آن را وارد نمایید و بر روی گزینه ورود کلیک کنید.
  4. ۴در مرحله بعد، شما وارد برنامه عدالت همراه شده اید و می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه ابلاغ های الکترونیکی، ابلاغیه های خود را مشاهده کنید.

    مشاهده ابلاغیه در موبایل آیفون

  5. ۵در قسمت ابلاغ های الکترونیکی، اگر شما ابلاغیه جدیدی را دریافت کرده باشید، یک عدد در قسمت قرمز رنگ نشان داده می شود. برای مشاهده ابلاغیه در گوشی آیفون ، کافیست روی گزینه ابلاغیه جدید کلیک کنید.

    مشاهده ابلاغیه در موبایل آیفون با برنامه عدالت همراه

نکات مربوط به مشاهده ابلاغیه در گوشی

  •  همانطور که در مقاله به آن اشاره شد، تنها راه استفاده از برنامه عدالت همراه و مشاهده ابلاغیه در موبایل ، ثبت نام در سامانه ثنا می باشد. در واقع، شما برای ورود به برنامه عدالت همراه نیاز به رمز عبور سامانه ثنا دارید که در هنگام ثبت نام شما در سامانه ثنا وارد شده است.
  •  روش های مختلفی دیگری برای مشاهده ابلاغیه با موبایل نیز وجود دارد. به طور مثال شما می توانید از برنامه ابلاغ Eblagh استفاده کنید؛ اما این نکته را به خاطر داشته باشید که برای ورود به برنامه ابلاغ نیز نیاز است که فرد ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد و رمز عبور سامانه ثنا داشته باشد.
  •  برنامه عدالت همراه در آبان ماه سال ۱۳۹۹ راه اندازی شده است. اگرچه برای مشاهده ابلاغیه در گوشی ، می توان از برنامه ابلاغ هم استفاده نمود؛ اما برنامه عدالت همراه برنامه به روزتری می باشد و در عین حال امکانات مختلف و غیر حضوری دیگری را ارائه می دهد.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ابلاغ سوء پیشینه

 

نتیجه گیری:

اگرچه در گذشته تنها روش برای دریافت ابلاغیه های قوه قضاییه، مراجعه به مراکز مربوطه و دریافت ابلاغیه ها به صورت کتبی بود؛ اما در حال حاضر با گسترش خدمات الکترونیکی قوه قضاییه، روش های غیر حضوری مختلف و ساده ای برای مشاهده ابلاغیه ها وجود دارد. یکی از این روش ها که در این مقاله به توضیح آن پرداختیم، مشاهده ابلاغیه با موبایل های اندرویدی و آیفون است. برنامه عدالت همراه یکی از برنامه های خوب برای مشاهده ابلاغیه در گوشی می باشد.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- برنامه مشاهده ابلاغیه با موبایل را باید چگونه دانلود کنیم ؟

شما می توانید از طریق درگاه ملی قوه قضاییه و سایت عدل ایران نسبت به دانلود برنامه مشاهده ابلاغیه در موبایل اقدام کنید.

2- نحوه مشاهده ابلاغیه با موبایل در گوشی های اندروید و آیفون چگونه است ؟

برای این کار باید اپلیکیشن عدالت همراه را نصب نمایید و یا از طریق مرورگر خود وارد سایت ابلاغیه شوید. راهنمای کامل این موضوع در مقاله آمده است.

3- برای مشاهده ابلاغیه در موبایل به چه اطلاعاتی نیاز داریم ؟

برای این کار شما باید ثبت نام در ثنا را انجام داده و رمز شخصی دریافت کرده باشید.

منبع : مشاهده ابلاغیه با موبایل



:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

شاید تا به حال نام چک های صیادی به گوشتان خورده باشد. این چک ها با هدف کاهش موارد چک هایی برگشتی به بازار بانکی آمده اند. در واقع، بهتر است بگوییم که چک صیادی می تواند توسط دریافت کننده بررسی شود و اگر مشکلی مانند بدهی کلان فرد صادر کننده چک وجود داشت، دریافت کننده چک از تحویل آن چک صرفه نظر کند. حدود سه سال قبل سامانه ای تحت عنوان استعلام چک صیادی راه اندازی شد؛ اما هنوز که هنوز است امکانات زیادی برای کاهش چک های برگشتی راه اندازی می شود که یکی از این امکانات جدید، ثبت چک در اپلیکیشن آپ می باشد.

ثبت چک در برنامه آپ اخیرا راه اندازی شده است و شاید بعضی از افراد هنوز با نحوه ثبت چک در این برنامه آشنا نباشند. به همین منظور قصد داریم در ادامه این مقاله آموزش تصویری نحوه ثبت چک در اپلیکیشن آپ را به شما آموزش دهیم. همچنین پیشنهاد می کنیم اگر از برنامه آپ استفاده می کنید مطلب ثبت چک در اپلیکیشن 724 را نیز مطالعه نمایید.

 

بیشتر بخوانید: ثبت ملک در سامانه املاک

 

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

چرا ثبت چک در اپلیکیشن آپ؟

شاید تعداد زیادی از اپلیکیشن ها برای پرداخت، کارت به کارت، خرید شارژ، پرداخت قبوض و ... وجود داشته باشند؛ اما جالب است که بدانید بانک مرکزی برای ثبت چک ، تنها دو اپلیکیشن آپ و 724 را معرفی کرده است. در واقع، گویا تنها این دو اپلیکیشن توانسته اند مجوزهای لازم برای ثبت چک در سامانه صیاد را دریافت کنند.
اگرچه هنوز ثبت چک در اپلیکیشن آپ و 724 اجباری نیست و افراد می توانند به صورت اختیاری چک خود را در این برنامه ثبت کنند، ولی شاید این سوال برای بسیاری از افراد پیش بیاید که این قابلیت چرا به این برنامه ها اضافه شده است؟ ثبت چک در برنامه آپ یک قابلیت جدید، اما آزمایشی است که بیشتر با هدف افزایش امنیت چک های صادر شده و برای فرهنگ سازی بین مردم راه اندازی شده است.

 

بیشتر بخوانید: صدور اجراییه چک

 

نحوه ثبت چک در برنامه آپ

اگرچه هنوز ثبت چک در برنامه آپ ، لازم و اجباری نیست؛ اما به همه افراد توصیه می کنیم که آموزش لازم برای نحوه ثبت چک در اپلیکیشن آپ را به طور کامل مطالعه کنند؛ چرا که ممکن است در زمان کوتاهی ثبت چک صیادی در این اپلیکیشن ها اجباری می شود و همه افراد جامعه باید از نحوه انجام آن مطلع باشند.

برای ثبت کردن چک صیاد با آپ کافیست طبق مراحل زیر پیش بروید.

۱ اگر اپلیکیشن آپ را روی گوشی اندرویدی یا آی او اس خود نصب دارید، آن را بروزرسانی کنید تا قابلیت ثبت چک برای شما نمایش داده شود. برای بروزرسانی برنامه آپ به شما این توصیه را 

می کنیم که برنامه قدیمی را از روی گوشی خود پاک کنید و بر روی لینک زیر کلیک کنید تا آخرین نسخه برنامه آپ روی گوشی شما نصب شود.

دانلود اپلیکیشن آپ برای ثبت چک صیاد

برای نصب آخرین نسخه از برنامه آپ کلیک کنید

۲ اگر آخرین نسخه اپلیکیشن آپ را دانلود کردید، وارد برنامه شوید. در آخرین اسلاید از امکانات برنامه، گزینه ای به نام چک صیادی وجود دارد که روی آن کلیک کنید.

ثبت چک در برنامه آپ

۳ صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود که در سه اسلاید به شما یک سری توضیحات داده شده است، کافیست چندین بار روی گزینه بعدی کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

مراحل-ثبت-چک-در-آپ

۴ بعد از مراحل اولیه شما وارد قسمتی که در شکل زیر نمایش داده شده است، می شوید. برای ثبت چک در برنامه آپ کافیست بر روی گزینه ثبت چک صیادی بزنید تا اطلاعات مربوط به چک را وارد کنید.

ثبت چک در اپلیکیشن آپ

۵ اولین مرحله اصلی برای ثبت چک در اپلیکیشن آپ، مانند تصویر زیر است. شما ابتدا باید نام بانکی که چک از آن صادر شده است را وارد کنید.

ثبت کردن چپ در برنامه آپ

۶ با کلیک کردن روی گزینه بانک صادر کننده چک، تمام بانک های موجود مانند تصویر زیر نمایش داده می شوند که شما باید بانک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

۷ بعد از اینکه بانک مورد نظر خودتان را انتخاب کردید، باید شناسه 16 رقمی چک صیادی خودتان را در فیلد قرمز رنگ وارد کنید و در نهایت روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.

چگونه چک را در سامانه صیاد برنامه آپ ثبت کنم؟

۸ آخرین مرحله از ثبت چک مرحله ای است که شما باید احراز هویت شوید. البته احراز هویت تنها به معنای وارد کردن اطلاعات بانکی مانند رمز دوم یک بار مصرف، شماره کارت، تاریخ انقضاء و CVV2 است. کافیست برای ثبت نهایی چک خود در برنامه آپ ، اطلاعات خواسته شده را مانند تصویر زیر را وارد کنید و بر روی گزینه استعلام کلیک کنید. دقت کنید که اطلاعات بانکی وارد شده باید مطابق آن بانکی باشد که چک از آن صادر شده است.

استعلام و اعتبار سنجی کارت بانکی صادر کننده چک در برنامه آپ

مقاله پیشنهادی: سامانه ساد 24

 

نکات مربوط به برنامه ثبت چک در سامانه صیاد با آپ

• دقت کنید که  تاکنون فقط دو اپلیکیشن آپ و 724 به عنوان برنامه های مورد تایید برای ثبت چک از طرف بانک مرکزی اعلام شده اند. بنابراین، لازم است که برای ثبت چک تنها از این دو برنامه استفاده کنید.

ثبت چک در سامانه صیاد آپ توسط برنامه ثبت چک در سامانه صیاد ، عملی کاملا اختیاری است. تمامی چک های قدیمی و موجود در بازار می توانند با روند قدیمی پذیرش شوند و پاس شوند.

• سیم کارتی که در گوشی شما وجود دارد، باید به اسم خود شما باشد تا احراز هویت شما به درستی انجام شود.

• قابلیت های دیگری در اپلیکیشن آپ برای چک های صیادی وجود دارد که کاربران بسته به اینکه صادر کننده چک یا دریافت کننده چک هستند، می توانند از این قابلیت ها استفاده کنند.

• اطلاعاتی که برای ثبت کردن چک صیاد با آپ درج می شود باید به طور کاملا دقیق وارد شوند. این اطلاعات شامل مبلغ چک، تاریخ چک و ... می باشد که توسط صادر کننده چک و طبق مراحل آموزشی بالا درج می شوند

• لازمه ثبت چک در برنامه آپ این است که فرد از قبل کارتی که از آن چک صادر شده است را در اپلیکیشن ثبت کند.

 

در پایان بخوانید: مراحل اعلام مفقودی چک

 

نتیجه گیری:

ثبت چک در اپلیکیشن آپ یکی از امکانات جدیدی است که از سوی بانک مرکزی تایید شده است. همانطور که گفته شد روند ثبت چک در اپلیکیشن های مورد تایید بانک مرکزی، کاملا اختیاری می باشد؛ اما به هر حال اطلاع از نحوه ثبت چک در برنامه آپ می تواند به جامعه ایران برای جلوگیری از چک های برگشتی کمک کند.
در واقع، هدف اصلی بانک مرکزی و دولت برای راه اندازی این امکان، فرهنگ سازی بین مردم جامعه، صادر کنندگان چک، دریافت کنندگان چک و ... می باشد.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- ثبت چک در برنامه آپ چه ضرورتی دارد و چرا باید انجام شود؟

در سال جاری طبق قانون جدید چک ، همه چک های صادر شده توسط افراد باید با ذکر مشخصات در سامانه صیاد ثبت گردند در غیرانصورت قابلیت نقدشوندگی ندارند.

2- برای ثبت اطلاعات چک در برنامه آپ چه کار باید کرد؟

بعد از دانلود اپلیکیشن آپ ، با ورود به قسمت مربوطه می توانید اطلاعات کامل چک های خود را ثبت نمایید. راهنمای این کار بصورت تصویری در مقاله آمده است.

3- ثبت چک در اپلیکیشن آپ در حال حاضر اجباری است؟

خیر. در حال حاضر ، این کار بصورت اختیاری و بصورت آزمایشی در سال 99 آغاز شده است اما در سال 1400 این کار اجباری خواهد بود.

منبع : برنامه ثبت چک در سامانه صیاد



:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

در ابتدای این مقاله و قبل از آنکه به سامانه ملی املاک و اسکان کشور بپردازیم، باید اشاره کنیم که در تاریخ 1399/10/07 قانون مالیات خانه های خالی وضع گردید و بندهای مهمی در آن گنجانده شد تا به واسطه ی اجرای آنها، از خالی ماندن خانه های مالکان و افزایش بی رویه قیمت مسکن در کشور جلوگیری شود. اجرای این قانون به سال 1400 موکول شد و مقرر شد تشخیص خانه های خالی به شکل زیر صورت پذیرد:
خانه ای که در شهرهای بالای صد هزار نفر هستند و کمتر از 120 روز سکونت در یک سال (365 روز) داشته باشد خانه خالی محسوب می شود و مالیات آن خانه ، بر مازاد 120 روز محاسبه خواهد شد.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور

با ذکر این مقدمه، باید بگوییم که متولی انجام این قانون ، وزارت راه و شهرسازی و سامانه ای بنام سامانه ملی املاک و اسکان کشور می باشد که بر اجرای این قانون نظارت خواهد کرد.
در ادامه این مطلب ، بعد از معرفی سایت ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir و نحوه ورود و ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، چگونگی ثبت املام اصلی و فرعی را شرح خواهیم داد.

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

سامانه ملی املاک و اسکان کشور چیست؟

همانطور که گفتیم، در راستای انجام قانون مالیات بر خانه های خالی که در سال 1399 تصویب شد، مقرر گردید سامانه ای برای ورود اطلاعات املاک همه ی مردم ایجاد شود. به همین علت بود که سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir ایجاد شد و زیرساخت مناسبی برای ثبت املاک مردم فراهم گردید. اگر شما هم سوال دارید که چه کسانی و از چه تاریخی باید املاک خود را در سامانه ثبت کنند، باید بگوییم که روز 19 فروردین ماه 1400 به عنوان روز شروع این طرح تعیین گردیده و همه مردم مکلف شده اند از این تاریخ به بعد، شروع به ورود اطلاعات خود نمایند. اگر تا 2 ماه بعد از این تاریخ ، ملکی در این سامانه ثبت و تعیین تکلیف نگردد به عنوان خاله خالی محسوب شده و مطابق با قانون ، مالیات مستقیم به آن تعلق می گیرد.

توجه داشته باشید که نه تنها صاحبان خانه ها ، بلکه همه مستاجران نیز باید اقامتگاه اصلی و فرعی خود را در سامانه جامع املاک مشخص نمایند. البته هدف اصلی از این طرح، شناسایی املاک مردم و همچنین مشخص شدن محل اسکان اشخاص است که می تواند در آینده ، علاوه بر موضوع مالیات ها، بر روی تصمیم گیری های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. بنابراین ضروری است که همه مردم اطلاعات صحیحی از املاک و سکونتگاه های خود در سامانه ثبت نمایند. البته باید اشاره کنیم که علاوه بر ثبت واحدهای مسکونی، باید واحدهای تجاری و اداری نیز در این سامانه ثبت گردند.

مقاله پیشنهادی: سامانه وادانا

 

ورود به سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

برای ورود به سامانه ملی املاک می توانید از دو طریق اقدام نمایید:

۱- استفاده از موتور جسنجوی گوگل و تایپ کردن عبارت سامانه ملی املاک و یا آدرس amlak.mrud.ir

ورود به سامانه ملی املاک

۲- ورود مستقیم از طریق آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir

توجه داشته باشید که تنها سایت اصلی برای ثبت املاک اصلی و املاک خالی مردم ، همین سامانه می باشد.

سایت سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

* به علت کارکرد بهتر سامانه و شلوغ نشدن آن در ساعات مختلف؛ جدول زمان بندی برای ورود به سامانه ثبت ملک تهیه شده است:

آخرین رقم کد ملی سرپرست خانوارتاریخ مراجعه به سامانه
۹ (نه) ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
۱۴۰۰/۰۱/۲۰
۸ ( هشت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
۱۴۰۰/۰۱/۲۲
۷ (هفت) ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
۱۴۰۰/۰۱/۲۴
۶ (شش) ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
۱۴۰۰/۰۱/۲۶
۵ (پنج) ۱۴۰۰/۰۱/۲۷
۱۴۰۰/۰۱/۲۸
۴ ( چهار) ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
۱۴۰۰/۰۱/۳۰
۳ (سه) ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
۱۴۰۰/۰۲/۰۱
۲ (دو) ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
۱۴۰۰/۰۲/۰۳
۱ (یک) ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
۱۴۰۰/۰۲/۰۵
۱۴۰۰/۰۲/۰۶
۱۴۰۰/۰۲/۰۷
۰ (صفر) ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
۱۴۰۰/۰۲/۰۹
کلیه کد های ملی 

از تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۰  لغایت ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ 

مقاله پیشنهادی: پیگیری مرسولات پستی

 

ثبت نام در سامانه املاک و اسکان

برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت نام در سامانه املاک و اسکان نیاز است و موارد زیر برای ثبت نام سامانه املاک الزامی است:

  1. ۱ورود شماره موبایلی که بنام خود شخص باشد.
  2. ۲سایر اطلاعات هویتی از جمله کد ملی و مواردی که برای تکمیل پروفایل کاربری مورد نیاز است.

پس از ورود به سامانه به نشانی amlak.mrud.ir و انتخاب گزینه "ورود به سامانه" ، باید شماره موبایل خود را وارد نمایید:

ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از آنکه شماره موبایل به نام خود را وارد کردید ، باید یکبار کد ملی خود را وارد نمایید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شده و مشخص گردد این کد ملی ، صاحب شماره ی موبایل وارد شده می باشد یا خیر. در صورتی که احراز هویت به درستی صورت گرفت، باید در مرحله ی بعدی ، رمز عبوری برای حساب خود تعیین نمایید. پیشنهاد می شود این رمز عبور قوی باشد و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت های خاص را برای این کار در نظر بگیرید:

ثبت نام سامانه املاک و اسکان

بعد از عبور از این مرحله ، ثبت نام برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به درستی صورت گرفته و شما می توانید با اطلاعات خود و رمز عبوری که مشخص کرده اید ، وارد سامانه شوید. ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید در صورت فراموشی رمز عبور سامانه، با شماره موبایل خود نسبت به بازیابی رمز عبور خود اقدام نمایید.

 

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، برای ثبت ملک در سامانه املاک نیاز است به عنوان اولین اقدام ، نسبت به ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک اقدام کنید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شود. این موضوع، تکمیل کننده ی ثبت نام اولیه شما در سایت می باشد.

بدین منظور، مطابق تصویر زیر، باید اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده و دکمه "ثبت" را بزنید:

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک

اکنون اطلاعات شما به درستی در سامانه ثبت ملک در سامانه املاک درج شده و پروفایل شما تکمیل گردیده است.

حالا می توانید لیست کامل املاک خود را در لیست زیر مشاهده کرده و آنها را تعیین تکلیف نمایید:

تعیین تکلیف ملک در سامانه املاک

منظور از تعیین تکلیف این است که مشخص کنید این ملک کدام یک از حالت های زیر را دارد:

  1.   ۱- مالک هستم
  2.   ۲- بخشی را واگذار کرده ام
  3.   ۳- کل ملک را واگذار کرده ام.
  4.   ۴- این ملک متعلق به من نمی باشد.

شما باید برای هر کدام از املاکی که در لیست آمده است، یکی از حالات بالا را تعیین نمایید.

 

نحوه ثبت اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک

برای تعیین تکلیف، باید ملک خود را در لیست انتخاب کرده و مشخص نمایید که مالک این ملک هستید و یا به اشتباه در کارتابل شما قرار گرفته است. اگر شما مالک ملکی هستید و این ملک را در لیست خود نمی بینید باید نسبت به افزودن ملک اقدام کنید.

منظور از اقامتگاه اصلی ، ملکی است که در حال حاضر در آن ساکن هستید و در آن زتدگی می کنید. بدین منظور باید یکی از املاک خود را انتخاب کرده و مشخصات مربوط به محل سکونت خود را به شکل زیر تکمیل نمایید:

ثبت اقامتگاه اصلی سامانه املاک

 

ثبت اقامتگاه فرعی در سامانه ملی املاک

منظور از اقامتگاه فرعی ، ملکی است که بصورت موقت در آن ساکن می شوید. مثلا خانه ای در شهر دیگر دارید و سالی چند مرتبه به آن جا سر زده و ساکن می شوید. بنابراین باید ملک موقت خود را نیز تعیین کنید

 

نکات مربوط به ثبت ملک در سایت املاک
  •  بعد از ثبت نام در سامانه املاک و اسکان ، اگر در داخل کارتابل شما ، ملکی وجود داشت که به نام شما نیست ، باید در جلوی آن ملک گزینه "این ملک متعلق به من نمی باشد" را انتخاب کنید.
  •  در صورتی که ملکی را فروخته اید اما هنوز آن ملک را در لیست خود می بینید، باید گزینه "کل ملک را واگذار کرده ام " و یا "بخشی از ملک را واگذار کرده ام" را انتخاب نمایید.
  •  اگر ملک خود را به مستاجر داده باشید باید آن ملک را به نام خود ثبت کنید و گزینه "شخص دیگری ساکن است" را انتخاب نمایید.

 

در پایان بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد و استعلام چک در سامانه صیاد

نتیجه گیری:

همانطور که مشاهده کردید، سامانه ملی املاک و اسکان کشور یکی از مهم ترین سامانه هایی است که در سال 1400 معرفی شده و در صورت اجرای صحیح و دقیق آن توسط مردم و دولت، میتواند در مدت کوتاهی ، بانک اطلاعاتی دقیقی از املاک مردم ایجاد کرده و در نهایت به ساماندهی مالیات خانه های خالی کمک کند. ما نیز در این مقاله سعی کردیم روش ثبت و تعیین تکلیف املاک را به زبان ساده توضیح دهیم.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- سامانه ثبت املاک و اسکان کشور amlak.mrud.ir چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

این سامانه برای ساماندهی وضعیت املاک به ویژه خانه های خالی ایجاد شده است و قرار است اطلاعات آن توسط مردم، در دو ماه تکمیل گردد.

2- نحوه ورود به سامانه ملی  ثبت املاک و اسکان کشور چگونه است ؟ 

شما می توانید از طریق موتور جستجوی گوگل و یا لینک مستقیم به آدرس amlak.mrud.ir وارد سایت ثبت املاک کشور شوید.

3- برای ثبت نام در سایت ثبت املاک کشور به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟

همه مردم می توانند با استفاده از شماره موبایلی که به نام خود باشد در سایت ثبت نام کرده و وارد سامانه شوند. توضیحات کامل در مقاله ذکر شده است.

4- اگر صاحب چند ملک در شهرهای مختلف باشیم باید همه آنها را در سامانه املاک ثبت کنیم؟

بله شما باید همه املاک خود را ثبت نموده و یکی از آنها را به عنوان اقامتگاه اصلی و دیگری را اقامتگاه فرعی مشخص نمایید. نحوه انجام این کار بطور کامل شرح داده شده است.

منبع : amlak.mrud.ir



:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در سال های گذشته کتاب های دانش آموزان از طریق لوازم التحریرهای منتخب در داخل کشور توزیع می شد؛ اما چند سالی است که روش دریافت و ثبت نام کتاب درسی تغییر پیدا کرده است و افراد برای ثبت نام و دریافت کتاب درسی خود می بایست در زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ به سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس اینترنتی irtextbook.com مراجعه کنند و با پرداخت هزینه مربوط به کتاب های درسی، برای دریافت کتاب درسی سال تحصیلی 1400 و 1401 اقدام کنند. با توجه به اهمیت بسیار زیاد موضوع دریافت کتاب درسی دانش آموزان و نحوه ثبت نام کتاب درسی سال تحصیلی 1400 - 1401 ، در این مقاله قصد داریم روش دریافت و ثبت نام کتاب های درسی را در پایه های مختلف تحصیلی را آموزش دهیم. توجه داشته باشید که در سایت همراه مشاور، مقالات زیادی از جمله سامانه وادانا ، دان و سامانه سیدا و سامانه پادا در خصوص موضوعات تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان نوشته شده است.

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سایت ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰

افرادی که قصد ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ را دارند، می بایست در زمان ثبت نام به سامانه irtextbook.com وارد شوند و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز در این سامانه ثبت نام کنند. لازم به ذکر است که ثبت نام کتاب درسی در تمامی پایه های تحصیلی تنها و تنها در سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس irtextbook.com انجام می شود؛ لذا دانش آموزان عزیز باید برای جلوگیری از هر گونه سوء استفاده از ورود به سایت های دیگر جلوگیری نمایند.

 

ورود به سامانه کتب درسی irtextbook.com

با توجه به اینکه ثبت نام کتاب درسی 1400 تنها از طریق سامانه irtextbook.com انجام می شود؛ دانش آموزان عزیز باید از نحوه ورود به سامانه کتب درسی آگاه باشند. برای ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی می بایست شما سایت irtextbook.com را در گوگل جستجو کنید و با وارد کردن اطلاعات دانش آموز به این سامانه وارد شوید. در ادامه روش تصویری ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی را توضیح خواهیم داد:

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای گوشی یا لپ تاپ خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل عبارت «سامانه ثبت نام کتاب درسی» را جستجو کنید.

    سامانه ثبت نام کتب درسی

  3. ۳در مرحله بعدی، کافیست بر روی اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند وارد شوید.

    ورود به سامانه ثبت نام کتاب درسی

  4. ۴حال شما به سامانه یا همان سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 وارد شده اید و می توانید تمام اطلاعیه های مربوط به ثبت نام کتاب های درسی را در این سامانه مشاهده کنید.

    نحوه ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی

پیشنهاد می شود مقالات سامانه هم آوا و سایت ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی را نیز مطالعه کنید.

 

” ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ تنها در سایت irtextbook.com انجام می شود. “

 

زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰

زمان ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ برای هر پایه تحصیلی متفاوت می باشد. افرادی که قصد ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ را دارند، می بایست حتما در زمان مقرر مربوط به ثبت نام کتاب های درسی به سایت مربوطه مراجعه نمایند و ثبت نام خود را انجام دهند. در جدول زیر زمان ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ در هر پایه تحصیلی را مشاهده می کنید. لازم به ذکر است که ثبت نام کتاب درسی تنها در زمان های ذکر شده در جدول انجام می شود؛ لذا داوطلبان می بایست حتما در زمان مقرر اقدام به ثبت نام نمایند.

زمان ثبت نام کتاب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

عنوان فعالیتپایه تحصیلیزمان شروعزمان پایان
ثبت سفارش گروهی و انفرادی پایه های تحصیلی دوم تا ششم، هشتم و نهم، یازدهم و دوازدهم ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پایه اول ابتدایی ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
پایه های تحصیلی هفتم، دهم ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
اصلاح سفارش تمامی دوره های تحصیلی ۱۴۰۰/۰۴/۱۲ ۱۴۰۰/۰۶/۳۱
توزیع منطقه به مدرسه دوره ابتدایی ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
دوره اول متوسطه ۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
دوره دوم متوسطه نظری ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۱۸
دوره دوم متوسطه فنی و حرفه ای و کارو دانش ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۴۰۰/۰۶/۲۵
تمامی دوره های تحصیلی استثنایی ۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
توزیع مدرسه به دانش آموز دوره ابتدایی ۱۴۰۰/۰۶/۱۰ ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
دوره اول متوسطه
دوره دوم متوسطه نظری
دوره دوم متوسطه فنی و حرفه ای و کارو دانش
تمامی دوره های تحصیلی استثنایی

 

اگر دانش آموز مدرسه ای دارید حتما مقالات دانلود شاد و نصب برنامه شاد را مطالعه کنید.

راهنمای ثبت نام کتاب درسی 1400

ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 به صورت انفرادی و گروهی انجام می شود. بعضی از مدارس به صورت گروهی اقدام به ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی می کنند و دانش آموزان و اولیاء آن ها دیگر به صورت جداگانه در سایت ثبت نام نمی کنند؛ اما بعضی از مواقع، ثبت نام کتاب درسی به خود دانش آموز سپرده می شود. به همین خاطر دانش آموزان و اولیاء آن ها باید با نحوه ثبت نام کتب درسی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ آشنا باشند. همانطور که در مقاله هم ذکر کردیم، برای ثبت نام کتاب های درسی می بایست ابتدا به سایت irtextbook.com وارد شوید و در زمان ذکر شده برای ثبت نام کتاب درسی ، مراحل ثبت نام را انجام دهید. در ادامه آموزش تصویری ثبت نام کتاب درسی 1400 را ذکر خواهیم کرد:

  1. ۱ابتدا سایت ثبت نام کتاب درسی به آدرس irtextbook.com را در گوگل جستجو کنید.
  2. ۲زمانی که شما وارد سایت ثبت نام کتاب درسی شدید، باید مانند تصویر زیر بر روی گزینه ورود دانش آموزان کلیک کنید.

    نحوه ثبت نام کتاب درسی

  3. ۳برای ثبت نام کتاب درسی ، دانش آموز باید نام کاربری و رمز عبور خود را در سامانه وارد کند. نام کاربری دانش آموز برابر کد ملی وی و رمز عبور دانش آموز برابر شماره سریال آن می باشد. پس از وارد کردن این دو شماره به پورتال شخصی دانش آموز وارد می شوید که نام دانش آموز در آن مشخص می باشد.

    سایت ثبت نام کتاب درسی 1400

  4. ۴حال از منوی سمت چپ سایت بر روی گزینه ثبت سفارش کلیک کنید.

    ثبت سفارش کتاب درسی 1400

  5. ۵حال مبلغ مورد نظر برای پرداخت هزینه کتاب های آموزشی را مشاهده می کنید، برای تکمیل سفارش خود می بایست این مبلغ را پرداخت نمایید. بر روی بانک ملی کلیک کنید و گزینه پرداخت را بزنید.

    پرداخت هزینه ثبت سفارش کتاب درسی

  6. ۶پس از پرداخت هزینه مربوطه سفارش کتاب درسی شما ثبت خواهد شد.

 

هزینه ثبت نام کتب درسی چقدر است؟

هزینه ثبت نام کتاب درسی برای هر یک از پایه های تحصیلی متفاوت است و در حال حاضر این هزینه اعلام نشده است؛ اما دقت کنید که در سراسر کشور هزینه ثبت نام کتاب درسی در هر پایه تحصیلی یکسان بوده و دانش آموزانی که قصد ثبت نام در کافی نت ها را دارند، باید حتما به این موضوع توجه داشته باشند که برای ثبت نام کتاب درسی تنها و تنها باید مبلغ پشت کتاب های درسی را پرداخت کنید و هیچ هزینه ای مبنی بر هزینه ثبت نام و یا هزینه های متفرقه پرداخت در سایت ثبت نام کتاب درسی نخواهد شد.

 

نکات مربوط به سامانه کتب درسی

نحوه وارد کردن شماره سریال شناسنامه

بسیاری از دانش آموزان و یا اولیاء آن ها با نحوه وارد کردن شماره سریال شناسنامه آشنا نیستند و مدام با ارورهایی در سایت ثبت نام کتاب درسی 1400 مواجه می شوند. برای رفع این مشکل می توانید به تصویر زیر دقت کنید. در تصویر زیر مشاهده می کنید که شماره سریال شناسنامه یک کد ۶ رقمی بدون هیچ گونه حروف فارسی و یا حتی علامت هایی مانند اسلش (/) می باشد. با توجه به اینکه اکثر دانش آموزان دارای شناسنامه های جدید هستند، بیشتر فرم تصویر اول مورد توجه قرار گیرد.

نحوه وارد کردن سریال شناسنامه در سایت ثبت نام کتاب درسی

بنابراین، برای ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی ، می بایست که کد ملی دانش آموز را به عنوان نام کاربری و کد ۶ رقمی سریال شناسنامه را به عنوان رمز عبور وارد نمایید و به سامانه وارد شوید.

 

ثبت نام کتاب درسی برای اتباع خارجی

دانش آموزان عزیزی که اتباع خارجی هستند و کد ملی و شماره سریال شناسنامه ندارند، می بایست برای ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی ، کد اتباع خود را به عنوان نام کاربری و شش رقم یک (111111) را به عنوان رمز عبور خود وارد نمایند.

 

مواجه شدن با ارورهای مختلف در هنگام ورود به سامانه

گاهی اوقات پیش می آید که افراد با ارورهایی در هنگام ورود به سایت ثبت نام کتاب درسی مواجه می شوند. در این گونه مواقع می تواند مشکل از زمان ثبت نام کتاب درسی باشد. به طور مثال دانش آموزی به غیر از زمان ثبت نام پایه های ابتدایی به سامانه مراجعه کرده است. مشکل دیگری که می تواند باعث بروز خطا در هنگام ورود به سامانه شود این است که افراد کد ملی و شماره سریال شناسنامه را اشتباه وارد می کنند. اما اگر مطمئن هستید که هیچ یک از دو مشکل بالا برای شما وجود ندارد، دو حالت ممکن است رخ بدهد. اول اینکه دانش آموز هنوز در مدرسه ای برای سال تحصیلی جدید ثبت نام نکرده است و یا مدرسه اطلاعات دانش آموز را در سامانه سناد ثبت نکرده است. برای رفع این مشکل دانش آموزان و یا اولیاء وی می بایست به مدرسه ثبت نامی مراجعه کنند و درخواست کنند که اطلاعات آن ها در سامانه سناد ثبت شود. در بعضی از موارد نیز اطلاعات دانش آموز مانند شماره سریال شناسنامه در سامانه سناد به درستی وارد نشده است و به همین دلیل دانش آموز نمی تواند به سایت ثبت نام کتاب درسی وارد شود. برای رفع این مشکل نیز باید به مدرسه مراجعه کنید و درخواست بررسی و اصلاح اطلاعات دانش آموز را بدهید.

 

مرورگر توصیه شده برای ثبت نام کتاب های درسی

افرادی که قصد ثبت نام در سایت ثبت نام کتاب درسی ۱۴۰۰ به صورت انفرادی را دارند، بهتر از یکی از مرورگرهای کروم و یا فایرفاکس برای ثبت نام در این سامانه استفاده کنند. سعی کنید که برای ثبت نام حتما از مرورگرهای به روز شده و آپدیت استفاده کنید.

منبع : ثبت نام کتاب درسی



:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در ابتدای این مقاله و قبل از آنکه به سامانه ملی املاک و اسکان کشور بپردازیم، باید اشاره کنیم که در تاریخ 1399/10/07 قانون مالیات خانه های خالی وضع گردید و بندهای مهمی در آن گنجانده شد تا به واسطه ی اجرای آنها، از خالی ماندن خانه های مالکان و افزایش بی رویه قیمت مسکن در کشور جلوگیری شود. اجرای این قانون به سال 1400 موکول شد و مقرر شد تشخیص خانه های خالی به شکل زیر صورت پذیرد:
خانه ای که در شهرهای بالای صد هزار نفر هستند و کمتر از 120 روز سکونت در یک سال (365 روز) داشته باشد خانه خالی محسوب می شود و مالیات آن خانه ، بر مازاد 120 روز محاسبه خواهد شد.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور

با ذکر این مقدمه، باید بگوییم که متولی انجام این قانون ، وزارت راه و شهرسازی و سامانه ای بنام سامانه ملی املاک و اسکان کشور می باشد که بر اجرای این قانون نظارت خواهد کرد.
در ادامه این مطلب ، بعد از معرفی سایت ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir و نحوه ورود و ثبت نام در آن ، چگونگی ثبت املام اصلی و فرعی را شرح خواهیم داد.

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سامانه ملی املاک و اسکان کشور چیست؟

همانطور که گفتیم، در راستای انجام قانون مالیات بر خانه های خالی که در سال 1399 تصویب شد، مقرر گردید سامانه ای برای ورود اطلاعات املاک همه ی مردم ایجاد شود. به همین علت بود که سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir ایجاد شد و زیرساخت مناسبی برای ثبت املاک مردم فراهم گردید. اگر شما هم سوال دارید که چه کسانی و از چه تاریخی باید املاک خود را در سامانه ثبت کنند، باید بگوییم که روز 19 فروردین ماه 1400 به عنوان روز شروع این طرح تعیین گردیده و همه مردم مکلف شده اند از این تاریخ به بعد، شروع به ورود اطلاعات خود نمایند. اگر تا 2 ماه بعد از این تاریخ ، ملکی در این سامانه ثبت و تعیین تکلیف نگردد به عنوان خاله خالی محسوب شده و مطابق با جدول زیر ، مالیات مستقیم به آن تعلق می گیرد:

 

توجه داشته باشید که نه تنها صاحبان خانه ها ، بلکه همه مستاجران نیز باید اقامتگاه اصلی و فرعی خود را در سامانه جامع املاک مشخص نمایند. البته هدف اصلی از این طرح، شناسایی املاک مردم و همچنین مشخص شدن محل اسکان اشخاص است که می تواند در آینده ، علاوه بر موضوع مالیات ها، بر روی تصمیم گیری های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. بنابراین ضروری است که همه مردم اطلاعات صحیحی از املاک و سکونتگاه های خود در سامانه ثبت نمایند. البته باید اشاره کنیم که علاوه بر ثبت واحدهای مسکونی، باید واحدهای تجاری و اداری نیز در این سامانه ثبت گردند.

مقاله پیشنهادی: سامانه وادانا

 

ورود به سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

برای ورود به سامانه ملی املاک می توانید از دو طریق اقدام نمایید:

۱- استفاده از موتور جسنجوی گوگل و تایپ کردن عبارت سامانه ملی املاک و یا آدرس amlak.mrud.ir

ورود به سامانه ملی املاک

۲- ورود مستقیم از طریق آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir

توجه داشته باشید که تنها سایت اصلی برای ثبت املاک اصلی و املاک خالی مردم ، همین سامانه می باشد.

سایت سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

مقاله پیشنهادی: پیگیری مرسولات پستی

 

راهنمای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان

برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت نام در این سامانه نیاز است و موارد زیر برای ثبت نام الزامی است:

  1. ۱ورود شماره موبایلی که بنام خود شخص باشد.
  2. ۲سایر اطلاعات هویتی از جمله کد ملی و مواردی که برای تکمیل پروفایل کاربری مورد نیاز است.

پس از ورود به سامانه به نشانی amlak.mrud.ir و انتخاب گزینه "ورود به سامانه" ، باید شماره موبایل خود را وارد نمایید:

ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از آنکه شماره موبایل به نام خود را وارد کردید ، باید یکبار کد ملی خود را وارد نمایید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شده و مشخص گردد این کد ملی ، صاحب شماره ی موبایل وارد شده می باشد یا خیر. در صورتی که احراز هویت به درستی صورت گرفت، باید در مرحله ی بعدی ، رمز عبوری برای حساب خود تعیین نمایید. پیشنهاد می شود این رمز عبور قوی باشد و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت های خاص را برای این کار در نظر بگیرید:

ثبت نام سامانه املاک و اسکان

بعد از عبور از این مرحله ، ثبت نام برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به درستی صورت گرفته و شما می توانید با اطلاعات خود و رمز عبوری که مشخص کرده اید ، وارد سامانه شوید. ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید در صورت فراموشی رمز عبور سامانه، با شماره موبایل خود نسبت به بازیابی رمز عبور خود اقدام نمایید.

 

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از ثبت نام در سامانه ، برای ثبت ملک در سامانه املاک نیاز است به عنوان اولین اقدام ، نسبت به ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک اقدام کنید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شود. این موضوع، تکمیل کننده ی ثبت نام اولیه شما در سایت می باشد.

بدین منظور، مطابق تصویر زیر، باید اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده و دکمه "ثبت" را بزنید:

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک

اکنون اطلاعات شما به درستی در سامانه ثبت ملک در سامانه املاک درج شده و پروفایل شما تکمیل گردیده است.

حالا می توانید لیست کامل املاک خود را در لیست زیر مشاهده کرده و آنها را تعیین تکلیف نمایید:

تعیین تکلیف ملک در سامانه املاک

منظور از تعیین تکلیف این است که مشخص کنید این ملک کدام یک از حالت های زیر را دارد:

  1.   ۱- مالک هستم
  2.   ۲- بخشی را واگذار کرده ام
  3.   ۳- کل ملک را واگذار کرده ام.
  4.   ۴- این ملک متعلق به من نمی باشد.

شما باید برای هر کدام از املاکی که در لیست آمده است، یکی از حالات بالا را تعیین نمایید.

 

نحوه ثبت اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک

برای تعیین تکلیف، باید ملک خود را در لیست انتخاب کرده و مشخص نمایید که مالک این ملک هستید و یا به اشتباه در کارتابل شما قرار گرفته است. اگر شما مالک ملکی هستید و این ملک را در لیست خود نمی بینید باید نسبت به افزودن ملک اقدام کنید.

منظور از اقامتگاه اصلی ، ملکی است که در حال حاضر در آن ساکن هستید و در آن زتدگی می کنید. بدین منظور باید یکی از املاک خود را انتخاب کرده و مشخصات مربوط به محل سکونت خود را به شکل زیر تکمیل نمایید:

ثبت اقامتگاه اصلی سامانه املاک

 

ثبت اقامتگاه فرعی در سامانه ملی املاک

منظور از اقامتگاه فرعی ، ملکی است که بصورت موقت در آن ساکن می شوید. مثلا خانه ای در شهر دیگر دارید و سالی چند مرتبه به آن جا سر زده و ساکن می شوید. بنابراین باید ملک موقت خود را نیز تعیین کنید

 

نکات مربوط به ثبت ملک در سایت املاک
  •  اگر در داخل کارتابل شما ، ملکی وجود داشت که به نام شما نیست ، باید در جلوی آن ملک گزینه "این ملک متعلق به من نمی باشد" را انتخاب کنید.
  •  در صورتی که ملکی را فروخته اید اما هنوز آن ملک را در لیست خود می بینید، باید گزینه "کل ملک را واگذار کرده ام " و یا "بخشی از ملک را واگذار کرده ام" را انتخاب نمایید.
  •  اگر ملک خود را به مستاجر داده باشید باید آن ملک را به نام خود ثبت کنید و گزینه "شخص دیگری ساکن است" را انتخاب نمایید.

 

در پایان بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد و استعلام چک در سامانه صیاد

نتیجه گیری:

همانطور که مشاهده کردید، سامانه ملی املاک و اسکان کشور یکی از مهم ترین سامانه هایی است که در سال 1400 معرفی شده و در صورت اجرای صحیح و دقیق آن توسط مردم و دولت، میتواند در مدت کوتاهی ، بانک اطلاعاتی دقیقی از املاک مردم ایجاد کرده و در نهایت به ساماندهی مالیات خانه های خالی کمک کند. ما نیز در این مقاله سعی کردیم روش ثبت و تعیین تکلیف املاک را به زبان ساده توضیح دهیم.

 

 به کانال تلگرام ما بپیوندید

سوالات متداول

 

1- سامانه ثبت املاک و اسکان کشور چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

این سامانه برای ساماندهی وضعیت املاک به ویژه خانه های خالی ایجاد شده است و قرار است اطلاعات آن توسط مردم، در دو ماه تکمیل گردد.

2- نحوه ورود به سامانه ملی  ثبت املاک و اسکان کشور چگونه است ؟ 

شما می توانید از طریق موتور جستجوی گوگل و یا لینک مستقیم به آدرس amlak.mrud.ir وارد سایت ثبت املاک کشور شوید.

3- برای ثبت نام در سایت ثبت املاک کشور به چه اطلاعاتی نیاز داریم؟

همه مردم می توانند با استفاده از شماره موبایلی که به نام خود باشد در سایت ثبت نام کرده و وارد سامانه شوند. توضیحات کامل در مقاله ذکر شده است.

4- اگر صاحب چند ملک در شهرهای مختلف باشیم باید همه آنها را در سامانه املاک ثبت کنیم؟

بله شما باید همه املاک خود را ثبت نموده و یکی از آنها را به عنوان اقامتگاه اصلی و دیگری را اقامتگاه فرعی مشخص نمایید. نحوه انجام این کار بطور کامل شرح داده شده است.

منبع : ثبت ملک در سامانه املاک



:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

همانطور که می دانید برنامه شاد مدارس ، توسط آموزش و پرورش به صورت اختصاصی برای آموزش غیر حضوری دانش آموزان راه اندازی شد؛ اما با توجه به تازه کار بودن این برنامه، ممکن است بعضی از افراد در هنگام استفاده از برنامه شاد با مشکلاتی متعددی روبرو شوند. اگرچه با به روز رسانی های متعددی که برنامه شاد ارائه می کند، بسیاری از مشکلات مربوط به برنامه برطرف می شود؛ اما ممکن است هنوز بعضی از افراد با مشکلاتی از قبیل بالا نیامدن شاد و یا مشکل احراز هویت شاد مواجه باشند. برای رفع مشکلات برنامه شاد راه حل های خاصی وجود دارد که در ادامه مقاله قصد داریم راه حل های مربوط به رفع مشکل احراز هویت شاد ، بالا نیامدن برنامه شاد و ... را توضیح دهیم. اگر در مقطع ششم یا نهم درس می خوانید حتما ثبت نام آزمون نمونه دولتی را بخوانید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه پادا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

معرفی مشکلات برنامه شاد

طبیعی است که هر برنامه جدیدی ابتدا با مشکلاتی مواجه باشد. از آنجایی که برنامه شاد نیز جزء این برنامه ها است و به تازگی راه اندازی شده است؛ ممکن است مشکلاتی متعددی در این برنامه ایجاد شود. البته بسیاری از مشکلات مربوط به برنامه شاد با به روز رسانی به موقع برنامه حل خواهد شد. لازم به ذکر است که بعضی از مشکلات این برنامه متعلق به خود برنامه نیست و ممکن است مشکلاتی در گوشی های اندرویدی یا تبلت های اندروید وجود داشته باشد. به هر حال در ادامه مقاله قصد داریم راه حل هایی را برای رفع مشکلات برنامه شاد ارائه دهیم. مشکلات برنامه شاد معمولا موارد زیر هستند:

برای رفع مشکلات برنامه شاد چه کار کنیم؟

  •  مشکل احراز هویت برنامه شاد
  •  مشکل بالا نیامدن برنامه شاد
  •  مشکل در دانلود فایل ها در برنامه شاد
  •  و ...

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه سیدا

 

مشکل احراز هویت شاد

همانطور که می دانید دانش آموزان و معلمان برای استفاده از امکانات برنامه شاد باید مرحله احراز هویت برنامه را انجام دهند. احراز هویت در برنامه شاد با ورود اطلاعات شناسنامه ای دانش آموزان و معلمان امکان پذیر است. یکی از مشکلات رایج برنامه شاد، مشکل احراز هویت شاد است. برای رفع مشکلات برنامه شاد که در هنگام احراز هویت به وجود می آید، می توانید راه حل های زیر را امتحان کنید:

رفع مشکلات برنامه شاد  هنگام احراز هویت

  • ۱زبان کیبورد گوشی خود را انگلیسی کنید
    یکی از مشکلاتی که مربوط به مشکل احراز هویت شاد این است که دانش آموزان و معلمان کد ملی و تاریخ تولد خود را به زبان فارسی وارد می کنند و سامانه نمی تواند این کاراکترهای فارسی را شناسایی کند. بنابراین، می توانید با تغییر دادن زبان کیبورد گوشی خود به انگلیسی، مشکل خود را حل کنید.

  • ۲فیلتر شکن خود را خاموش کنید!
    اگر در هنگام احراز هویت خود، فیلتر شکن گوشی شما روشن است؛ حتما آن را خاموش کنید.

  • ۳با کمک نسخه وب اپلیکیشن احراز هویت خود را انجام دهید
    استفاده از نسخه وب برنامه شاد بسیار ساده است. شما می توانید به جای دانلود برنامه شاد از طریق مرورگر گوشی خود یا کامپیوتر وارد نسخه وب برنامه شاد شوید و در آن جا احراز هویت خود را انجام دهید. ممکن است مشکل احراز هویت شاد شما با این روش، حل شود.

  • ۴از یک تلفن همراه دیگر استفاده کنید
    گاهی اوقات مشکل از خود برنامه شاد نیست! ممکن است مشکل احراز هویت شاد به نسخه سیستم عامل گوشی شما یا هر مشکل نرم افزاری تلفن همراه شما بازگردد. بنابراین، بهتر است برنامه شاد را روی گوشی دیگری نصب کنید و با همان شماره وارد سامانه شاد شوید و احراز هویت خود را انجام دهید. اگر احراز هویت برنامه شاد درست انجام شد، اطلاعات شما به صورت اتوماتیک در گوشی قبلی شما ذخیره می شود. مطلب رفع مشکل بیرون پریدن از برنامه در گوشی را در این زمینه بخوانید.

  • ۵در ساعت دیگری احراز هویت خود را انجام دهید
    گاهی اوقات ممکن است مشکل از اینترنت و یا سرور خود سامانه شاد باشد. بنابراین، سعی کنید در ساعت دیگری احراز هویت برنامه شاد را مجددا انجام دهید.

  • ۶موضوع را به مدیر مدرسه خود اطلاع دهید
    تنها راه احراز هویت درست شما این است که اطلاعات شما در سامانه سناد به درستی وارد شده باشد. این اطلاعات توسط مدیر مدرسه قابل ویرایش است، می توانید موضوع و مشکل خود را با موضوع مدرسه در میان بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: ورود به سامانه همگام

 

رفع مشکل دانلود در شاد

یکی از مشکلات رایج در برنامه شاد این است که دانش آموزان و معلمان نمی توانند به راحتی فایل های برنامه را دانلود کنند. برای رفع مشکلات برنامه شاد در دانلود و آپلود فایل ها می توانید راه حل های زیر را امتحان کنید:

  •  حافظه داخلی گوشی خود را خالی کنید!
    مهم ترین علت برای دانلود نشدن فایل ها در برنامه شاد این است که حافظه گوشی شما کاملا پر شده است. برای رفع مشکل دانلود در شاد ، کافیست بخشی از فایل های گوشی خود را حذف کنید یا به حافظه خارجی منتقل کنید.

  •  برنامه شاد را به روز رسانی کنید
    در بسیاری از موارد مشکل دانلود در برنامه شاد ، با به روز رسانی برنامه حل می شود.

  •  از اینترنت دیگر استفاده کنید!
    گاهی اوقات مشکل دانلود نشدن فایل ها در شاد، به دلیل قطعی اینترنت یاد کند بودن آن است. شما می توانید از یک اینترنت دیگر استفاده کنید.

  •  فعالیت خود را به ساعت دیگری موکول کنید
    اگر از روش های بالا استفاده کردید؛ اما هنوز هم مشکل دانلود در شاد پابرجا بود، باید فایل خود را در ساعت دیگری دانلود کنید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه وادانا دانشگاه آزاد

 

بالا نیامدن برنامه شاد

بالا نیامدن برنامه شاد نیز یکی از مشکلات رایج در بین دانش آموزان است. برای رفع مشکلات برنامه شاد و بالا نیامدن این برنامه می توانید راه حل های زیر را امتحان کنید:

  •  حافظه داخلی گوشی خود را خالی کنید
    ممکن است مشکل بالا نیامدن برنامه شاد از پر بودن حافظه داخلی گوشی شما باشد و برنامه نتواند در حافظه باقی مانده از گوشی شما کار کند.

  •  برنامه را به روز رسانی کنید
    اگر مشکل از نرم افزار برنامه شاد باشد، ممکن است با به روز رسانی برنامه مشکل مربوط به بالا نیامدن برنامه شاد برطرف شود.

  •  برنامه را از یک سایت یا برنامه معتبر دانلود کنید
    گاهی اوقات ممکن است فایل اپلیکیشن شاد خراب باشد و به همین خاطر مشکل بالا نیامدن شاد رخ دهد. برای رفع این مشکل می توانید برنامه را از روی گوشی خود حذف کنید و مجددا از یک سایت معتبر دانلود کنید.

  •  مشکل از شلوغی برنامه است!
    مهم ترین دلیل در بالا نیامدن شاد این است که سرور برنامه بیش از حد شلوغ است. این اتفاق بیشتر در صبح ها رخ می دهد و راه حلی برای رفع این مشکل وجود ندارد! مگر اینکه یک بروزرسانی از شاد منتشر شود و مشکل کندی برنامه را حل کند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه دان دانشگاه آزاد

 

مشکلات برنامه شاد برای معلمان

معلمان عزیز در همه پایه های تحصیلی باید مانند دانش آموزان احراز هویت خود را انجام دهند. احراز هویت در برنامه شاد با وارد کردن کد ملی معلمان امکان پذیر است؛ اما گاهی ممکن است معلمان با مشکلات مختلفی در برنامه شاد روبرو باشند که یکی از آن ها، احراز هویت برنامه شاد است. البته رفع مشکلات برنامه شاد برای معلمان مانند دانش آموزان است. بنابراین اگر با مشکلات متعددی از قبیل مشکل احراز هویت شاد ، بالا نیامدن شاد و مشکل دانلود در برنامه شاد مواجه بودید، می توانید از طریق روش های ذکر شده اقدام به رفع مشکلات برنامه شاد کنید.

 

نکته مهم برای رفع خطای احراز هویت معلمان: گاهی اوقات ممکن است معلمان نتوانند احراز هویت خود را انجام دهند و تا زمانی که احراز هویت معلم به درستی انجام نشود، امکان دسترسی به گروه ها و مدارس وجود ندارد.

 

برای رفع خطای احراز هویت معلمان باید دقت کنید که شماره معلم به درستی در سامانه سناد وارد شده باشد. در واقع، برنامه شاد دقیقا همان اطلاعاتی را می پذیرد که در سامانه سناد مدارس وارد شده باشد. بنابراین، اگر با مشکلی در رابطه با احراز هویت برنامه شاد مواجه هستید، حتما موضوع را با مدیر مدرسه در میان بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد

 

مشکلات برنامه شاد در کامپیوتر

یکی از نسخه هایی که از برنامه شاد منتشر شده است، نسخه وب اپلیکیشن شاد است. این نسخه می تواند بر روی مرورگرهای کامپیوتر باز شود و دانش آموزان بدون نصب هیچ گونه برنامه خاصی در کامپیوتر خود از امکانات برنامه شاد استفاده کنند.

رفع مشکلات برنامه شاد در کامپیوتر

اگرچه ابتدا نسخه وب برنامه شاد کامل نبود و دانش آموزان نمی توانستند در این برنامه فایل صوتی ارسال کنند و یا حتی نظر سنجی های مختلف برنامه را مشاهده کنند؛ اما به تازگی آخرین نسخه وب برنامه شاد بسیاری از امکاناتی که در برنامه اندروید شاد وجود دارد به دانش آموزان ارائه می دهد.
برای رفع مشکلات برنامه شاد در کامپیوتر می توانید از روش های ذکر شده استفاده کنید و اگر با مشکل احراز هویت یا بالا نیامدن و دانلود نشدن فایل ها در برنامه شاد مواجه هستید، از روش های رفع مشکلات برنامه شاد استفاده کنید.

در حال حاضر تنها نسخه اندروید برنامه شاد قابلیت نصب دارد.

منبع : مشکلات برنامه شاد



:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان باعث شد که بسیاری از کلاس های دانشگاهی به صورت آنلاین و غیر حضوری برگزار شود. قطعا برای برگزاری این کلاس ها به یک بستر مناسب نیاز است. شاید در ابتدای ورود کرونا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه ها، این بستر فراهم نبود، ولی با وقفه ای که تعطیلی های ناشی از کرونا بین ترم تحصیلی دانشگاه ها انداخت، بعضی از بسترها برای آموزش مجازی فراهم شدند. دانشگاه آزاد که یکی از بهترین دانشگاه های کشور است، سعی کرد که یک سامانه کامل و جامع برای تدریس مجازی در اختیار دانشجویان و اساتید قرار دهد. این سامانه که به سامانه دان معروف است، یک بستر بسیار مناسب برای انجام تدریس های غیر حضوری است. در این مقاله قصد داریم برای راهنمایی دانشجویان، نحوه ورود به سامانه دان دانشگاه آزاد daan.ir را آموزش دهیم. خواندن مقاله ورود به سامانه پادا را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: سایت هم آوا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

معرفی سامانه دان دانشگاه آزاد daan.ir

در حقیقت سایت دان ، اولین سایت مربوط به آموزش مجازی دانشگاه آزاد نیست. قبل از راه اندازی سایت دان ، دو سایت دیگر به نام وادانا و دانان برای فراهم کردن بستر آموزش های مجازی طراحی شده بود. در واقع، ابتدا سایت وادانا برای آموزش های مجازی راه اندازی شد، اما دانشگاه آزاد یک سری قابلیت ها را به سامانه وادانا اضافه کرد و در نهایت آن را به عنوان سایت دانان معرفی کرد؛ اما با گسترش شیوع کرونا و افزایش نیاز به برگزاری کلاس های مجازی، دانشگاه آزاد تصمیم گرفت که مشکلات مربوط به سایت دانان را برطرف کند. بنابراین، در نهایت سامانه دان را به عنوان بستری برای آموزش های مجازی و غیر حضوری افتتاح نمود. 
سامانه دان یک بستر مناسب با سرعت خوب برای تمام آموزش های مجازی است؛ به همین خاطر در بیشتر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی مورد استفاده قرار می گیرد. البته سایت دانان یا وادانا، هنوز هم در بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران استفاده می شوند؛ اما سایت دان دانشگاه آزاد توانسته از همه نظر برتری خود را بر این دو سایت نشان دهد. لازم به ذکر است دانشگاه آزاد سامانه های دیگری مانند سامانه آموزشیار نیز دارد که در مقاله مجزایی به آن پرداخته ایم. خواندن مقاله سامانه گلستان فرهنگیان را نیز به شما توصیه می کنیم.

 

اگر دانش آموز مدرسه ای دارید حتما مقالات دانلود شاد و نصب برنامه شاد را مطالعه کنید.

 

ثبت نام در سامانه دان

لازم به ذکر است که در اوایل ورود سامانه دان ، افراد باید ابتدا در سایت دانان ثبت نام می کردند، سپس، با شماره تلفن همراه خود وارد سایت دان می شدند؛ اما در حال حاضر دانشجویان هر دانشگاهی که خدمات آموزش مجازی خود را در سایت دان ارائه می دهد، می توانند با شماره شناسایی یا دانشجویی خود وارد سامانه شوند.
بنابراین، ثبت نام در سامانه دان ، توسط دانشجویان قابل انجام نیست. اگر شما بخواهید به این سامانه وارد شوید، باید در یکی از واحدهای دانشگاهی که زیر نظر شبکه دان تدریس خود را انجام می دهد، ثبت نام کرده باشید. در واقع، ثبت نام در واحدهای دانشگاهی که در شبکه دان به تدریس مجازی می پردازند، نشانه ثبت نام شما در سایت دان می باشد. 
اگرچه سایت دان توسط دانشگاه آزاد اسلامی، راه اندازی شده است؛ اما دانشگاه های مختلفی برای انجام آموزش های مجازی خود از این سامانه استفاده می نمایند. در جدول زیر می توانید لیست دانشگاه هایی که تدریس مجازی خود را در این سامانه انجام می دهند را مشاهده کنید.

لیست دانشگاه هایی که تدریس خود را در سایت دان انجام می دهند
دانشگاه علوم  تحقیقات تهران دانشگاه تهران جنوب
دانشگاه تهران مرکز دانشگاه تهران شرق
دانشگاه خوراسگان اصفهان دانشگاه اسلامشهر
دانشگاه یادگار امام دانشگاه شهر قدس
دانشگاه ورامین دانشگاه ملارد
دانشگاه تهران شمال دانشگاه صفا دشت
دانشگاه تهران غرب مرکز آموزشی بین المللی کیش
دانشگاه فرشتگان دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه اندیشه دانشگاه فرشچیان

 

بیشتر بخوانید: سایت همگام

 

” ورود به سامانه دان از طریق تمام مرورگرها امکان پذیر است؛ اما بهتر است از مرورگر کروم استفاده کنید. “

 

نحوه ورود به سامانه دان

شاید بعضی از دانشجویان جدید الورود با نحوه ورود به سامانه دان آشنایی نداشته باشند. به همین منظور سعی داریم، مرحله به مرحله نحوه ورود به این سامانه را به طور کامل به شما آموزش دهیم. برای ورود به سامانه دان ، دو مرحله کلی وجود دارد. اولین مرحله، مرحله اولیه ورود به این سامانه می باشد و در مرحله دوم شما باید به کلاس خود وارد شوید.

مرحله اول؛ ورود به سامانه دان

  1. ۱ابتدا مرورگر فایرفاکس یا کروم لپ تاپ خود را باز کنید. البته توصیه ما این است که برای ورود به سامانه دان از آخرین ورژن مرورگر کروم استفاده کنید.
  2. ۲در مرحله بعد عبارت « سامانه دان » را در فیلد جستجوی گوگل وارد کنید و آن را جستجو نمایید.

    ورود به سایت دان

  3. ۳اولین سایتی که با نام پنجره یکتای خدمات دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی ،  نمایش داده می شود همان سایت دان می باشد. برای ورود به این سامانه روی آن کلیک کنید.

    ورود به سایت دان دانشگاه های مختلف ایران

  4. ۴همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، ابتدا باید یکی از واحدهای دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای این کار روی گزینه «دانشگاه خود را جستجو و انتخاب نمایید» کلیک کنید.

    انتخاب واحد دانشگاهی در سایت دان

  5. ۵به طور مثال اگر دانشگاه شما، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران است، روی آن کلیک کنید تا انتخاب شود. سپس، روی گزینه آبی رنگ ورود بزنید.

    ورود به واحدهای دانشگاه زیر نظر سایت دان

  6. ۶در مرحله بعدی، شما وارد سایت دانشگاهی خودتان که زیر نظر سایت دان می باشد، وارد شده اید. در این مرحله شما باید روی گزینه ورود با شماره شناسایی کلیک کنید.

    ورود با شماره شناسایی در سامانه دان

  7. ۷در مرحله بعد، مانند تصویر زیر از شما اطلاعاتی خواسته می شود. برای ورود به سایت مجازی دانشگاه خود کافیست در فیلد اول شماره دانشجویی و یا کد استادی خود را وارد کنید. در بعضی از مواقع، کد دانشجویی مورد قبول نیست. در این زمان کد شناسایی خود را امتحان کنید. در فیلد دوم باید کد ملی خود را به عنوان رمز عبور وارد کنید. در نهایت روی گزینه ورود بزنید، تا وارد سایت دان دانشگاه خودتان شوید.

    ورود به سامانه دان برای دانشجویان و اساتید

 نکته: اگر رمز عبور خود را تعویض کرده اید و نمی دانید که چگونه آن را به خاطر بیاورید، نگران نباشید! برای بازیابی رمز عبور سایت دان، می توانید روی گزینه بازیابی و تغییر رمز عبور کلیک کنید و با وارد کردن کد دانشجویی یا کد استادی، رمز عبور خود را بازیابی نمایید. البته به خاطر داشته باشید که در اولین ورود شما به این سامانه، رمز عبور کد ملی خودتان می باشد.

 

مرحله دوم؛ ورود به کلاس های سامانه دان

بعد از ورود به صفحه خودتان در سامانه دان باید مرحله بعدی که مربوط به انتخاب کلاس می باشد را انتخاب کنید. برای این کار می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • ۱بعد از ورود شما با سه گزینه مختلف دوره های من، جلسات من و دسترسی سریع به جلسات مواجه می شوید. برای ورود به کلاس های آنلاین، می توانید از هر یک از گزینه ها استفاده کنید، اما بهترین و ساده ترین راه این است که از طریق گزینه جلسات من، کلاس هایی که قرار است در همان روز مشخص برگزار شود را مشاهده کنید.

    شرکت در جلسات آنلاین در سایت دان

  • ۲در قسمت جلسات من، تمام جلساتی که در روز جاری برگزار می شوند را مشاهده خواهید کرد. برای ورود به هر یک از این کلاس ها، می توانید روی گزینه ورود دانشجو کلیک کنید. 
    اگر نیاز دارید که به اطلاعات کلاس های روزهای بعد و یا قبل خود دسترسی داشته باشید، می توانید از یکی از فلش های کنار تاریخ روز جاری (به رنگ سبز در کنار تاریخ روز جاری) استفاده کنید و تاریخ جلسات را تغییر دهید تا بتوانید کلاس های مختلف روزهای آینده یا گذشته خود را مشاهده کنید.

    ورود دانشجو به کلاس های مجازی سامانه دان

راهنمای استفاده از سایت دان

اگرچه سامانه دان مدت زیادی است که مورد استفاده قرار می گیرد، اما ممکن است بعضی از دانشجویان هنوز اطلاعات کاملی از این سایت نداشته باشند. به همین خاطر در ادامه قصد داریم شما را با یک سری از امکانات این سامانه آشنا کنیم که در بدانید در بدو ورود به این سامانه چه کاری انجام دهید.

نحوه مشاهده کاربران حاضر و پیام دادن به اساتید و دانشجویان

پس از ورود به سامانه دان ، در سمت راست کلاس مجازی خود، اسامی دانشجویانی که در این کلاس شرکت می کنند را مشاهده می کنید. در همین قسمت یا به عبارتی قسمت راست سایت، کادری را مشاهده می کنید که در آن دانشجویان قادر به صحبت کردن به صورت پیام با یکدیگر هستند. برای پیام دادن و سلام کردن به استاد می توانید از طریق گزینه گفتگوی عمومی پیام خود را تایپ کنید و ارسال نمایید. طبیعی است که پیام ارسالی شما برای استاد و دانشجویان قابل نمایش است.

مشاهده کاربران آنلاین در سامانه دان

نحوه باز کردن صدای اساتید و دانشجویان

اگر به سامانه دان دانشگاه خود وارد شدید و در کلاس مجازی خود حاضر شدید، ولی هیچ صدایی از استاد یا دیگر دانشجویان را دریافت نکردید، می توانید روی گزینه «پخش صدا» کلیک کنید. بعد از چند ثانیه پیامی مبنی بر اینکه شما به جلسه صوتی وارد شده اید، نمایش داده می شود.

باز کردن صدای اساتید و دانشجویان در سایت دان

نحوه اجازه گرفتن از استاد برای مطرح کردن سوال

در کلاس های مجازی دان یک گزینه ای به عنوان اجازه گرفتن از استاد وجود دارد که دانشجویان می توانند با استفاده از آن، به استاد اطلاع دهند که سوالی دارند. برای این کار می توانید در قسمت راست سایت روی اسم خود کلیک کنید و سپس روی گزینه «اجازه گرفتن از استاد» کلیک کنید. احتمالا بعد از اجازه شما، استاد به شما این دسترسی را می دهد که بتوانید صحبت نمایید.
البته در این قسمت می توانید وضعیت خود را از نتیجه تدریس استاد اعلام کنید. به طور مثال اگر درس را متوجه نشده اید و دارید گیج می شوید، روی گزینه «گیج شدم»، کلیک کنید. اگر هم درس را به طور عالی متوجه شده اید، روی گزینه «عالی» کلیک نمایید. مطمئن باشید که استاد وضعیت شما را مشاهده خواهد کرد.

اعلام وضعیت دانشجو به استاد

 

نکات مربوط به سایت دان دانشگاه آزاد
  •  سایت دان دانشگاه آزاد اسلامی خدمات خود را به بسیاری از دانشگاه ها ارائه می دهد. لیست این دانشگاه در بالا برای شما ذکر شد. بنابراین، اگر دانشگاه شما جزء این دانشگاه ها است می توانید از این سایت استفاده کنید.
  •  سعی کنید که برای ورود به سامانه دان ، از مرورگر کروم استفاده کنید.
  •  راه دیگری برای ورود به سامانه دان وجود دارد که آن هم دانلود برنامه دان می باشد. برای دانلود این برنامه می توانید از طریق سایت دان اقدام کنید.

 

در پایان اگر دانش آموز هستید مقاله ورود به سامانه سیدا و  سامانه ناد را نیز بخوانید.

منبع : دان



:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

مدارس نمونه دولتی، یکی از بهترین مدارس سطح کشور می باشد. افرادی که قصد ثبت نام در این مدارس را دارند باید قبلا در آزمون مدارس نمونه دولتی شرکت کنند و در صورتی که در این آزمون نمره قبولی رو بیاورند و قبول شوند، می توانند مراحل ثبت نام در مدارس نمونه دولتی را انجام دهند. ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای هر استان از کشور ایران در سایت متفاوتی، اما در زمان مشخصی انجام می شود. بنابراین، داوطلبان می بایست در زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی به سایت ثبت نام این آزمون در محل سکونت خود مراجعه کنند و مراحل ثبت نامی خود را انجام دهند. در این مقاله قصد داریم در رابطه با ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ و روش ورود به سایت نمونه دولتی را برای شما ذکر کنیم. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه پادا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

آزمون نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱

آزمون نمونه دولتی هر ساله برگزار می شود و داوطلبان از طریق شرکت در این آزمون می توانند وارد مدارس نمونه دولتی شوند. لازم به ذکر است که آزمون نمونه دولتی 1400 - 1401 تنها برای پایه نهم برگزار می شود و در حال حاضر، امکان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی برای پایه ششم وجود نخواهد داشت و ثبت نام پایه نهم تحصیلی در مدارس نمونه دولتی، مانند مدارس دولتی انجام می شود.
داوطلبانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند باید از شرایط خاصی برخوردار باشند. در ادامه مقاله شرایط مورد نیاز برای ثبت نام آزمون نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ را ذکر می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: سامانه سیدا

 

 

زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی نهم

با توجه به اینکه در سال گذشته، زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی در فروردین ماه بوده است، به نظر می رسد که در سال ۱۴۰۰ نیز افرادی که قصد ثبت نام در آزمون نمونه دولتی را داشته باشند، بتوانند در فروردین ماه ۱۴۰۰ به سایت ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی مراجعه کنند و ثبت نام خود را انجام دهند. زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ به صورت هماهنگ در استان ها اعلام می شود.

زمان آزمون نمونه دولتی

در حال حاضر هنوز زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ذکر نشده است؛ اما با توجه به اینکه در همه سال ها، این آزمون در تابستان برگزار می شود، به نظر می رسد که زمان برگزاری آزمون نمونه دولتی امسال هم، همان تابستان باشد. داوطلبان می توانند حدود یک ماه بعد از برگزاری آزمون نیز به سایت مربوط به ثبت نام استان خودشان مراجعه کنند و نتیجه آزمون خود را مشاهده کنند.

 

بیشتر بخوانید: سایت همگام

 

 

” سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی در هر یک از استان ها متفاوت می باشد. “

 

شرایط ثبت نام نمونه دولتی 1400

شرایط ثبت نام نمونه دولتی در هر یک از دو مقطع ششم و نهم متفاوت است. در ادامه تمامی این شرایط را به صورت مجزا ذکر خواهیم کرد. لازم به ذکر است که داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام آزمون نمونه دولتی ، مراحل ورود به سایت نمونه دولتی را انجام دهند و مقررات و شرایط ثبت نامی استان محل سکونت خود را مطالعه کنند، سپس اقدام به ثبت نام نمایند.

شرایط ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای پایه نهم

 

شرایط ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 برای پایه ششم

  •  داشتن تابعیت ایرانی
  •  داشتن نمره های خیلی خوب در همه دروس امتحانی پایه ششم، یا داشتن حداکثر یک نمره خوب در ترم اول تحصیلی پایه ششم

 

 نکته: در حال حاضر، ثبت نام نمونه دولتی برای پایه ششم وجود ندارد و داوطلبانی که قصد ثبت نام در پایه هفتم را دارند، باید با در دست داشتن پرونده تحصیلی خود به مدارس نمونه دولتی محل سکونت خودشان مراجعه کنند.

 

شرایط ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 برای پایه نهم

  •   داشتن تابعیت ایرانی

     تبصره: افرادی که تابعیت ایرانی ندارند، می توانند تحت شرایط خاصی در این آزمون شرکت کنند.

  •   داشتن حداقل معدل در پایه تحصیلی نهم در سال تحصیلی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰
  •  داشتن اشتغال به تحصیل در پایه نهم

 

  نکته ۱: دانش آموزانی عشایری عزیز می توانند در هر منطقه ای استان محل کوچ خودشان، نسبت به ثبت نام در آزمون نمونه دولتی ۱۴۰۰ اقدام کنند.

  نکته ۲: در مناطقی که دو مدرسه نمونه دولتی برای افراد وجود داشته باشد. فرد می تواند در زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی ، قید کند که کدام از این دو مدرسه در اولویت ثبت نامی وی هست. اعلام اولویت بندی در همان سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی انجام می شود.

 

سایت ثبت نام نمونه دولتی 1400 - 1401

داوطلبانی که قصد ثبت نام آزمون نمونه دولتی را دارند، باید ابتدا به سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 مراجعه کنند و با مطالعه شرایط و ضوابط ثبت نام خود را انجام دهند. لازم به ذکر است که سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای هر یک از استان ها متفاوت می باشد. لذا داوطلبان باید تنها و تنها به سایت استان محل سکونت خود برای ثبت نام نمونه دولتی مراجعه کنند.

سایت های ثبت نام نمونه دولتی چیست؟

در جدول زیر تمامی سایت های ثبت نام آزمون نمونه دولتی ۱۴۰۰ را به تفکیک استان ها ذکر کرده ایم. می توانید طبق جدول زیر به سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی 1400 محل سکونت خود وارد شوید.

 

سایت های ثبت نام نمونه دولتی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱
آدرس سایت استان
azmoon.eamedu.ir استان آذربایجان شرقی
snj.awaedu.ir استان آذربایجان غربی
ilam.natije.ir استان اردبیل
sanjesh.isfedu.ir استان اصفهان
azmoon.albmedu.ir استان البرز
ilam.natije.ir استان ایلام
sanjesh.buedu.ir استان بوشهر
azmoon.tehranedu.ir استان تهران
sanjesh.teo.ir استان تهران (شهرستان ها)
sanjesh.chbedu.ir استان چهارمحال و بختیاری
azmoon.skedu.ir استان خراسان جنوبی
    10.69.78.13 استان خراسان رضوی
azmoon.nkhedu.ir استان خراسان شمالی
azmoon.khouzedu.ir استان خوزستان
sabtenam.zanjanedu.ir استان زنجان
iranschl.ir استان سمنان
78.38.114.105 استان سیستان و بلوچستان
sanjesh.farsedu.ir استان فارس
nemooneh.qazvinedu.ir استان قزوین   
qom.natije.ir استان قم   
10.249.7.204 استان کردستان
sanjesh.kermanedu.ir استان کرمان
azmoonkedu.ir استان کرمانشاه
azmoon.kbedu.ir استان کهگیلویه و بویراحمد
nemooneh.goledu.ir استان گلستان
sanjesh.giledu.ir استان گیلان
lorestan.natije.ir استان لرستان
217.219.172.53 استان مازندران
markazi.natije.ir استان مرکزی
10.187.50.22 استان هرمزگان
hamedan.natije.ir استان همدان
result.yazdedu.ir استان یزد

 

راهنمای ثبت نام آزمون نمونه دولتی

ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای پایه نهم به گونه ای است که داوطلبان باید در زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی مراحل ورود به سایت نمونه دولتی را انجام دهند. در جدول بالا تمامی آدرس های موجود برای ثبت نام نمونه دولتی را ذکر کرده ایم. داوطلبانی عزیزی که قصد ثبت نام در آزمون نمونه دولتی پایه نهم را دارند، می توانند به سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی استان محل سکونت خود و سپس به بخش مربوط به ثبت نام این آزمون وارد شوند و با وارد کردن اطلاعات لازم اقدام به ثبت نام در این سامانه نمایند.
دقت کنید که ممکن است شرایط ثبت نام آزمون نمونه دولتی در یکی از استان های متفاوت از استان دیگر باشد؛ بنابراین، توصیه می شود که داوطلبان شرایط و ضوابط ثبت نام آزمون نمونه دولتی استان محل سکونت خود را به طور کامل مطالعه کنند و بعد از آن اقدام به ثبت نام نمایند.

 

 توجه بسیار مهم: دقت کنید که در حال حاضر، ثبت نام آزمون نمونه دولتی برای پایه ششم وجود نخواهد داشت. داوطلبانی که قصد ثبت نام در مدارس نمونه دولتی پایه ششم را دارند، می توانند مانند دیگر مدارس به صورت حضوری اقدام به ثبت نام در مدارس نمونه دولتی کنند.

 

ورود به سایت نمونه دولتی

 

نکات مربوط به آزمون نمونه دولتی
  •  آدرس ثبت نام نمونه دولتی برای هر یک از استان های داخل کشور ایران متفاوت است. بنابراین، داوطلبان باید حتما به سایت ثبت نامی استان محل سکونت خودشان مراجعه کنند و مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.
  •  در حال حاضر، آزمون نمونه دولتی برای پایه ششم برگزار نمی شود. بنابراین، داوطلبان پایه ششم می توانند بدون هیچ گونه آزمون ورودی و طبق شرایط مدارس دولتی به مدارس نمونه دولتی مراجعه کنند و مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.
  •  با توجه به مطالب ذکر شده، ثبت نام آزمون نمونه دولتی تنها در پایه نهم برگزار خواهد شد.
  •  داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در آزمون نمونه دولتی مراحل ورود به سایت نمونه دولتی استان محل سکونت خود را انجام دهند و از شرایط موجود برای ثبت نام در این آزمون آگاه شوند. دقت کنید که شرایط عمومی ذکر شده در این مقاله جزء شرایط اصلی شرکت در آزمون نمونه دولتی پایه نهم می باشد.
  •  زمان ثبت نام آزمون نمونه دولتی به صورت هماهنگ در تمام استان ها می باشد. بنابراین، داوطلبان می بایست در زمانی که آموزش و پرورش اعلام می کند، به سایت ثبت نام آزمون نمونه دولتی مراجعه کنند.
  •   زمان آزمون نمونه دولتی نیز به صورت هماهنگ می باشد و در تمام استان ها به صورت هماهنگ برگزار می شود. بنابراین، داوطلبان می بایست حتما اطلاعیه های مربوط به زمان برگزاری آزمون نمونه دولتی را پیگیری کنند.

 

اگر دانش آموز دارید خواندن مطالب دانلود برنامه شاد و نصب برنامه شاد را توصیه می کنیم.

منبع : ثبت نام مدارس نمونه دولتی



:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در ابتدای این مقاله و قبل از آنکه به سامانه ملی املاک و اسکان کشور بپردازیم، باید اشاره کنیم که در تاریخ 1399/10/07 قانون مالیات خانه های خالی وضع گردید و بندهای مهمی در آن گنجانده شد تا به واسطه ی اجرای آنها، از خالی ماندن خانه های مالکان و افزایش بی رویه قیمت مسکن در کشور جلوگیری شود. اجرای این قانون به سال 1400 موکول شد و مقرر شد تشخیص خانه های خالی به شکل زیر صورت پذیرد:
خانه ای که در شهرهای بالای صد هزار نفر هستند و کمتر از 120 روز سکونت در یک سال (365 روز) داشته باشد خانه خالی محسوب می شود و مالیات آن خانه ، بر مازاد 120 روز محاسبه خواهد شد.

سامانه ملی املاک و اسکان کشور

با ذکر این مقدمه، باید بگوییم که متولی انجام این قانون ، وزارت راه و شهرسازی و سامانه ای بنام سامانه ملی املاک و اسکان کشور می باشد که بر اجرای این قانون نظارت خواهد کرد.
در ادامه این مطلب ، بعد از معرفی سایت ملی املاک و اسکان کشور و نحوه ورود و ثبت نام در آن ، چگونگی ثبت املام اصلی و فرعی را شرح خواهیم داد.

 

بیشتر بدانید: سامانه ثنا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سامانه ملی املاک و اسکان کشور چیست؟

همانطور که گفتیم، در راستای انجام قانون مالیات بر خانه های خالی که در سال 1399 تصویب شد، مقرر گردید سامانه ای برای ورود اطلاعات املاک همه ی مردم ایجاد شود. به همین علت بود که سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir ایجاد شد و زیرساخت مناسبی برای ثبت املاک مردم فراهم گردید. اگر شما هم سوال دارید که چه کسانی و از چه تاریخی باید املاک خود را در سامانه ثبت کنند، باید بگوییم که روز 19 فروردین ماه 1400 به عنوان روز شروع این طرح تعیین گردیده و همه مردم مکلف شده اند از این تاریخ به بعد، شروع به ورود اطلاعات خود نمایند. اگر تا 2 ماه بعد از این تاریخ ، ملکی در این سامانه ثبت و تعیین تکلیف نگردد به عنوان خاله خالی محسوب شده و مطابق با جدول زیر ، مالیات مستقیم به آن تعلق می گیرد:

 

توجه داشته باشید که نه تنها صاحبان خانه ها ، بلکه همه مستاجران نیز باید اقامتگاه اصلی و فرعی خود را در سامانه جامع املاک مشخص نمایند. البته هدف اصلی از این طرح، شناسایی املاک مردم و همچنین مشخص شدن محل اسکان اشخاص است که می تواند در آینده ، علاوه بر موضوع مالیات ها، بر روی تصمیم گیری های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. بنابراین ضروری است که همه مردم اطلاعات صحیحی از املاک و سکونتگاه های خود در سامانه ثبت نمایند. البته باید اشاره کنیم که علاوه بر ثبت واحدهای مسکونی، باید واحدهای تجاری و اداری نیز در این سامانه ثبت گردند.

مقاله پیشنهادی: سامانه وادانا

 

ورود به سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

برای ورود به سامانه ملی املاک می توانید از دو طریق اقدام نمایید:

۱- استفاده از موتور جسنجوی گوگل و تایپ کردن عبارت سامانه ملی املاک و یا آدرس amlak.mrud.ir

ورود به سامانه ملی املاک

۲- ورود مستقیم از طریق آدرس اینترنتی amlak.mrud.ir

توجه داشته باشید که تنها سایت اصلی برای ثبت املاک اصلی و املاک خالی مردم ، همین سامانه می باشد.

سایت سامانه ملی املاک amlak.mrud.ir

مقاله پیشنهادی: پیگیری مرسولات پستی

 

راهنمای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان

برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت نام در این سامانه نیاز است و موارد زیر برای ثبت نام الزامی است:

  1. ۱ورود شماره موبایلی که بنام خود شخص باشد.
  2. ۲سایر اطلاعات هویتی از جمله کد ملی و مواردی که برای تکمیل پروفایل کاربری مورد نیاز است.

پس از ورود به سامانه به نشانی amlak.mrud.ir و انتخاب گزینه "ورود به سامانه" ، باید شماره موبایل خود را وارد نمایید:

ثبت نام در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از آنکه شماره موبایل به نام خود را وارد کردید ، باید یکبار کد ملی خود را وارد نمایید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شده و مشخص گردد این کد ملی ، صاحب شماره ی موبایل وارد شده می باشد یا خیر. در صورتی که احراز هویت به درستی صورت گرفت، باید در مرحله ی بعدی ، رمز عبوری برای حساب خود تعیین نمایید. پیشنهاد می شود این رمز عبور قوی باشد و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت های خاص را برای این کار در نظر بگیرید:

ثبت نام سامانه املاک و اسکان

بعد از عبور از این مرحله ، ثبت نام برای ثبت ملک در سامانه ملی املاک و اسکان به درستی صورت گرفته و شما می توانید با اطلاعات خود و رمز عبوری که مشخص کرده اید ، وارد سامانه شوید. ذکر این نکته ضروری است که شما می توانید در صورت فراموشی رمز عبور سامانه، با شماره موبایل خود نسبت به بازیابی رمز عبور خود اقدام نمایید.

 

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک و اسکان

بعد از ثبت نام در سامانه ، برای ثبت ملک در سامانه املاک نیاز است به عنوان اولین اقدام ، نسبت به ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک اقدام کنید تا احراز هویت شما بطور کامل انجام شود. این موضوع، تکمیل کننده ی ثبت نام اولیه شما در سایت می باشد.

بدین منظور، مطابق تصویر زیر، باید اطلاعات مورد نیاز را به درستی وارد کرده و دکمه "ثبت" را بزنید:

ثبت اطلاعات هویتی در سامانه ملی املاک

اکنون اطلاعات شما به درستی در سامانه ثبت ملک در سامانه املاک درج شده و پروفایل شما تکمیل گردیده است.

حالا می توانید لیست کامل املاک خود را در لیست زیر مشاهده کرده و آنها را تعیین تکلیف نمایید:

تعیین تکلیف ملک در سامانه املاک

منظور از تعیین تکلیف این است که مشخص کنید این ملک کدام یک از حالت های زیر را دارد:

  1.   ۱- مالک هستم
  2.   ۲- بخشی را واگذار کرده ام
  3.   ۳- کل ملک را واگذار کرده ام.
  4.   ۴- این ملک متعلق به من نمی باشد.

شما باید برای هر کدام از املاکی که در لیست آمده است، یکی از حالات بالا را تعیین نمایید.

 

نحوه ثبت اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک

برای تعیین تکلیف، باید ملک خود را در لیست انتخاب کرده و مشخص نمایید که مالک این ملک هستید و یا به اشتباه در کارتابل شما قرار گرفته است. اگر شما مالک ملکی هستید و این ملک را در لیست خود نمی بینید باید نسبت به افزودن ملک اقدام کنید.

منظور از اقامتگاه اصلی ، ملکی است که در حال حاضر در آن ساکن هستید و در آن زتدگی می کنید. بدین منظور باید یکی از املاک خود را انتخاب کرده و مشخصات مربوط به محل سکونت خود را به شکل زیر تکمیل نمایید:

ثبت اقامتگاه اصلی سامانه املاک

 

ثبت اقامتگاه فرعی در سامانه ملی املاک

منظور از اقامتگاه فرعی ، ملکی است که بصورت موقت در آن ساکن می شوید. مثلا خانه ای در شهر دیگر دارید و سالی چند مرتبه به آن جا سر زده و ساکن می شوید. بنابراین باید ملک موقت خود را نیز تعیین کنید

 

نکات مربوط به ثبت ملک در سایت املاک
  •  اگر در داخل کارتابل شما ، ملکی وجود داشت که به نام شما نیست ، باید در جلوی آن ملک گزینه "این ملک متعلق به من نمی باشد" را انتخاب کنید.
  •  در صورتی که ملکی را فروخته اید اما هنوز آن ملک را در لیست خود می بینید، باید گزینه "کل ملک را واگذار کرده ام " و یا "بخشی از ملک را واگذار کرده ام" را انتخاب نمایید.
  •  اگر ملک خود را به مستاجر داده باشید باید آن ملک را به نام خود ثبت کنید و گزینه "شخص دیگری ساکن است" را انتخاب نمایید.

 

در پایان بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد و استعلام چک در سامانه صیاد

منبع : سامانه ملی املاک و اسکان کشور



:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

قبل از شیوع ویروس کرونا افرادی که قصد تعویض پلاک های خودروهای خود را داشتند باید به صورت حضوری به مراکز مربوط به تعویض پلاک مراجعه می کردند و چندین ساعت را برای تعویض پلاک ماشین خود سپری می کردند. بعد از شیوع ویروس کرونا، برای کاهش مراجعات حضوری و کاهش ازدحامات در مراکز تعویض پلاک، روشی برای نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک در نظر گرفته شد. راه اندازی سامانه نوبت دهی تعویض پلاک باعث شد که افراد زمان کمتری را در مراکز تعویض پلاک معطل بمانند. نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک روشی جدید است که شاید بعضی از افراد هنوز از آن اطلاع نداشته باشند. به همین خاطر قصد داریم روش تعویض پلاک اینترنتی را به شما توضیح دهیم و سامانه نوبت دهی تعویض پلاک را معرفی کنیم. همچنین اگر نیاز به مراجعه به مراکز معاینه فنی خودرو رادارید توصیه می کنیم حتما مقاله نوبت دهی معاینه فنی ما را مطالعه نمایید. 

 

بیشتر بخوانید: پیگیری گواهینامه خودرو و موتور

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک nobatdehi.epolice.ir

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک که با آدرس nobatdehi.epolice.ir به تازگی راه اندازی شده است، می تواند مزایای بسیار زیادی را برای افرادی که قصد تعویض پلاک خودرو خود را دارند ایجاد کند. این سامانه به شما این امکان را می دهد که بدون هیچ نگرانی از شلوغی و ازدحام یک نوبت اینترنتی در نزدیک ترین محل سکونت خود برای مراکز تعویض پلاک دریافت کنید و در زمان و روز مشخص برای تعویض پلاک خود اقدام کنید. نحوه تعویض پلاک اینترنتی با استفاده از این سامانه بسیار ساده است که در ادامه به طور کامل توضیح داده خواهد شد. اگر نیاز دارید بدانید چه تعداد پلاک به نام شما است مطلب استعلام پلاک فعال را مطالعه نمایید. 

 

بیشتر بخوانید: پیگیری تیپاکس

 

ثبت نام سامانه نوبت دهی تعویض پلاک

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک این امکان را به افراد می دهند که بتوانند در یک زمان مشخص به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند و در زمان کمتری کار خود را انجام دهند. سایت تعویض پلاک اینترنتی به آدرس nobatdehi.epolice.ir همان سامانه ای است که افراد باید برای دریافت نوبت تعویض پلاک به آن مراجعه کنند.
برای استفاده از سامانه نوبت دهی تعویض پلاک nobatdehi.epolice.ir افراد باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند. ثبت نام در این سامانه به سادگی انجام می شود و تنها نیاز است که شما اطلاعات فردی خود را وارد کنید. برای ثبت نام در سامانه می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا سایت نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک به آدرس nobatdehi.epolice.ir را در فیلد جستجوی گوگل مرورگرهای لپ تاپ یا گوشی خود تایپ کنید و سپس آن را جستجو کنید. می توانید سایت « نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک » را نیز جستجو کنید.

    نحوه ثبت نام در سایت نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک

  2. ۲پس از جستجو کردن سایت نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک ، شما وارد سایت اصلی نوبت دهی خواهید شد. در سایت اصلی گزینه های مختلفی وجود دارد. برای ثبت نام در این سامانه کافیست بر روی گزینه «ثبت نام کاربران» کلیک کنید.

    ثبت نام در سامانه اخذ نوبت تعویض پلاک

  3. ۳در مرحله بعد، شما باید شماره همراه خود را وارد کنید و سپس، کد تصویر روبرو را وارد نمایید و در نهایت بر روی گزینه «عضویت» کلیک کنید.

    نحوه عضویت در سایت نوبت دهی پلاک خودرو

  4. ۴در مرحله بعد یک کد ۵ رقمی به شماره تلفن همراه شما ارسال می شود که کافیست آن را در قسمت مربوطه وارد نمایید در نهایت روی گزینه «ارسال» کلیک کنید.

    چگونه در سایت تعویض پلاک اینترنتی ثبت نام کنم؟

  5. ۵در مرحله بعد نیاز است که شما تمامی اطلاعات شناسنامه ای خود را وارد کنید. پس از وارد کردن اطلاعات و انتخاب رمز عبور، می توانید بر روی گزینه «تکمیل عضویت» کلیک کنید تا عضویت شما تکمیل شود.

    نحوه ورود و ثبت نام در سایت اینترنتی تعویض پلاک

 

بیشتر بخوانید: پیگیری مرسوله پستی

 

” سامانه نوبت دهی تعویض پلاک برای ساکنان تمام شهرهای کشور ایران قابل استفاده است. “

 

نحوه نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک

در بالا توضیح داده شد که چگونه می توان در سامانه نوبت دهی تعویض پلاک اینترنتی ثبت نام کرد. قبل از اینکه در رابطه با نحوه نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک توضیح دهیم، باید بدانید که ثبت نام شما در این سامانه اجباری است و اگر می خواهید به صورت اینترنتی یک نوبت دریافت کنید، حتما باید ابتدا در سامانه نوبت دهی تعویض پلاک اینترنتی ثبت نام کنید.
بعد از ثبت نام شما در این سامانه، نیاز است که مراحلی را برای دریافت نوبت انجام دهید. برای اخذ نوبت اینترنتی می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. ۱ابتدا به سایت نوبت دهی تعویض پلاک اینترنتی وارد شوید. برای ورود به این سایت می توانید آدرس nobatdehi.epolice.ir در گوگل وارد نمایید.
  2. ۲در مرحله بعد شما باید به حساب کاربری خود در این سامانه وارد شوید. اگر تا به الان در سامانه تعویض پلاک اینترنتی ثبت نام نکرده اید، می توانید از طریق کلیک کردن بر روی گزینه عضویت، در سامانه ثبت نام کنید.
    برای ورود به سامانه تعویض پلاک اینترنتی بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

    سامانه نوبت دهی مراکز تعویض پلاک

  3. ۳در مرحله بعد کافیست شما شماره همراهی که در هنگام ثبت نام و رمز خود را وارد نمایید و پس از تایپ کردن کد امنیتی که در تصویر نشان داده شده است، بر روی گزینه ورود کلیک کنید.  

     نکته: اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید، ولی اطلاعات ورودی خود را فراموش کرده اید،می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه «اطلاعات ورود را فراموش کرده اید؟» اطلاعات ورود خود را بازیابی کنید.

    ورود سامانه نوبت دهی مراکز تعویض پلاک

  4. ۴بعد از وارد کردن شماره تلفن همراه و رمز خود، شما وارد حساب کاربری خودتان می شوید و سایتی مانند تصویر زیر برای شما باز خواهد شد.

    نحوه دریافت نوبت اینترنتی برای تعویض پلاک

  5. ۵بعد از اینکه به حساب کاربری خود وارد شدید، باید بر روی گزینه صفحه نخست کلیک کنید تا وارد قسمت نوبت دهی تعویض پلاک شوید.

    آموزش مرحله به مرحله دریافت نوبت اینترنتی

  6. ۶در مرحله بعدی شما باید با وارد کردن یک سری اطلاعات درباره محل سکونت و نوع خدمتی که قصد دریافت آن را دارید، نزدیک ترین مراکز نوبت دهی را جستجو نمایید.

  7. ۷در قسمت اول شما باید نام استان خود را وارد کنید.

  8. ۸در مرحله بعد نیز باید نام شهری که قصد دارید در آن جا تعویض پلاک انجام دهید را انتخاب کنید.

  9. ۹سپس، نوع خدمتی که قصد دریافت آن را دارید را انتخاب کنید. به طور مثال اگر قصد دریافت پلاک المثنی را دارید، بر روی همان گزینه کلیک کنید.

  10. ۱۰در مرحله آخر باید نوع وسیله نقلیه خود را انتخاب کنید و در نهایت بر روی گزینه جستجو کلیک کنید.

    چگونه برای تعویض پلاک نوبت اینترنتی دریافت کنیم؟

  11. ۱۱از وارد کردن اطلاعات لازم مانند نام استان و نوع خدمت و وسیله نقلیه، مراکز تعویض پلاک در شهر محل سکونت شما نشان داده می شود. برای دریافت نوبت اینترنتی تعویض پلاک باید بر روی یکی از گزینه های دریافت نوبت کلیک کنید. سعی کنید نوبت را از آن مرکزی دریافت کنید که دسترسی شما به آن راحت تر باشد.

    دریافت نوبت تعویض پلاک در شهرهای مختلف کشور

     

  12. ۱۲در مرحله بعد از شما درخواست می شود که مجددا نوع درخواست خود را انتخاب کنید. برای انتخاب می توانید بر روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تا تیک مربوط به آن فعال شود.

    سامانه نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک چیست؟

  13. ۱۳پس از انتخاب نوع خدمت مورد نظر، باید تاریخی که برای حضور شما مناسب است را انتخاب نمایید. تاریخ هایی که نوبت در آن ها قابل دریافت می باشد، سبز رنگ هستند. می توانید بر روی یکی از تاریخ ها کلیک کنید.

    تعویض پلاک اینترنتی

  14. ۱۴پس از انتخاب تاریخ، شما باید ساعت مورد نظر خود را وارد کنید. بعضی از ساعت ها با رنگ قرمز و بعضی دیگر با رنگ سفید نمایش داده می شوند. ساعت هایی که به رنگ قرمز هستند به این معنی است که در این ساعت قبلا نوبت رزرو شده است. بنابراین، شما می توانید بر روی یکی از گزینه های سفید کلیک کنید.

    انتخاب ساعت و زمان نوبت تعویض پلاک

  15. ۱۵بعد از اینکه ساعت تعویض پلاک را انتخاب کردید، سایت شما را به قسمتی هدایت می کند که شما باید در آن قسمت شماره پلاک خودرو و نوع وسیله نقلیه خود را انتخاب کنید.

    تکمیل نوبت اینترنتی تعویض پلاک

  16. ۱۶پس از انتخاب نوع وسیله نقلیه و وارد کردن شماره پلاک خودرو، باید به پایین سایت بروید و تیک گزینه شرایط و مدارک لازم جهت نقل و انتقال را مطالعه کرده ام، را بزنید و در نهایت بر روی گزینه ثبت نوبت کلیک کنید.

    سامانه نوبت دهی تعویض پلاک انواع خودروها

 

بیشتر بخوانید: پیگیری کارت خودرو

 

نکات مربوط به تعویض پلاک اینترنتی

  •  سامانه نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک انواع خودرو به آدرس nobatdehi.epolice.ir مخصوص تمام شهرها و استان های کشور ایران می باشد. بنابراین، برای هیچ  یک از استان ها یا شهرهای کشور ایران سایت خاص دیگری وجود ندارد و همه افراد در همه نقاط کشور باید برای دریافت نوبت اینترنتی تعویض پلاک به این سایت مراجعه کنند.
  •  پس از اخذ نوبت اینترنتی تعویض پلاک سعی کنید حتما در زمان مشخص شده به مراکز مربوطه مراجعه کنید تا مراحل تعویض پلاک شما به درستی انجام شود.
  •  حتما در هنگام حضور به مراکز مربوط به تعویض پلاک مدارک معتبر مربوطه را به همراه خود ببرید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه مجوز تردد تهران

منبع : سامانه نوبت دهی تعویض پلاک



:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

اوایل غیر حضوری شدن مدارس، معلمان و دانش آموزان مجبور بودند از برنامه های مختلفی مانند پیام رسان واتس آپ، تلگرام، ایتا و ... برای آموزش مجازی استفاده کنند؛ اما این پیام رسان ها مناسب کودکان و نوجوانان نبود و همین اتفاق هم موجب شده بود که والدین دانش آموزان همواره نگران باشند. به همین خاطر وزارت آموزش و پرورش تصمیم به راه اندازی برنامه ای برای آموزش مجازی و غیر حضوری گرفت. این برنامه به نام برنامه شاد می باشد که بستری مناسب برای انجام بسیاری از امور مربوط به مدارس به صورت غیر حضوری است. همچنین وزارت آموزش و پرورش سامانه های دیگری مثل سامانه سیدا ( سامانه ثبت نمرات دانش آموزان ) و سامانه پادا ( سایت ثبت پرونده الکترونیکی دانش آموزان ) را در این راستا راه اندازی کرد. برنامه شاد ، یک برنامه پیام رسان می باشد که منحصرا برای آموزش غیر حضوری دانش آموزان طراحی شده است. با توجه به اینکه بعضی از دانش آموزان عزیز در نحوه نصب برنامه شاد و ورود به برنامه شاد shad.ir مشکل دارند، در این مقاله قصد داریم از صفر تا صد نصب این برنامه بر روی گوشی و کامپیوتر تا نحوه ورود به آن را آموزش دهیم.

 

بیشتر بخوانید: وادانا

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

برنامه شاد چیست؟

برنامه شاد ، یک اپلیکیشن منحصر به فرد برای آموزش های مجازی مدارس کشور ایران است. این اپلیکیشن برای اولین بار در کشور، در اسفندماه سال ۱۳۹۸ راه اندازی شد. اگرچه ابتدا این برنامه با مشکلاتی همراه بود و بعضی از دانش آموزان برای کار کردن با آن با مشکلاتی مواجه بودند، اما کم کم با گذشت زمان و به بروزرسانی های متعدد تک تک مشکلات برنامه برطرف شد. برنامه شاد برای سه گروه از افراد مدارس از جمله مدیران، معلمان و دانش آموزان مورد استفاده قرار می گیرد.

اپلیکیشن شاد چیست؟

 

مدیران مدارس

مدیران مدارس آموزش و پرورش می توانند پس از وارد کردن اطلاعات دانش آموزان و معلمان در سامانه سناد، وارد برنامه شاد شوند.

 

معلمان مدارس

معلمان مدارس مختلف در کشور، می توانند به برنامه شاد وارد شوند و از تمامی امکانات این اپلیکیشن برای تدریس غیر حضوری استفاده نمایند.

 

دانش آموزان

آخرین دسته از افرادی که می توانند از برنامه شاد استفاده کنند، دانش آموزان عزیز هستند. همه دانش آموزان در صورتی که اطلاعات آن ها در سامانه سناد ثبت شده باشد می توانند به راحتی از این برنامه برای آموزش های غیر حضوری استفاده نمایند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه دان

 

نحوه ورود به برنامه شاد ( چگونه وارد اپلیکیشن شاد شویم )

نحوه ورود به برنامه شاد shad.ir ، مشابه ورود به برنامه های مختلف پیام رسان می باشد. همانطور که شما در پیام رسان های مختلف باید ابتدا شماره تلفن خود را وارد کنید، در برنامه شاد هم باید ابتدا شما تلفن خود را وارد نمایید و چند ثانیه ای منتظر پیامکی مبنی بر کد تایید شما در برنامه شاد باشید. سپس، این کد را وارد نمایید و به اپلیکیشن وارد شوید.
نحوه ورود به برنامه شاد shad.ir بسیار ساده است؛ اما دانش آموزان، معلمان و مدیران مدارس باید مرحله دیگری را برای احراز هویت خود در این برنامه انجام دهند تا بتوانند از امکانات مختلف برنامه شاد استفاده کنند. در ادامه مقاله نحوه احراز هویت اپلیکیشن شاد را به طور کامل توضیح خواهیم داد. 

 

بیشتر بخوانید: سامانه همگام

 

” شرط احراز هویت دانش آموزان و معلمان مدرسه در برنامه شاد این است که اطلاعات آن ها در سامانه سناد ثبت شده باشد. “

 

نصب برنامه شاد بر روی گوشی

طریقه نصب برنامه شاد بر روی گوشی های هوشمند بسیار ساده است؛ اما متاسفانه باید بدانید که این اپلیکیشن تنها برای نسخه اندروید طراحی شده است و کسانی که دارای گوشی های آیفون با سیستم عامل iOS هستند، نمی توانند این برنامه را بر روی گوشی های خود نصب نمایند.
برای نصب برنامه شاد بر روی گوشی های اندرویدی می توانید از طریق یکی از برنامه های بازار یا مایکت و یا از طریق سایت اصلی shad.ir این برنامه را دانلود نمایید. پس از دانلود برنامه شاد ، می توانید به راحتی آن را بر روی گوشی خود نصب کنید و از طریق وارد کردن شماره همراه وارد اپلیکیشن شاد شوید. برای دانلود همچنین می توانید از لینک های زیر به صورت مستقیم استفاده کنید:

لینک دانلود برنامه شاد
https://cafebazaar.ir/app/ir.medu.shad

نحوه ورود به اپلیکیشن شاد

 

بیشتر بخوانید: سامانه آموزشیار

 

نصب اپلیکیشن شاد روی کامپیوتر

یکی از مزیت های اپلیکیشن شاد این است که در دو نسخه وب و اندروید موجود می باشد؛ بنابراین، اگر فردی گوشی آیفون دارد و نمی تواند نسخه اندروید برنامه شاد را بر روی گوشی خود نصب کند، می تواند از نسخه وب برنامه شاد برای دسترسی به این برنامه استفاده نماید.
البته این موضوع را باید بگوییم که اپلیکیشن شاد نسخه ویندوز ندارد و نمی توان این برنامه را به صورت یک برنامه با نسخه ویندوز بر روی کامپیوتر یا لپ تاپ نصب کرد. تنها راه استفاده از نسخه وب اپلیکیشن شاد این است که شما یکی از مرورگرهای لپ تاپ یا کامپیوتر خود را باز کنید و سایت web.shad.ir را در گوگل جستجو کنید. این سایت نسخه وب برنامه شاد می باشد. عملکرد نسخه وب اپلیکیشن شاد ، مشابه اپلیکیشن اندرویدی است و راه ورود به نسخه وب، مانند ورود به برنامه شاد اندروید است.

لینک دانلود وب اپلیکیشن شاد
https://web.shad.ir/#/login

شما می توانید با وارد کردن شماره همراه به سادگی وارد نسخه وب شاد شوید و از امکانات آن استفاده نمایید. می توانید آدرس نسخه وب را بر روی مرورگر خود ذخیره کنید و هر بار که قصد استفاده از آن را دارید به راحتی از طریق لینک ذخیره شده، به نسخه وب وارد شوید. لازم به ذکر است در صورت ذخیره کردن آدرس، که تنها یک بار نیاز به وارد کردن شماره تلفن همراه می باشد.

 

بیشتر بخوانید: سامانه هم آوا

 

احراز هویت برنامه شاد

پس از ورود به برنامه شاد ، شما نمی توانید از امکانات آن استفاده کنید. شرط استفاده از امکانات برنامه شاد این است که شما احراز هویت شوید. احراز هویت برنامه شاد برای هر یک از گروه های مشخص شده، مانند دانش آموزان، معلمان و مدیران مدارس قابل انجام است.
در واقع، شما با انجام احراز هویت در این برنامه اعلام می کنید که دانش آموز، معلم یا مدیر مدرسه هستید. پس احراز هویت در این برنامه جزء واجبات است که برای استفاده از این برنامه مورد نیاز می باشد.
معلمان، مدیران و دانش آموزان مدارس باید بعد از ورود به برنامه شاد از طریق تلفن همراهشان، احراز هویت خود را انجام دهند. روش احراز هویت به صورت زیر می باشد.

 

احراز هویت دانش آموزان مدارس در اپلیکیشن شاد

  1. ۱دانش آموزان عزیز، ابتدا باید از طریق شماره تلفن همراه خود وارد سامانه شاد شوید.
  2. ۲سپس، از طریق منوی سرویس ها بر روی گزینه ورود به مدرسه من کلیک کنید.

    نحوه احراز هویت در اپلیکیشن شاد

  3. ۳در مرحله بعد، شما باید بر روی گزینه افزودن کاربر کلیک کنید. پس از کلیک کردن بر روی این گزینه، صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما باز می شود. در این قسمت شما باید مشخص کنید که دارای چه نقشی هستید. بنابراین، اگر دانش آموز هستید بر روی گزینه دانش آموز کلیک کنید. در مراحل بعدی از شما درخواست می شود که کد ملی خود را وارد نمایید. پس از وارد کردن کد ملی نیز، باید تاریخ تولد که شامل روز، ماه و سال تولد شما می باشد را وارد نمایید.

    ورود دانش آموز به اپلیکیشن شاد

 

احراز هویت معلمان مدارس در اپلیکیشن شاد

معلمان عزیزی که قصد دسترسی به گروه های دانش آموزان خود را دارند، باید پس از وارد شدن به برنامه شاد از طریق شماره تلفن همراه خود، وارد زیر منوی سرویس ها شوند و نقش خود را انتخاب نمایند.
نحوه احراز هویت معلمان مانند احراز هویت دانش آموزان می باشد. کافیست که شما بعد از وارد کردن نقش خود، کد ملی و تاریخ تولد خود را وارد نمایید تا بتوانید به راحتی به گروه ها و امکانات مختلف این برنامه دسترسی داشته باشید.

 

احراز هویت مدیران مدارس در اپلیکیشن شاد

مدیران مدارس، ابتدا وظیفه دارند که تمامی اطلاعات مربوط به دانش آموزان و معلمان را در سامانه سناد آموزش و پرورش ثبت کنند. بدون ثبت کردن این اطلاعات، دانش آموزان یا معلمان نمی توانند به برنامه شاد وارد شوند و احراز هویت خود را انجام دهند.
پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز دانش آموزان و معلمان، مدیران مدارس می توانند از طریق نصب برنامه شاد و وارد کردن شماره تلفن همراه خود وارد این برنامه شوند.
احراز هویت مدیران مدارس نیز به این گونه است که ابتدا مدیران باید به قسمت سرویس های برنامه شاد بروند و نقش خود را به عنوان مدیر مدرسه انتخاب نمایند. پس از وارد کردن نقش، باید کد ملی و تاریخ تولد وارد شود.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ناد فنی حرفه ای

 

استفاده از برنامه شاد

پس از اینکه دانش آموزان، مدیران و معلمان مدارس مختلف در سطح کشور احراز هویت خود را در اپلیکیشن شاد به درستی انجام دادند، می توانند به راحتی از امکانات این برنامه استفاده کنند. لازم به ذکر است که احراز هویت در این برنامه تنها برای یک بار انجام می شود و برای استفاده از این برنامه، دیگر نیازی به احراز هویت نیست.

امکانات مختلف اپلیکیشن شاد

دانش آموزان، معلمان و مدیران عزیز می توانند از تمامی امکانات این اپلیکیشن برای آموزش هر چه بهتر دانش آموزان استفاده نمایند. از امکانات مختلف اپلیکیشن شاد ، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  •  ارسال پیام متنی و استیکرهای متفاوت
  •  ارسال صوت های مختلف توسط دانش آموز و معلم
  •  امکان ایجاد گروه و کانال توسط مدیران و معلمان مدرسه
  •  امکان فیلم گرفتن به صورت پخش زنده
  •  امکان ارسال عکس، فیلم و انواع فایل ها
  •  امکان انجام حضوری و غیاب کلاس های درسی
  •  امکان گرفتن آزمون در برنامه شاد
  •  امکان گرفتن تماس صوتی بین دانش آموزان و معلمان مدارس

 

بیشتر بخوانید: سامانه گلستان دانشگاه فرهنگیان

منبع : نصب برنامه شاد



:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

همه دارندگان خودروها باید در زمان مشخصی معاینه فنی خودرو خود را انجام دهند. انجام معاینه فنی خودرو توسط متخصصان خاصی انجام می شود، به همین منظور افراد باید با مراجعه به مراکز معاینه فنی معتبر در سراسر کشور، مراحل مربوط به معاینه فنی خودرو خودشان را انجام دهند. تا قبل سال ۱۳۹۹ همه افرادی که قصد داشتند معاینه فنی انجام دهند، باید به صورت حضوری به یکی از مراکز معاینه فنی مراجعه می کردند و مراحل لازم را انجام می دادند. این روش، ممکن بود وقت زیادی را از افراد بگیرد؛ چرا که ممکن بود مراکز مربوط به معاینه فنی خودرو شلوغ باشند و فرد مجبور باشد، مدت زمان زیادی را در صف بماند. به تازگی برای کاهش مراجعات حضوری و ازدحام در این مراکز روشی برای نوبت دهی معاینه فنی در سال ۱۴۰۰ به صورت آنلاین نظر گرفته شده است. در ادامه این مقاله قصد داریم سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو را معرفی نماییم و روش استفاده از آن را به طور کامل توضیح دهیم. قبلا در خصوص استعلام تعداد پلاک های بنام و پیگیری کارت ماشین نیز مقاله ای منتشر کردیم که شاید خواندن آن برای شما مفید باشد.

 

بیشتر بخوانید: رهگیری گواهینامه

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

 

سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو

اگرچه در گذشته افراد باید در زمان شلوغی مراکز معاینه فنی خودرو، مدت زمان زیادی را منتظر می مانند تا مراحل معاینه فنی خودرو خودشان را انجام دهند، اما در حال حاضر با روی کار آمدن سامانه نوبت دهی معاینه فنی بسیاری از مشکلات مربوط به معطلی در این مراکز برطرف شده است.
این سامانه برای کاهش مراجعات حضوری و ازدحام در مراکز معاینه فنی خودرو راه اندازی شده است. البته سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو تنها مختص شهر تهران می باشد و تنها افرادی می توانند در این سامانه ثبت نام کنند و با تعیین وقت قبلی به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند که ساکن تهران باشند. استفاده از سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو می تواند در وقت بسیاری از افرادی که قصد مراجعه به مراکز احراز هویت را دارند، صرفه جویی کند و افراد بدون هیچ دغدغه و نگرانی در زمان و تاریخ مشخصی به یکی از مراکز معاینه فنی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنند.
مدتی قبل افراد باید برای دریافت نوبت معاینه فنی خودرو به services27.tehran.ir مراجعه می کردند؛ اما در حاضر روند نوبت دهی معاینه فنی در سال۱۴۰۰ متفاوت شده است. افرادی که قصد دریافت نوبت از سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو در استان تهران را دارند، می توانند با مراجعه به سایت تهران من به آدرس my.tehran.ir ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند و سپس مراحل دریافت نوبت را انجام دهند.

 

بیشتر بخوانید: سایت ثبت تردد فرمانداری تهران

 

نحوه ثبت نام سامانه نوبت دهی معاینه فنی ۱۴۰۰

ثبت نام در سامانه نوبت دهی معاینه فنی بسیار ساده انجام می شود. اگر قصد دریافت نوبت برای مراکز معاینه فنی را دارید، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید و ثبت نام خود را انجام دهید. لازم به ذکر است که ثبت نام در سایت تهران من برای نوبت دهی معاینه فنی خودرو در سال 1400 الزامی است.

  1. ۱ابتدا سایت تهران من را در قسمت جستجوی گوگل یکی از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس جستجو کنید.

    ورود به سایت تهران من

  2. ۲اولین سایتی که گوگل برای شما جستجو می کند، همان سایت تهران من است. کافیست بر روی آن کلیک کنید تا وارد سایت اصلی شوید.

    دریافت نوبت اینترنتی معاینه فنی خودرو در تهران

  3. ۳در مرحله بعد نیاز است که از قسمت چپ بالای سایت بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

    نحوه ثبت نام در سایت تهران من

  4. ۴در مرحله بعد شما باید تمامی اطلاعات خواسته شده مانند کد ملی، رمز عبور، شماره تلفن همراه و ... را مطابق تصویر زیر وارد نمایید و در نهایت بر روی گزینه دریافت کد تایید کلیک کنید.
    دقت کنید که نام کاربری شما می تواند همان شماره تلفن همراه شما و رمز عبور حتما باید بالای ۸ کاراکتر (شامل حروف انگلیسی و اعداد) باشد

    ثبت نام در سایت تهران من چگونه انجام می شود؟

  5. ۵در مرحله بعدی، یک کد ۶ رقمی به شماره همراه شما ارسال می شود. برای تکمیل ثبت نام نیاز است که این کد را در قسمت مربوطه وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه ثبت نام در تهران من کلیک کنید.

    آموزش مرحله به مرحله ثبت نام در تهران من

 

بیشتر بخوانید: سامانه تردد بین شهری

 

” دریافت نوبت معاینه فنی برای افراد ساکن تهران در سامانه تهران من امکان پذیر می باشد. “

 

روش گرفتن نوبت معاینه فنی

برای دریافت نوبت معاینه فنی شما باید به سایت تهران من به آدرس my.tehran.ir مراجعه کنید. برای استفاده از سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو نیاز است که شما ابتدا در این سامانه ثبت نام کرده باشید و سپس به سامانه وارد شوید. روش ثبت نام در سامانه تهران من در بالا ذکر شد؛ اگر در این سامانه ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری و رمز عبور هستید، مطابق روش زیر می توانید از امکان نوبت دهی معاینه فنی به صورت غیر حضوری استفاده کنید.

  1. ۱ابتدا به سایت تهران من به آدرس my.tehran.ir وارد شوید. توصیه می کنیم از مرورگر کروم یا فایرفاکس برای استفاده از سامانه نوبت دهی معاینه فنی استفاده کنید.
  2. ۲در مرحله بعد نیاز است که شما بر روی گزینه ورود کلیک کنید.

    سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو

  3. ۳در مرحله بعدی نیاز است که شما شماره تلفن همراه خود را وارد کنید و بر روی گزینه دریافت کد تایید کلیک کنید. در این زمان یک کد ۵ رقمی به شماره شما ارسال می شود که نیاز است در کادر مربوطه وارد شود.
    البته می توانید برای ورود به سایت تهران من از طریق گزینه ورود با نام کاربری استفاده کنید.

    ورود به تهران من برای دریافت نوبت معاینه فنی خودرو

  4. ۴در مرحله بعد شما وارد سایت تهران من مربوط به نام کاربری خودتان شده اید. در سمت راست سایت می توانید نام و شماره تلفن همراه خود را مشاهده کنید و در زیر آن تمامی امکاناتی که این سایت در اختیار شما قرار می دهد قابل مشاهده می باشد.

    خدمات مربوط به سایت تهران من چیست؟

  5. ۵برای دریافت نوبت و استفاده از امکان نوبت دهی معاینه فنی در سایت تهران من، شما باید از طریق منوی مربوط به امکانات، گزینه نوبت دهی معاینه فنی را انتخاب کنید.

    نوبت دهی معاینه فنی در سایت تهران من

  6. ۶در مرحله بعد شما باید پس از مطالعه تمامی قوانین، بر روی گزینه شرایط فوق را خوانده ام و می پذیرم، کلیک کنید.

    ثبت نام سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو

  7. ۷در مرحله بعدی شما وارد قسمتی از سامانه نوبت دهی معاینه فنی می شوید که باید تمامی اطلاعات مربوط به خودرو مانند نوع خودرو، نوع سوخت خودرو و اطلاعات مربوط به تاریخ و روز نوبت معاینه فنی وارد شود.
    دقت کنید که در قسمت انتخاب مرکز معاینه فنی، می توانید نزدیک ترین مرکز به محل سکونت خود را انتخاب نمایید.

    چگونه در سایت تهران من نوبت معاینه فنی بگیریم؟

  8. ۸پس از اینکه تمامی اطلاعات مربوط به رزرو نوبت معاینه فنی کامل شد، شما باید بر روی گزینه کسر از کیف پول شهروندی کلیک کنید تا نوبت شما رزرو شود. دقت کنید که بدون پرداخت مبلغ مورد نیاز برای معاینه فنی، امکان رزرو نوبت برای شما وجود ندارد. بنابراین، طبق تصویر بالا پس از اینکه هزینه مورد نظر را پرداخت کردید، بر روی گزینه رزرو معاینه فنی کلیک کنید.

 

بیشتر بخوانید: پیگیری مرسولات پستی

 

نکات سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو

  •  دریافت نوبت معاینه فنی به صورت الکترونیکی در سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو به آدرس تهران من، تنها مختص افرادی است که در استان تهران سکونت دارند. افرادی که قصد دریافت نوبت اینترنتی در دیگر استان های کشور ایران را دارند، نمی توانند از طریق سایت تهران من اقدام به دریافت نوبت کنند.
  •  در گذشته افراد برای رزرو نوبت معاینه فنی باید به سایت Services27.tehran.ir مراجعه می کردند و مراحل مربوط به ثبت نام و دریافت نوبت را انجام می دادند، اما در حال حاضر امکان دریافت نوبت در این سامانه وجود ندارد و افراد باید با مراجعه و ثبت نام در سامانه تهران من یا دانلود اپلیکیشن تهران من از امکان نوبت دهی معاینه فنی استفاده کنند.
  •  استفاده از سامانه نوبت دهی معاینه فنی ، نیازمند ثبت نام در این سامانه می باشد. افرادی که در سایت تهران من ثبت نام نکرده اند، نمی توانند از امکانات مربوط به نوبت دهی معاینه فنی به صورت آنلاین استفاده کنند.
  •  رزرو نوبت معاینه فنی در سامانه تهران من، تنها با پرداخت مبلغ معاینه فنی امکان پذیر است. بنابراین، برای اینکه رزرو خود را قطعی کنید، حتما مبلغ مورد نظر را پرداخت نمایید.
  •  امکان لغو رزرو نوبت معاینه فنی خودرو در سایت تهران من وجود دارد. افرادی که به هر دلیلی نمی توانند در مدت زمان مشخص شده، به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند، می توانند حداکثر تا ۲ ساعت قبل از فرا رسیدن نوبتشان، به سامانه نوبت دهی معاینه فنی مراجعه کنند و از قسمت سوابق رزرو نوبت معاینه فنی، نوبت معاینه فنی خود را لغو کنند.
  •  استفاده از سامانه نوبت دهی معاینه فنی خودرو که در سایت تهران من می باشد، برای خودروهای گازسوز امکان پذیر نیست؛ اما افرادی که دارای خودروهای بنزینی یا هر نوع خودرو دیگری به غیر از گازسوز هستند، می توانند از این سامانه برای دریافت نوبت استفاده نمایند.

 

بیشتر بخوانید: رهگیری مرسولات تیپاکس

منبع : سامانه نوبت دهی معاینه فنی



:: بازدید از این مطلب : 445
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

در زمان شیوع ویروس کرونا و غیر حضوری شدن مدارس، بسیاری از امور مربوط به مدارس هم غیر حضوری ارائه می شود. در زمان شیوع ویروس کرونا سامانه های مختلفی مانند سامانه همگام ، سامانه سیدا و ... برای خدمت رسانی به معلمان عزیز و دانش آموزان پایه های مختلف تحصیلی روی کار آمد. سامانه پادا نیز یکی از جدیدترین سامانه هایی است که به تازگی راه اندازی شده است.
با توجه به اینکه ممکن است دانش آموزان نیاز داشته باشند که پرونده تحصیلی خود را دریافت کنند و شاید امکان مراجعه حضوری به مدارس وجود نداشته باشد، دانش آموزان می توانند با مراجعه و ورود به سامانه پادا یا سایت پرونده الکترونیکی دانش آموزان pada.medu.ir مراحل مربوط به دریافت پرونده تحصیلی خود را انجام دهند. همچنین، این سامانه این امکان را به دانش آموزان می دهد که بتوانند به صورت آنلاین و غیر حضوری کارنامه خود را مشاهده کنند و در صورت لزوم آن را پرینت نمایند.

 

بیشتر بخوانید: دانلود برنامه شاد

 

 به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

معرفی سامانه پادا pada.medu.ir

سامانه پادا از خلاصه عبارت « پرونده الکترونیکی دانش آموزان » به وجود آمده است. این سامانه به دانش آموزان این امکان را می دهد که بتوانند به صورت الکترونیکی پرونده تحصیلی خود را مشاهده کنند و اگر نیاز به پرینت کردن آن داشتند، آن را پرینت نمایند.
به غیر اینکه سایت پرونده الکترونیکی دانش آموزان pada.medu.ir پرونده الکترونیکی دانش آموزان را در اختیار آن ها می دهد، کارنامه های تحصیلی آن ها را نیز به آن ها ارائه می نماید.
بنابراین، سایت پادا یکی از سایت های کاربردی برای دانش آموزان است، مخصوصا دانش آموزانی که قصد جا به جا کردن مدرسه خود را دارند و نیاز دارند که به پرونده تحصیلی خود دسترسی داشته باشند. لازم به ذکر است که تنها دانش آموزانی می توانند در این سامانه وارد شوند، که حتما مدیر مدرسه آن ها از طریق سامانه سیدا برای آن ها رمز عبور و نام کاربری ساخته باشد.
به طور خلاصه امکانات سامانه پادا برای شما دانش آموزان عزیز به شرح زیر می باشد:

 

دریافت پرونده الکترونیکی در سایت پادا

یکی از اولین امکاناتی که سامانه پادا به دانش آموزان ارائه می دهد، دریافت پرونده الکترونیکی می باشد. البته با توجه به نقص هایی که در سامانه سیدا و پادا وجود دارد، در حال حاضر استفاده از این روش برای دریافت پرونده الکترونیکی دانش آموزان امکان پذیر نبوده و دانش آموزان به محض ورود به این سامانه کارنامه تحصیلی خود را مشاهده می کنند.

 

دریافت کارنامه تحصیلی در سایت پادا

مشاهده کارنامه تحصیلی در سایت های مختلفی امکان پذیر است؛ مثلا دانش آموزان می توانند در سامانه همگام کارنامه خود را مشاهده کنند. سایت پادا نیز این امکان را به دانش آموزان می دهد که بتوانند کارنامه تحصیلی خود را مشاهده کنند و در صورت نیاز آن را پرینت نمایند.

 

بیشتر بخوانید: وادانا

 

نحوه ورود به سامانه پادا

قبل از اینکه مراحل ورود به سامانه پادا را توضیح دهیم، باید بدانید که شما تنها در صورتی می توانید به سامانه پادا وارد شوید که دارای رمز عبور باشید. رمز عبور شما نیز تنها در صورتی صادر می شود که مدیر مدرسه شما به سامانه سیدا وارد شود و اطلاعات مورد نظر را برای دانش آموز صادر کند. بنابراین، تنها راه دسترسی شما به این سامانه این است که از مدیر خود درخواست کنید که نام کاربری و رمز عبور پادا را در اختیار شما قرار دهد.

  1. ۱ابتدا یکی از مرورگرهای فایرفاکس یا کروم لپ تاپ یا گوشی های هوشمند خود را باز کنید.
  2. ۲در قسمت جستجوی گوگل، عبارت سایت پادا را به آدرس pada.medu.ir جستجو نمایید.

    نحوه ورود به سامانه پادا

  3. ۳حال شما از طریق لینک مستقیم وارد سایت پادا شده اید. برای ورود به سامانه پرونده الکترونیکی دانش آموزان کافیست در کادر اول، نام کاربری و در کادر دوم رمز عبور خود را که از مدیر مدرسه دریافت کرده اید، وارد نمایید. در نهایت کد امنیتی تصویر را تایپ کنید و بر روی گزینه ورود کاربران کلیک کنید.

     نکته: معمولا نام کاربری دانش آموزان برای ورود به سامانه پادا کد ملی آن ها می باشد. بنابراین، نام کاربری خود را همان کد ملی خودتان بدون صفر اول وارد نمایید و رمز عبوری که از مدرسه به شما داده شده است را در کادر دوم وارد کنید


    چگونه به سایت پادا وارد شوم و پرونده الکترونیکی خود را مشاهده کنم؟

     

بیشتر بخوانید: سامانه دان

 

” برای ورود به سامانه پادا شما حتما باید دارای رمز عبور مختص به خودتان باشید. “

 

دریافت پرونده الکترونیکی دانش آموزان

دانش آموزانی که قصد جا به جا شدن از مدارس خودشان به مدارس دیگر را دارند، یا به هر دلیلی قصد دارند که مدرسه خود را عوض کنند، باید حتما پرونده خود را مدرسه جدید ارائه دهند. به همین خاطر بسیار مهم است که افراد بتوانند به صورت غیر حضوری و بدون مراجعه به مدرسه، پرونده الکترونیکی خود را دریافت کنند و در صورت نیاز آن را پرینت نمایند.

دریافت پرونده دانش آموزی به صورت الکترونیکی

یکی از وظایف اصلی و هدف راه اندازی سایت پادا هم، ارائه پرونده الکترونیکی به دانش آموزان بوده است؛ اما با توجه به اینکه این سامانه جدید و نو پا است؛ مشکلاتی نیز برای دریافت پرونده الکترونیکی دانش آموزان در این سامانه وجود دارد.
متاسفانه در حال حاضر با توجه به نقص هایی که در سایت پادا وجود دارد، هنوز دانش آموزان نمی توانند در این سامانه پرونده الکترونیکی خود را دریافت کنند و در حال حاضر تنها مشاهده کارنامه در سامانه سیدا دانش آموزان قابل انجام می باشد.
بنابراین، اگر قصد دارید که پرونده دانش آموزی خود را دریافت کنید، در حال حاضر توصیه می کنیم که از سایت پادا استفاده نکنید و با مراجعه حضوری به مدرسه خودتان پرونده خود را دریافت کنید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه آموزشیار

 

دریافت کارنامه الکترونیکی دانش آموزان

به طور کلی سامانه پادا دو امکان مهم را به دانش آموزان ارائه می دهد. اولین امکان، استفاده از سایت پرونده الکترونیکی دانش آموزان و دریافت پرونده دانش آموز به صورت الکترونیکی است. در حال حاضر استفاده از این امکان در سایت پادا امکان پذیر نبوده و دانش آموزان برای دریافت پرونده خود باید حتما به مدرسه مراجعه نمایند.
یکی دیگر از امکانات سایت پادا ، دریافت کارنامه های دانش آموزی است. خوشبختانه مشاهده کارنامه دانش آموزی در سایت پادا برای دانش آموزان امکان پذیر می باشد. البته در صورتی دانش آموزان می توانند کارنامه خود را در سایت پادا مشاهده کنند، که مدیر مدرسه آن ها به دانش آموز رمز عبوری را از طریق سامانه سیدا اختصاص داده باشد و همچنین، نمرات دانش آموز از سامانه سیدا به سامانه پادا منتقل شده باشد. در این صورت است که دانش آموز می تواند کارنامه تحصیلی خود را در این سامانه مراجعه کند.
اگر به شما دانش آموز عزیز اطلاع رسانی شده است که برای مشاهده نمرات خود به سامانه پرونده الکترونیک دانش آموزان مراجعه کنید، می توانید با استفاده از روش ورودی که توضیح داده شد، ابتدا به این سامانه وارد شوید.

مشاهده کارنامه دانش آموزان در سامانه پادا

برای ورود به سامانه پادا ، کافیست شما آدرس سایت پادا که pada.medu.ir می باشد را در قسمت جستجوی گوگل وارد کنید تا سایت پرونده الکترونیکی دانش آموزان برای شما باز شود. در مراحل بعدی کافیست شما، نام کاربری که معمولا کد ملی شما بدون صفر می باشد را در کادر اول وارد کنید و رمز عبوری که مدرسه در اختیار شما قرار داده است را در قسمت دوم وارد نمایید و با کلیک کردن بر روی گزینه ورود کاربران به این سامانه وارد شوید.

آموزش ورود به سامانه پادا و مشاهده کارنامه دانش آموزی در این سامانه

به محض ورود شما به این سامانه اگر کارنامه ای برای شما ارسال شده بود، می توانید آن را در صفحه نخست مشاهده کنید. کارنامه در این سامانه دقیقا مشابه کارنامه های چاپ شده می باشد. البته اگر تمایل دارید کارنامه تحصیلی خودتان را پرینت کنید، می توانید بر روی گزینه پرینت که در سمت چپ و بالای سامانه قرار دارد، کارنامه تحصیلی خود را پرینت کنید.

چگونه در سایت پادا کارنامه خود را مشاهده کنم؟

 

بیشتر بخوانید: سامانه گلستان فرهنگیان

 

نکات مربوط به سامانه پادا
  •  دانش آموزان عزیز دقت کنید که نمرات اعشاری شما در سایت سیدا وارد نمی شود و معلمان نمی توانند این گونه نمرات را در سایت سیدا وارد کنند. با توجه به اینکه نمراتی که در سامانه پادا قرار می گیرد، همان نمراتی است که در سایت سیدا وارد شده است، بنابراین، امکان دریافت نمرات اعشاری در سایت پادا وجود ندارد.

  •  با توجه به اینکه در حال حاضر امکان ثبت نمرات اعشاری برای دانش آموزان در سایت سیدا وجود ندارد، به مدیران و معلمان توصیه می شود که در حاضر امور مربوط به فارغ التحصیلی دانش آموزان را در این سامانه انجام ندهند و منتظر آپدیت های بعدی سامانه سیدا باشند

 

گاهی اوقات دانش آموزان عزیز و پدر و مادر آن ها برای ورود به سامانه پادا با مشکلاتی مواجه می شوند، به همین خاطر توصیه می کنیم برای جلوگیری از هر گونه مشکل و اختلال در این سامانه به نکات زیر توجه کنید:

 

  •  اگر قصد استفاده از مرورگر فایرفاکس را دارید، حتما آن را آپدیت کنید و از نسخه های زیر ۳۰ مرورگر فایرفاکس برای باز کردن سایت پادا استفاده نکنید.
  •  مرورگر کروم، یکی از بهترین مرورگرها برای استفاده از این نوع سامانه ها است؛ اما دقت کنید که برای استفاده از سامانه پادا ، مرورگر کروم شما باید آپدیت شده و نسخه ۴۹ به بالا باشد.
  •  برای ورود به سایت پادا ، توصیه می کنیم از دو مرورگر بالا استفاده کنید؛ اما اگر تنها به مرورگر اینترنت اکسپلورر دسترسی دارید، حتما از ورژن ۱۱ به بالا آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: سایت هم آوا

منبع : سامانه پادا



:: بازدید از این مطلب : 458
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

بعد از شیوع ویروس کرونا، وزارت آموزش و پرورش کشور ایران تصمیم گرفت که برنامه ای را برای آموزش غیر حضوری دانش آموزان طراحی کند. این برنامه که برنامه شاد نام گرفت، بستری مناسب برای آموزش های غیر حضوری دانش آموزان را فراهم کرد. برنامه شاد مدارس یک نوع پیام رسان ایرانی است که امکانات مختلفی مانند دانلود و آپلود کردن عکس و فیلم، انواع نظرسنجی ها، امتحان های آنلاین و تستی و ... را ارائه می دهد. بنابراین، برنامه شاد توانسته است بسیاری از امور مربوط به مدارس را به صورت غیر حضوری و آنلاین پوشش دهد. این برنامه برای دانش آموزان، معلمان و مدیران قابل استفاده می باشد. به دلیل اهمیت زیاد این برنامه، در این مقاله قصد داریم نحوه دانلود برنامه شاد را به طور کامل برای شما دانش آموزان و اولیا گرامی توضیح دهیم. و لینک دانلود اپلیکیشن شاد 3 که آخرین نسخه این اپلیکیشن است را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. از دیگر برنامه هایی که آموزش و پرورش برای ارائه خدمات غیر حضوری به دانش آموزان فراهم آورده است می توان به سایت پرونده الکترونیکی دانش آموزان یا همان سامانه پادا اشاره کرد. پس اگر قصد دانلود اپلیکیشن شاد مدارس را دارید، تا انتهای این مقاله را بخوانید. همچنین پیشنهاد می کنیم با سامانه همگام نیز آشنا شوید.

 

 به کانال تلگرام ما بپیوندید

 

روش های دانلود اپلیکیشن شاد مدارس

دانلود برنامه شاد مدارس آموزش و پرورش ابتدا تنها در نسخه اندروید عرضه می شد، اما کم کم با بروزرسانی های متعدد نسخه دیگری از جمله نسخه سیستم عامل ویندوز نیز اضافه شد. دانلود اپلیکیشن شاد مدارس در روش های مختلف امکان پذیر است که به صورت زیر دسته بندی می شود. در ادامه مقاله این روش ها به طور کامل توضیح داده می شود.

روش های مختلف دانلود برنامه شاد

 

دانلود شاد از طریق سایت اصلی برنامه شاد

یکی از بهترین راه ها برای دانلود برنامه شاد، این است که شما به سایت اصلی برنامه شاد مراجعه کنید و آخرین نسخه را از روی سایت اصلی سایت برنامه شاد دانلود نمایید. استفاده از سایت اصلی برنامه شاد این تضمین را به شما می دهد که برنامه شاد به صورت کاملا معتبر و در آخرین نسخه دانلود شده است.

 

دانلود شاد از طریق برنامه های مختلف

یکی دیگر از روش های دیگر برای دانلود شاد مدارس ، این است که شما از طریق یکی از برنامه هایی که اپلیکیشن های مختلفی را برای دانلود منتشر می کنند، اقدام به دانلود برنامه شاد کنید. لازم به ذکر است که ابتدا این روش امکان پذیر نبود، اما کم کم امکان دانلود برنامه شاد در برنامه های مختلف قرار گرفت.

 

مقاله مرتبط: ورود به سامانه وادانا

 

دانلود برنامه شاد برای اندروید

همانطور که گفته شد برنامه شاد در دو نسخه اندروید و ویندوز وجود می باشد. اگر دارای گوشی های اندرویدی هستید، برای دانلود برنامه شاد می توانید طبق روش زیر و از طریق سایت اصلی برنامه شاد به آدرس shad.ir اپلیکیشن شاد 3 را دانلود نمایید.

  1. ۱ابتدا مرورگر گوشی خود را باز کنید.
  2. ۲در فیلد جستجوی گوگل، عبارت «سایت شاد» را تایپ کنید و سپس آن را جستجو کنید.

    دانلود اپلیکیشن شاد برای نسخه اندروید

  3. ۳در مرحله بعدی، گوگل آدرس سایت شاد را برای شما جستجو می کند. اولین سایت مربوط به سایت اصلی شاد می باشد. روی آن کلیک کنید تا وارد آن شوید.

    دانلود شاد برای نسخه اندروید

  4. ۴حال شما وارد سایت اصلی شاد شده اید. برای دانلود نسخه اندروید شاد، می توانید روی دانلود نسخه اندروید کلیک کنید.

    دانلود نسخه اندروید برنامه شاد چگونه است؟

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثنا

 

” در حال حاضر امکان دانلود برنامه شاد برای سیستم عامل های iOS وجود ندارد. “

 

دانلود برنامه شاد برای ایفون

متاسفانه در حال حاضر هنوز نسخه از برنامه شاد برای سیستم عامل های گوشی آیفون (iOS) روی کار نیامده است. بنابراین، افرادی که دارای گوشی های آیفون هستند، نمی توانند برنامه شاد را دانلود و بر روی گوشی های خود نصب نمایند.
البته این به این معنی نیست که افرادی که دارای گوشی های آیفون هستند، نمی توانند از برنامه شاد استفاده کنند. همانطور که گفته شد، نسخه وب برنامه شاد نیز موجود می باشد. این افراد می توانند از طریق نسخه وب برنامه شاد در گوشی های خود، از برنامه شاد استفاده کنند.

 

دانلود برنامه شاد از بازار

همانطور که گفته شد، برنامه شاد مدارس برای نسخه اندروید قابل دانلود می باشد. برنامه بازار نیز یکی از برنامه هایی است که تمام برنامه های اندرویدی را منتشر می کند. بنابراین، شما می توانید از طریق برنامه بازار، برنامه شاد را دانلود کنید.
برای دانلود برنامه شاد از بازار برنامه بازار را در گوشی خود باز کنید و اپلیکیشن شاد را در قسمت جستجوی برنامه، جستجو نمایید. در مرحله بعد مشاهده می کنید که برنامه شاد مدارس برای شما نمایش داده می شود. می توانید بر روی گزینه نصب کلیک کنید و اپلیکیشن شاد آموزش و پرورش را بر روی گوشی های خود نصب کنید.
استفاده از برنامه هایی مانند بازار این امکان را به شما می دهد که بتوانید به راحتی آخرین نسخه از اپلیکیشن شاد را دانلود کنید و هر زمان که نیاز به بروزرسانی داشت آن را از طریق همان برنامه بازار بروزرسانی نمایید.

دانلود اپلیکیشن شاد از برنامه بازار

 برای راحتی شما عزیزان، لینک مستقیم دانلود اپلیکیشن شاد از طریق برنامه بازار، در زیر آورده شده است. می توانید روی لینک زیر کلیک کنید و به طور مستقیم وارد اپلیکیشن بازار شده و برنامه شاد را دانلود کنید.

لینک دانلود برنامه شاد از طریق برنامه بازار

لازم به ذکر است که دانلود برنامه شاد از طریق برنامه مایکت که مخصوص نسخه اندروید می باشد نیز قابل انجام می باشد. اگر بر روی گوشی های خود، برنامه مایکت دارید می توانید اپلیکیشن شاد را در این برنامه جستجو کنید و آن را دانلود نمایید. برنامه بازار و برنامه مایکت، هر دو جزء برنامه های خوب و معتبر هستند.

 

دانلود برنامه شاد برای کامپیوتر

یکی از روش هایی که می توان از برنامه شاد استفاده کرد، دانلود برنامه شاد برای کامپیوتر و نسخه ویندوز است؛ اما اگر به دنبال نسخه ای از برنامه شاد هستید که بر روی کامپیوتر شما نصب شود، باید بگوییم که این نسخه هنوز وجود ندارد و امکان دانلود برنامه شاد برای کامپیوتر و نسخه های ویندوزی وجود نخواهد داشت؛ اما امکان استفاده از برنامه شاد در کامپیوتر وجود دارد و شما می توانید از طریق روش هایی که در بالا ذکر شد، وارد سایت اصلی برنامه شاد شوید و از طریق کلیک کردن بر روی گزینه نسخه وب، آن را بر روی کامپیوتر خود باز کنید.

 

نسخه وب شاد برای کامپیوتر

متاسفانه در حال حاضر امکان دانلود برنامه شاد در نسخه ویندوز وجود ندارد؛ اما دانش آموزانی که قصد استفاده از کامپیوتر را دارند، می توانند از طریق نسخه وب شاد از این برنامه استفاده کنند. البته استفاده از نسخه وب برنامه شاد برای تمام سیستم عامل های گوشی مانند نسخه اندروید، نسخه iOS و ویندوز وجود دارد و نیازی نیست که حتما نسخه وب را بر روی کامپیوتر باز کرد.
برای استفاده از برنامه شاد بر روی کامپیوتر خود می توانید از طریق روش های گفته شده به سایت اصلی برنامه شاد به آدرس shad.ir وارد شوید. سپس، بر روی گزینه دانلود نسخه وب کلیک کنید. زمانی که شما بر روی این گزینه کلیک می کنید، سایتی برای ورود شما به برنامه شاد باز خواهد شد که شما می توانید با وارد کردن شماره تلفن همراه خود وارد این برنامه شوید.

دانلود نسخه وب برنامه شاد

اگر به هر دلیلی قصد ورود به سایت اصلی برنامه شاد را ندارید، می توانید از طریق لینک زیر وارد نسخه وب اپلیکیشن شاد شوید و از امکانات آن استفاده نمایید.

 

لینک دانلود نسخه وب اپلیکیشن شاد

 

نکات مربوط به دانلود شاد
  •  برای دانلود برنامه شاد ، سعی کنید از دو روش گفته شده، یعنی استفاده از سایت اصلی اپلیکیشن شاد یا از طریق اپلیکیشن ها معتبر  مانند مایکت و بازار استفاده کنید؛ چرا که این دو روش این اطمینان را به شما می دهند که شما بتوانید آخرین نسخه از برنامه شاد را دانلود کنید.
  •  دانلود برنامه شاد در نسخه های قدیمی، اصلا توصیه نمی شود؛ چرا که پس از نصب از شما درخواست می شود که برنامه را بروزرسانی کنید.
  •  در حال حاضر امکان دانلود برنامه شاد برای نسخه iOS وجود ندارد؛ اما افرادی که دارای گوشی های آیفون هستند، می توانند از طریق نسخه وب برنامه شاد از این برنامه استفاده کنند.
  •  همچنین، امکان دانلود اپلیکیشن شاد در نسخه وب برای کامپیوتر و ویندوز وجود ندارد. شما می توانید از طریق آدرس سایت web.shad.ir وارد نسخه وب برنامه شاد شوید و با کمک مرورگرهای مختلفی مانند کروم یا فایرفاکس از نسخه وب برنامه شاد استفاده کنید.

 منبع : دانلود برنامه شاد



:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()