سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی
نوشته شده توسط : sevda
مقدمه

سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی به آدرس tamliki.ir ، به تازگی راه اندازی شده تا امکان انجام مزایده برای واگذاری و فروش اموال تملیکی دولت به صورت اینترنتی فراهم باشد. انجام مزایده برای فروش اموال تملیکی دولت از گذشته تاکنون رایج بوده و این کار توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی انجام می گیرد. اما مهم ترین تفاوت عملکرد حال حاضر این سازمان، ایجاد سامانه ای است که امکان انجام مزایده الکترونیکی دولت در بستر آن وجود دارد. در واقع با ایجاد سایت مذکور توسط این سازمان، دیگر نیازی به مراجعه حضوری شرکت کنندگان در محل های مزایده وجود ندارد. بلکه به راحتی می توانند از طریق این سامانه نسبت به شرکت در مزایدات دولتی اقدام نمایند. این افراد می توانند با ورود به سامانه در نظر گرفته شده توسط سازمان اموال تملیکی، تقویم برگزاری مزایدات را مشاهده نموده و در حراج ها شرکت کنند. در نهایت لیست برندگان مزایدات هم در این سامانه منتشر می شود.

tamliki.ir

البته باید دقت داشته باشید که جهت استفاده از سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی لازم است ابتدا در آن ثبت نام کرده و احراز هویت تان را انجام دهید. در ادامه می توانید کیف پول الکترونیکی خود را در این سامانه شارژ نموده و با استفاده از اعتبار آن نسبت به خرید اموال مورد نظر اقدام کنید. نکته مهم دیگر در رابطه با این سامانه اطلاع از تاریخ مزایده اموال تملیکی ۱۴۰۰ است. شما باید از تاریخ برگزاری مزایده و حراج ها اطلاع داشته و در این زمان به سایت در نظر گرفته شده مراجعه نمایید. با توجه به این که این سامانه به تازگی توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی راه اندازی شده است، در ادامه نحوه ورود به این سایت به نشانی tamliki.ir را برای شما بیان خواهیم کرد. هم چنین به نحوه انجام ثبت نام در این سامانه می پردازیم تا به راحتی بتوانید ثبت نام تان را انجام داده و در مزایدات شرکت کنید.



ورود به سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی tamliki.ir

همان طور که گفتیم، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور به منظور نگه داری، فروش و واگذاری اموالی که به دلایل مختلف توسط دولت توقیف شده و به تملک آن درآمده، ایجاد شده است. سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی به تازگی ایجاد شده تا امکان انجام این امورات را هم برای سازمان و هم برای خریداران اموال و شرکت کنندگان در مزایده ها راحت تر کند. کسانی که قصد استفاده از این سامانه برای شرکت در مزایده الکترونیکی دولت و سایر حراج هایی که از این طریق برگزار می شود را داشته باشند، باید نسبت به انجام ثبت نام در آن اقدام نمایند. اولین قدم برای این کار هم ورود به سامانه خواهد بود که ممکن است برخی از کاربران با نحوه انجام آن آشنایی نداشته باشند. به همین دلیل، ما در این جا روش وارد شدن به این سامانه را به طور مفصل برای شما بیان خواهیم کرد تا از این نظر با مشکلی رو به رو نباشید.

جهت وارد شدن به سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی کشور لازم است چند مرحله ساده را پشت سر بگذارید. در ادامه این مراحل را به صورت کاملا شفاف توضیح داده ایم تا به راحتی بتوانید آن ها را طی کرده و وارد این سایت شویدو مراحل مورد نیا برای این کار به شرح زیر می باشند.

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سامانه مذکور یعنی tamliki.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. امکان دسترسی به این سامانه هم با گوشی های موبایل و هم سیستم های رایانه ای وجود دارد. اما بهتر است برای ثبت نام از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده نمایید.
  2. ۲بعد از این که آدرس اینترنتی بالا را سرچ کردید، اولین نتیجه بالا آمده در لیست نتایج گوگل با عنوان «سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی» را کلیک کرده و به آن وارد شوید.

    سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی

  3. ۳در ادامه به صفحه اصلی سایت این سازمان وارد شده و تصویر زیر را مشاهده می کنید. همان طور که می بینید، گزینه های متعددی در این سامانه قرار گرفته که هر کدام از آن ها خدمات گوناگونی را در رابطه با مزایدات در اختیار شما قرار می دهند.

    سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی

در این قسمت روش ورود به سایت سازمان اموال تملیکی را برای شما بیان کردیم. در ادامه هم نحوه انجام ثبت نام در این سامانه و هم چنین تاریخ مزایده اموال تملیکی ۱۴۰۰ را توضیح می دهیم تا به راحتی بتوانید نسبت به انجام ثبت نام و شرکت در مزایده ها اقدام نمایید.

 

 

 

ثبت نام سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی tamliki.ir

در بخش قبل روش ورود به سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی را به طور مفصل برای شما توضیح دادیم. در نتیجه اکنون به راحتی می توانید وارد سامانه شده و از خدمات گوناگون آن استفاده نمایید. اما همان گونه که اشاره کردیم، برای استفاده از این سایت جهت شرکت در مزایدات و خراید اموال تملیکی لازم است ابتدا نسبت به انجام ثبت نام در آن اقدام نمایید. در واقع تنها کسانی می توانند از این سامانه مزایده الکترونیکی دولت استفاده نمایند که هم ثبت نام کرده و هم احراز هویت شان انجام شده باشد. این موضوع هم جهت جلوگیری از ایجاد فساد در امور مربط به فروش اموال دولت انجام می گیرد. به هر حال، اگر شما هم قصد انجام استفاده از این سامانه برای شرکت در حراج ها و مزایدات را دارید، ابتدا باید در آن نام نویسی کنید. در ادامه نحوه ثبت نام در این سایت را هم برای شما توضیح خواهیم داد.

ثبت نام در سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی  tamliki.ir بسیار ساده بوده و به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. جهت این امر لازم است یک سری اقدامات را انجام دهید که در این بخش آن ها را برای تان آورده ایم. این اقدامات لازم برای ثبت نام به شرح زیر می باشند.

  1. ۱ابتدا باید به این سامانه در نظر گرفته شده برای فروش اموال تملیکی وارد شوید که در بخش قبل روش ورود به این سایت را توضیح داده ایم. بنابراین مشکلی جهت انجام این کار نخواهید داشت.
  2. ۲بعد از این که به سامانه حراج الکترونیکی دولت وارد شدید، باید گزینه مربوط به انجام ثبت نام را انتخاب نمایید. برای این کار از گوشه سمت چپ و بالای صفحه بر روی تصویر آدمک کلیک کنید.

    ثبت نام سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی

  3. ۳در ادامه به صفحه دیگری مانند شکل زیر وارد می شوید. همان طور که مشاهده می کنید، در قسمت سمت راست این صفحه یک پنجره ورودی قرار گرفته است که از شما درخواست وارد کردن نام کاربری و رمز عبور را دارد. با قرار دادن این اطلاعات می توانید به سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی وارد شوید. اما در صورتی که تا کنون در این سامانه ثبت نام نکرده باشید، نام کاربری و کلمه عبور هم ندارید. پس در انتهای این پنجره گزینه «ثبت نام کنید» را بزنید.

    نحوه ثبت نام سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی

  4. ۴با انتخاب گزینه قبل، پنجره ای مانند تصویر زیر برای شما نمایش داده خواهد شد. در این قسمت هم از شما درخواست یک سری اطلاعات می شود که شامل نام نمایشی، آدرس ایمیل، نام کاربری و کلمه عبور هستند. نام نمایشی نامی است که به سایر کاربران سامانه نشان داده می شود. اما نام کاربری شما و کلمه عبورتان برای ورود به این سایت الزامی است. بنابراین تمامی این اطلاعات را با دقت وارد کرده و گزینه «ثبت نام» را بزنید. دقت داشته باشید که باید ایمیل فعالی را در این بخش وارد نمایید، زیرا لینک فعال سازی حساب به ایمیل شما فرستاده خواهد شد.

    مزایده الکترونیکی دولت

  5. ۵بعد از این که اطلاعات بالا را وارد کرده و ثبت نام را انجام دادید، لینک فعال سازی به آدرس ایمیلی که در این جا قرار داده اید، فرستاده می شود. در نتیجه با تایید این لینک، حساب کاربری شما فعال خواهد شد. پس از این به بعد می توانید با نام کاربری و کلمه عبور خود به سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی وارد شوید.

در این جا نحوه ثبت نام در سامانه حراج الکترونیکی به نشانی tamliki.ir را برای شما توضیح دادیم. با انجام این مراحل ثبت نام شما انجام شده و نام کاربری و رمز عبور دریافت می کنید. البته باید دقت داشته باشید که جهت شرکت در مزایده الکترونیکی دولت و حراج هایی که از این طریق انجام می گیرد، ثبت نام در سامانه تدارکات الکترونیک دولت به آدرس setadiran.ir هم الزامی است. پس اگر قصد شرکت در مزایات را دارید، به این مورد هم توجه داشته و ثبت نام تان در این سامانه هم انجام دهید.

 

 

تاریخ مزایده اموال تملیکی ۱۴۰۰

تا این جای کار نحوه وارد شدن به سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی و انجام ثبت نام در این سایت را برای شما بیان کردیم. پس به راحتی می توانید با نام نویسی در این سامانه، نام کاربری و کلمه عبور دریافت کنید. اما نکته مهم دیگر در این رابطه توجه به تاریخ مزایده اموال تملیکی 1400 می باشد. چرا که مزایده ها و حراج های دولتی در یک تاریخ مشخص برگزار می شوند و کاربران تنها در بازه زمانی مجاز امکان شرکت در آن ها را خواهند داشت. به طور معمول، در هر ماه یک بار این مزایده ها برگزار شده که تاریخ دقیق آن هم اطلاع رسانی می شود. یکی از مهم ترین خدمات سایت حراج الکترونیکی هم ارائه تقویم مزایده اموال تملیکی و برگزاری مزایده ها و حراج ها است. به طوری که شما می توانید تاریخ های دقیق شروع و پایان مزایده الکترونیکی دولتی، تاریخ در نظر گرفته شده برای پرداخت وجه و سار موارد را مشاهده نمایید.

استفاده از سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی به نشانی اینترنتی  tamliki.ir برای مشاهده تاریخ حراج ها و مزایدات بسیار ساده بوده و کافی است چند مرحله را طی کنید. در ادامه این مراحل را برای شما آورده ایم.

  1. ۱ابتدا با استفاده از روش که در ابتدای مطلب توضیح داده ایم، به این سامانه وارد شوید.
  2. ۲بعد از ورود به سامانه، در قصمت پایین صفحه اصلی آن گزینه های متعدد را مشاهده می کنید. هر کدام از این گزینه های یک سری خدمات را به شما ارائه خواهند کرد. برای آگاهی از تاریخ مزایده اموال تملیکی ۱۴۰۰ باید گزینه اول از سمت راست یعنی «تقویم برگزاری مزایده و حراج» را انتخاب کنید.

    تاریخ مزایده اموال تملیکی

  3. ۳با انتخاب عنوان قبل، لیستی شامل سه گزینه «تقویم برگزاری مزایده»، «تقویم برگزاری حراج» و «تقویم برگزاری مزایده غیر منقول» نمایش داده می شوند. بر روی هر کدام از این گزینه ها که کلیک کنید، اطلاعات مربوطه نمایش داده می شوند.

    تاریخ مزایده اموال تملیکی دولت

  4. ۴در این جا گزینه «تقویم برگزاری مزایده» را انتخاب کرده ایم و مشاهده می کنید که تاریخ های مربوطه در هر کدام از ماه های سال به طور مرتب برای شما نمایش داده شده اند.

    تقویم برگزاری اموال تملیکی

 

 

لیست برندگان مزایده اموال تملیکی

از دیگر خدمات مهم این سامانه می توان به ارائه لیست برندگان مزایده اموال تملیکی اشاره نمود. زمانی که به سایت حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی وارد می شوید، در قسمت انتهایی آن چندین گزینه متعدد را مشاهده خواهید کرد. هر کدام از این گزینه ها خدمات مختلفی را به شما ارائه می دهند. یکی از این گزینه ها هم که با عنوان «فهرست برندگان» مشخص شده است، لیست برندگان اموال تملیکی در مزایده الکترونیکی دولت را ارائه می دهد. این فهرست هم شامل اسامی برندگان مزایده اموال غیر منقول اموال تملیکی و هم برندگان اموال منقول می شوند. با کلیک بر روی باکس مشخص شده با عنوان «فهرست برندگان»، هر دو این گزینه های برای تان نمایش داده می شود. بنابراین می توانید با انتخاب هر کدام از آن ها، لیست برندگان را به طور کامل مشاهده نمایید. جهت این امر هم اطلاعاتی مانند نوع فروش، شماره فروشی و استان کمک کننده خواهند بود.

منبع : سامانه حراج الکترونیکی سازمان اموال تملیکی





:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: