شرایط ثبت نام مسکن حمایتی
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

با توجه به این که بسیاری از مردم به دنبال آگاهی از شرایط ثبت نام مسکن حمایتی هستند، در این جا قصد داریم به طور کامل این شرایط را برای شما بیان کنیم. همان طور که می دانید، در سال های گذشته بحث مسکن به یکی از مهم ترین موضوعات در کشور ما تبدیل شده است. عدم انجام اقدامات مناسب برای ساخت مسکن های جدید باعث شده تا در این سال ها تقاضا بر عرضه پیشی گرفته و بسیاری از مردم نتوانند مسکن مورد نیاز خود را تهیه کنند. البته نقش دلالان و افراد سوء استفاده گر هم در این میان بسیار پر رنگ بوده است. جهت رفع این مشکل طرح های گوناگونی در سال های قبل ارائه شد که هیچ کدام از آن ها به نتایج موفقی دست نیافته و به خوبی اجرایی نشدند. اکنون با تغییر در دولت و روی کار آمدن دولت جدید، برنامه ریزی هایی برای رفع مشکل مسکن از طریق اجرای طرح مسکن حمایتی انجام شده است.

شرایط ثبت نام مسکن حمایتی

در طرح مسکن های حمایتی قرار است در هر سال حدود 1 میلیون مسکن ساحته شده و در اختیار مردم قرار بگیرد. در هر مرحله افراد متقاضی باید برای دریافت این مسکن ها ثبت نام کنند. نکته مهم در این مورد، شرایط ثبت نام مسکن حمایتی است. دولت یک سری شرایط را برای ثبت نام در این طرح در نظر گرفته تا افرادی که از نظر درآمدی ضعیف تر هستند بتوانند ثبت نام کرده و از این حمایت برخوردار شوند. به این ترتیب، مطالعه شرایط ثبت نام در طرح مسکن حمایتی برای متقاضیان الزامی است و متقاضیان می توانند در صورت تطابق شرایط خود با این موارد، نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایند. زیرا اگر فردی شرایط ثبت نام مسکن حمایتی را نداشته و در این طرح شرکت کند،‌ بعد از بررسی شرایط توسط مسولین مربوطه کنار گذاشته خواهد شد. در ادامه این شرایط مورد نیاز برای ثبت نام طرح مسکن حمایتی را به طور مفصل برای شما بیان خواهیم کرد.



شرایط ثبت نام مسکن حمایتی

همان طور که بیان کردیم، دولت برای طرح جدید خود در حوزه مسکن یک سری شرایط در نظر گرفته است تا بیش تر از افراد کم بضاعت حمایت شده و این افراد بتوانند مسکن های حمایتی دولت را دریافت کنند. متقاضیان ثبت نام در این طرح ابتدا باید شرایط ثبت نام مسکن حمایتی را مطالعه کرده و سپس اقدامات لازم برای شرکت در این طرح را انجام دهند تا در ادامه با مشکل مواجه نشوند. با توجه به اهمیت این موضوع برای بسیاری از افراد جامعه و هم چنین تعداد زیاد متقاضیان ثبت نام مسکن حمایتی ، در این بخش به طور کامل شرایط مورد نیاز برای ثبت نام آن را توضیح خواهیم داد. مهم ترین شرایط ثبت نام مسکن حمایتی که مسولان توسط دولت اعلام شده اند، ‌شامل موارد زیر می باشند:

 

  •  اولین شرایط این است که فرد متقاضی و افراد تحت تکفل او جهت ثبت نام در طرح مسکن حمایتی نباید از تاریخ ۱۳۸۴/۰۱/۰۱ به بعد دارای زمین یا مسکن بوده باشند. هم چنین این فرد و افراد تحت تکفلش از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به بعد یعنی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نباید از امکانات نهادهای عمومی غیر دولتی برای تامین مسکن استفاده کرده باشند. استفاده از این امکانات برای خرید زمین، ساخت واحد مسکونی و موارد این چنینی دیگر مجوز فرد را برای ثبت نام در طرح مسکن حمایتی از بین خواهد برد.
  •  یکی دیگر از شرایط ثبت نام مسکن حمایتی که از اهمیت بالایی برخوردار است، متاهل و یا سرپرست خانوار بودن متقاضی است.
  •  زنان خودسرپرست که حداقل ۳۵ سال سن داشته باشند، می توانند در این طرح ثبت نام کنند.
  •  یک سری افراد هم می توانند بدون توجه به شرط تاهل و سرپرست خانوار بودن در طرح مسکن حمایتی ثبت نام نمایند. این افراد شامل موارد زیر می شوند:

     نخبگان علمی که از طرف بنیاد ملی نخبگان معرفی شوند.

     آن دسته از معلولین جسمی و حرکتی که حداقل ۲۰ سال سن داشته و از طرف سازمان بهزیستی معرفی شوند.

  •  متقاضیان زن متأهل طرح اقدام ملی مسکن می توانند با ارائه تعهدنامه محضری از طرف همسر، مبنی بر پذیرش شرایط واگذای طرح اقدام ملی به همسر و به شرط تکمیل اطلاعات فرم ج به نام متقاضی و همسرشان با احراز سایر شرایط قانونی مندرج در شیوه نامه مزبور از مزایا و امکانات طرح اقدام ملی مسکن برخوردار شوند
  •  متقاضیان باید دارای حداقل ۵ سال سابقه در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر باشند. این مورد یکی از مهم ترین شرایط ثبت نام مسکن حمایتی هست که چند تبصره هم برای آن بیان شده است. این تبصره های عبارتند از:

     سابقه لازم برای افرادی که از کلان شهرها به سمت شهرهای کوچک مهاجرت می کنند به یک سال کاهش می یابد. هم چنین افرادی که کارمند دولت هستند و به دلیل حکم از سازمان خود در شهرهای دیگر مشغول می شوند، این سابقه در شرایط اثر داده نمی شود.

     برای شهرهای جدید، سابقه پنج سال سکونت در شهر جدید مورد تقاضا یا شهر مادر ملاک است. هم چنین در صورتی که به دلیل وجود برخی مشکلات از جمله نبود اراضی مناسب و دولتی، امکان اجرای این طرح در شهری وجود نداشته باشد، داوطلبان به شهرهای همجوار معرفی خواهند شد.

  •  فرد متقاضی نباید از ابتدای سال ۱۳۸۴ هیچ گونه تسهیلات بانکی برای خرید یا ساخت مسکن دریافت کرده باشد.
  •  افرادی که سایر شرایط ثبت نام مسکن حمایتی آن ها تایید شود، برای دریافت تسهیلات بانکی هم باید از یک سری شرایط دیگر برخوردار باشند که شامل موارد زیر هستند:

     متقاضی نباید هیچ گونه منع قانونی برای دریافت تسهیلات بانکی داشته باشد. (چک برگشتی، تسهیلات معوقه و موارد این چنینی دیگر)

     داوطلب باید توانایی تامین هزینه ساخت مسکن را در کنار پرداخت تسهیلات بانکی داشته باشد

     فرد متقاضی باید توانایی سپرده گذاری حداقل ۴۰ میلیون تومان را دارا باشد.

     این فرد هم چنین باید توانایی بازپرداخت تسهیلات بانکی با سود مصوب شورای پول و اعتبار را داشته باشد.

شرایط ثبت نام مسکن حمایتی

این موارد تعدادی از مهم ترین شرایط ثبت نام مسکن حمایتی محسوب می شوند. تنها افرادی خواهند توانست در این طرح ثبت نام کنند که شرایط فوق را دارا باشند.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام طرح جهش تولید مسکن

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

متقاضیان مسکن حمایتی چه کسانی هستند

در بخش قبل شرایط ثبت نام مسکن حمایتی را به طور کامل برای شما توضیح دادیم. متقاضیان مسکن حمایتی کسانی هستند که این شرایط را داشته باشند. با توجه به این که نداشتن خانه و زمین برای فرد متقاضی و افراد تحت تکفل وی در چندین سال گذشته یکی از شرط های مهم برای ثبت نام این طرح می باشد، افراد با درآمد کم تر و شرایط اقتصادی ضعیف تر بیش ترین متقاضیان مسکن حمایتی را تشکیل می دهند. از طرف دیگر، نرخ سود تسهیلات نیز برای دهک ها گوناگون متفاوت خواهد بود. این نرخ برای دهک های پایین تر کم تر است تا حمایت بیش تری از آن ها انجام گیرد. به این ترتب می توان گفت، شرایط ثبت نام مسکن حمایتی جوری طرح شده اند که از سوء استفاده های احتمالی برای ثبت نام در طرح مذکور جلوگیری شده و افراد کم بضاعت را متقاضیان مسکن حمایتی قرار دهند.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام مسکن ملی

منبع : شرایط ثبت نام مسکن حمایتی





:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: