سایت tax.gov.ir
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی به آدرس tax.gov.ir یکی از سامانه های فوق العاده مهم و کاربردی است که سازمان امور مالیاتی کشور در چند سال اخیر راه اندازی کرده است. این سامانه بسیاری از خدمات مالیاتی را به صورت کاملا آنلاین در اختیار مودیان قرار می دهد تا دیگر جهت این امر نیاز به مراجعات حضوری نداشته باشند. از جمله مهم ترین خدمات این سامانه هم می توان به ارائه اظهارنامه های مالیاتی اشاره نمود. در گذشته، مودیان برای ارائه اظهارنامه های خود حتما باید به شعب مختلف سازمان امور مالیاتی یا ارگان های وابسته مراجعه می کردند. اما اکنون در هر ساعتی از شبانه روز می توانند وارد سامانه عملیات الکترونیک به نشانی اینترنتی tax.gov.ir شده و اظهارنامه شان را ارائه دهند. البته دقت داشته باشید، اگر چه ثبت اظهارنامه یکی از خدمات مهم این سامانه به شمار می‌ آید، اما تنها خدمت آنلاین آن نیست؛ بلکه سازمان امور مالیاتی کشور امکانات متعدد دیگری را هم از این طریق در اختیار مردم و مودیان قرار می دهد.

استعلام پرونده مالیاتی و اطلاع از بدهی ها، رفع تعهد ارزی، فعال سازی ابلاغ الکترونیکی، استعلام وضعیت حقوق و قبض های پرداختی مالیات، ثبت الکترونیکی اعتراض و شکایت، ارسال آنلاین صورت معاملات فصلی در کنار ارائه اظهارنامه، خدمات مهم دیگر سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی محسوب می شوند. البته این موارد هم تنها تعدادی از خدمات مهم این سامانه است و زمانی که در این سایت ثبت نام کرده و به حساب کاربری خود وارد می شوید، امکاناتی فراتر از این ها را مشاهده می کنید. به هر حال، چیزی که برای مردم و مودیان اهمیت دارد، آشنایی با این سامانه و خدمات آنلاین آن است. برای استفاده از بیش تر خدمات این سات هم لازم است ابتدا در آن ثبت نام نمایید. به همین خاطر، در این جا به توضیح این سامانه پرداخته و روش ورود و نام نویسی در آن را به صورت کامل بیان می کنیم. پس با ما همراه باشید تا شناخت مناسبی از سایت www.tax.gov.ir به دست آورده و روش استفاده از آن را بدانید.

 

لینک ورود به tax.gov.ir



tax.gov.ir سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی

سازمان امور مالیاتی هم مانند سایر ارگان های بزرگ کشور، تصمیم به ایجاد سایتی یکپارچه و کاربردی گرفته تا امکان دسترسی به اکثر خدمات مالیاتی را به صورت غیر حضوری برای مردم فراهم کند. به همین خاطر، سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی را ایجاد و در اختیار مودیان قرار داده است. همان گونه که اشاره کردیم، در حال حاضر بسیاری از خدمات مهم مالیاتی به صورت آنلاین از طریق این سامانه قابل دسترسی هستند. هم چنین، تعداد این خدمات روز به روز در حال افزایش است و این توسعه تا جایی پیش می رود که نیاز مودیان مالیاتی به مراجعات حضوری به کم ترین حد ممکن برسد. از این رو اگر شما هم جزو مودیان مالیاتی محسوب می شوید و پیوسته با این امورات سر و کار دارید، باید نحوه ورود به سایت مذکور به آدرس tax.gov.ir را بدانید و در اسرع وقت ثبت نام تان را در این سامانه انجام دهید؛ چرا که استفاده از بیش تر خدمات این سامانه نیاز به نام نویسی و ایجاد حساب کاربری دارند.

 

بیشتر بخوانید: سامانه مودیان مالیاتی

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ورود به سامانه tax.gov.ir

حال که شناخت مناسبی از سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور و خدمات آنلاین آن به دست آورده اید، باید روش ورود به این سامانه را فرا بگیرید؛ این گونه می توانید ثبت نام تان را انجام داده و بسیار از امورات مالیاتی خود را به صورت اینترنتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام دهید. از آن جایی که بسیاری از مودیان تا کنون با سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی آشنا نبودند، هنوز هم از همان روش های سنتی جهت انجام امورات مالیاتی خود استفاده می کنند. به همین خاطر، در این قسمت نحوه وارد شدن به سایت مذکور را به صورت مفصل برای تان توضیح می دهیم. در ادامه هم به روش نام نویسی در این سامانه می پردازیم تا جهت ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سامانه عملیات الکترونیک به نشانی www.tax.gov.ir با مشکلی رو به رو نشوید. برای ورود به این سایت لازم است اقداماتی را انجام دهید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این موارد به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱در اولین گام باید آدرس اینترنتی این سامانه یعنی tax.gov.ir را در مروگر خود قرار داده و جست و جو کنید. برای ورود به سایت مذکور و استفاده از خدمات آن می توانید با سیستم های رایانه ای یا گوشی موبایل وارد شوید. منتهی اگر برای اولین بار قصد ثبت نام در ان را دارید، ترجیحا از رایانه یا لپ تاپ استفاده کنید.
  2. ۲به هر حال، پس از این که نشانی فوق را سرچ کردید، منتظر باشید تا نتیجه جست و جوی تان نمایش داده شود. اولین سامانه بالا آمده در لیست نتایج با همین عنوان و آدرس اینترنتی مربوط به سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی است. پس بر روی آن کلیک کرده و وارد شوید.

    ورود به سامانه  tax.gov.ir

  3. ۳در نهایت، به صفحه اصلی سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور وارد شده و صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون امکان نام نویسی در این سایت و استفاده از خدمات گوناگون آن برای تان فراهم است.

    سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی

با انجام این اقدامات ساده، وارد سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی خواهید شد. از این رو اگر قبلا نام نویسی تان را انجام داده باشید، محدودیتی برای استفاده از خدمات آنلاین این سامانه نخواهید داشت. در غیر این صورت، ابتدا باید ثبت نام کرده و حساب کاربری تان را ایجاد کنید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه اظهارنامه مالیاتی

 

ثبت نام tax.gov.ir

در بخش قبل روش ورود به سایت عملیات الکترونیکی مالیاتی به آدرس اینترنتی www.tax.gov.ir را برای تان توضیح دادیم؛ بنابراین اکنون به سادگی می تواند وارد این سامانه شده و از امکانات آنلاینی که در اختیارتان قرار داده می شود، استفاده کنید. اما همان طور که گفتیم، بیش تر خدمات این سایت تنها زمانی قابل دسترسی هستند که مودی مالیاتی ثبت نامش را انجام داده و حساب کاربری خود را ایجاد کرده باشد. در واقع، مودیان باید با استفاده از اطلاعات کاربری با پنل خود وارد شده و از این قسمت خدمات مورد نیاز را دریافت کنند. با توجه به این که تعداد زیادی از مردم نحوه نام نویسی در این سایت را نمی دانند، در این جا روش ثبت نام در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی را هم برای تان آورده ایم. به این ترتیب، اگر تا کنون نسبت به ایجاد حساب کاربری در این سامانه اقدام نکرده اید، هر چه زودتر ثبت نام تان را انجام دهید.

جهت نام نویسی در سایت سازمان امور مالیاتی کشور هم نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد؛ بلکه کافی است مراحلی ساده را به صورت پیوسته و گام به گام پشت سر بگذارید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این مراحل لازم برای ثبت نام در سایت tax.gov.ir شامل موارد زیر می شوند:

  1. ۱ابتدا باید به این سامانه وارد شوید که روش انجام این کار را در بخش قبل به شکل کامل بیان کرده ایم. پس جهت این امر با مشکلی رو به رو نخواهید شد.
  2. ۲بعد از این که وارد صفحه اصلی سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی شدید، با استفاده از کشوی موجود در سمت راست صفحه کمی به سمت پایین حرکت کنید. در این قسمت تعدادی از مهم ترین خدمات سایت عملیات الکترونیک را مشاهده می کنید. اولین گزینه موجود در این لیست با عنوان «پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک» قرار گرفته است که امکان نام نویسی و ایجاد حساب کاربری برای مودیان جدید را فراهم می کند. پس بر روی این گزینه کلیک نمایید.

    ثبت نام الکترونیک در سایت tax.gov.ir

  3. ۳در ادامه وارد صفحه دیگری می شوید که مسیر ثبت نام در سامانه www.tax.gov.ir را به صورت خلاصه نمایش داده است. هم چنین نکات مهم جهت نام نویسی در این سایت را بیان کرده است. این موارد را با دقت مطالعه کرده و مجددا با استفاده از کشو موجود در سمت راست صفحه، به سمت پایین آن حرکت نمایید. در قسمت انتهایی صفحه گزینه ای با عنوان «ورود به ثبت نام» برای تان نمایش داده می شود. بر روی این گزینه کلیک کنید.

    نحوه ثبت نام در سامانه tax.gov.ir

  4. ۴در مرحله بعدی ثبت نام در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی، نوبت به تعیین نوع مودی می رسد. ابتدا کد امنیتی موجود را در جایگاه مشخص شده برای آن قرار دهید. سپس از کادر نوع مودی، بسته به نوع شخص یکی از گزینه های حقیقی، حقوقی، تبعه خارجی و تشکل قانونی را انتخاب نمایید. پس از انتخاب نوع مودی، باید شماره یا شناسه ملی خود را هم در کادر مربوطه قرار دهید. در نهایت، بر روی گزینه «ورود به ثبت نام» کلیک کنید.

    ثبت نام در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی

  5. ۵سپس استعلام ثبت نام کد یا شناسه ملی در سامانه tax.gov.ir نمایش داده می شود. برای مثال، اگر تا کنون در این سایت نام نویسی نکرده باشید، این موضوع در کادر آبی پایین صفحه عنوان می شود. حال باید اولین گزینه موجود در قسمت پایین صفحه یعنی «پیش ثبت نام جدید» را انتخاب نموده و عملیات نام نویسی تان را آغاز کنید.

    پی ثبت نام جدید در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی

  6. ۶ در مرحله بعد وارد صفحه زیر می شوید که در قسمت سمت راست آن یک پنجره ورودی قرار دارد. برای وارد شدن به بخش ثبت نام، ابتدا باید اطلاعات مورد نیاز در این قسمت را تکمیل کنید. این اطلاعات مورد نیاز جهت پیش ثبت نام سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی شامل نوع ثبت نام، کد پستی اقامتگاه قانونی و شماره تلفن همراه می شوند. در بخش نوع ثبت نام باید یکی از گزینه های «ثبت نام انفرادی (بدون شریک)» یا «ثبت نام مشارکتی (حداقل یک شریک)» را انتخاب نمایید. سپس کد پستی و شماره تلفن همراه تان را هم در کادرهای مربوطه قرار دهید. نهایتا کد امنیتی موجود را تایید کرده و بر روی گزینه «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید.

    پیش ثبت نام سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی

  7. ۷بعد از این که اطلاعات خواسته شده در بخش قبل را وارد کردید، یک کد فعال سازی چهار رقمی بر روی گوشی موبایل تان فرستاده می شود. برای تایید هویت و شماره تلفن همراه خود جهت ثبت نام در سامانه www.tax.gov.ir، باید این کد را دریافت کرده و در کادر مشخص شده برای آن وارد کنید. بعد از این که کد را در جایگاه مربوطه قرار دادید، گزینه «ثبت کد فعالسازی و ادامه» را بزنید.

    ثبت نام در سامانه www.tax.gov.ir

  8. ۸اگر کد فعال سازی ارسال شده بر روی گوشی موبایل تان را به درستی تایید کرده باشید، وارد مرحله بعدی ثبت نام خواهید شد. در این بخش ابتدا باید تابعیت تان را مشخص کنید. اگر ایرانی هستید که گزینه «ایران (جمهوری اسلامی)» صحیح است. در غیر این صورت، کشور خود را از میان گزینه های موجود انتخاب نمایید. سپس در بخش شماره ملی مودی، کد ملی تان را قرار داده و تاریخ تولد خود را در کادر مربوط به آن بگذارید. در نهایت، درصد سهام یا شراکت را هم در صورت ثبت نام مشارکتی مشخص نموده و بر روی گزینه «استعلام اطلاعات و ادامه» کلیک کنید تا این مرحله از ثبت نام تان در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی هم انجام شود.

    استعلام ثبت نام در سامانه www.tax.gov.ir

  9. ۹در مرحله بعد، به صفحه دیگری وارد می شوید که نام تان در قسمت بالای آن قرار گرفته است. هم چنین، اطلاعات پایه ثبت نامی شما به عنوان مودی اصلی در این بخش موجود است. اما یک سری اطلاعات دیگر هم برای تایید ثبت نام تان لازم است که برای مشاهده نواقص باید به سمت انتهای صفحه حرکت کنید.

    نحوه تکمیل ثبت نام در سامانه tax.gov.ir

  10. ۱۰هنگامی که به سمت انتهای صفحه حرکت می کنید، کادری با عنوان نواقص اطلاعاتی را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت لینک های قرمز رنگی قرار گرفته اند که هر کدام اطلاعا ناقص ثبت نام تان در سامانه tax.gov.ir را نمایش می دهند. این گزینه ها معمولا شامل نوع شغل، وضعیت مشمول ارزش افزوده، اطلاعات شماره تلفن ثابت و کد شهر، ثبت محل اقامتگاه قانونی روی نقشه و اطلاعات تاریخ شروع فعالیت می شوند. باید یکی یکی بر روی این لینک ها کلید نموده، اطلاعات خواسته شده را وارد کرده و تایید نمایید. با تکمیل اطلاعات هر کدام، لینک مربوط به آن حذف خواهد شد. نهایتا زمانی که همه نواقص را تکمیل کردید، گزینه «تایید نهایی اطلاعات و دریافت اطلاعات کاربری» برای تان فعال می شود. بر روی این گزینه کلیک نمایید تا ثبت نام تان در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی به صورت نهایی انجام گیرد.

    نهایی کردن ثبت نام در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی

  11. ۱۱هنگام که همه اطلاعات را به درستی وارد کنید، نام نویسی تان با موفقیت در این سایت انجام شده و حساب کاربری تان ایجاد خواهد شد. در نتیجه، اطلاعات کاربری در اختیارتان قرار می گیرد تا بتوانید دفعات بعد با کمک این اطلاعات به سایت مذکور وارد شده و از خدمات آن استفاده نمایید.

همان طور که مشاهده کردید، در این بخش نحوه ثبت نام در سامانه www.tax.gov.ir را به صورت مفصل توضیح دادیم. در ادامه، یک راهنمای مناسب برای استفاده از خدمات این سایت هم ارائه می دهیم تا جهت بهره مندی از امکانات آن با مشکلی رو به رو نباشید. 

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام اظهارنامه مالیاتی

 

راهنمای سامانه tax.gov.ir

اکنون که نحوه ورود به سایت جامع سازمان امور مالیاتی و ثبت نام در آن را می دانید، به سادگی می توانید وارد این سامانه شده و حساب کاربری تان را ایجاد کنید. بعد از این که حساب کاربری خود را در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی ایجاد کردید، امکان دریافت بسیاری از خدمات مالیاتی به صورت غیر حضوری برای تان فراهم است. با توجه به این که برخی از مودیان تا کنون از این سامانه استفاده نکرده ایم، در این بخش قصد داریم یک راهنمای کلی از این سایت و نحوه استفاده از خدماتش در اختیارتان قرار دهیم. به طور کلی، استفاده از این سامانه جهت انجام امورات مالیاتی بسیار ساده است. کافی است با توجه به خدمت مورد نیاز خود، گزینه مربوطه را در سامانه tax.gov.ir انتخاب نمایید. پس از انتخاب هر یک از این گزینه ها، از شما درخواست می شود اطلاعات کاربری تان را وارد کنید. با تایید این اطلاعات به حساب کاربری تان منتقل شده و امکان دریافت خدمات مورد نظر را خواهید داشت.

همان طور که گفتیم، سامانه عملیات الکترونیک خدمات متعددی را در اختیار شما قرار می دهد که تعداد آن ها روز به روز در حال افزایش است. برخی از مهم ترین خدمات فعلی این سامانه که کاربران بیش تر به آن ها نیاز پیدا می کنند، به شرح ذیل می باشند:

  •  اظهارنامه الکترونیک: تمام اشخاص حقیقی و حقوقی با ورود به این بخش از سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی می توانند اظهارنامه های مالیاتی خود را به صورت آنلاین ثبت کرده و ارائه دهند.
  •  صورت معاملات فصلی: این بخش هم برای ارسال صورتحساب های فصلی اعم از گزارش خرید، فروش و قراردادها ایجاد شده است.
  •  فهرست مالیات حقوق الکترونیکی: مودیان مالیاتی با ورود به این بخش می توانند اطلاعات مربوط به مالیات حقوق شان را دریافت کرده و نسبت به پرداخت آنلاین آن اقدام نمایند.
  •  درگاه ملی خدمات الکترونیک: این بخش از سایت www.tax.gov.ir امکان بررسی پرونده مالیاتی و استعلام اطلاعاتی هم چون اوراق ابلاغی، اظهارنامه ها، بدهی های مالیاتی و رفع تعهد ارزی را برای مودیان فراهم می کند.
  •  ثبت الکترونیکی اعتراضات و شکایات: آن دسته از مودیان حقیقی و حقوقی که نسبت به برگه مالیاتی خود اعتراض دارند، می توانند از طریق این بخش سامانه عملیات الکترونیک نسبت به ثبت آنلاین اعتراض به مالیات یا شکایت خود اقدام کرده و آن را پیگیری نمایند.

این موارد، تنها تعدادی از مهم ترین خدمات سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی محسوب می شوند. اما امکانات این سایت بسیار بیش تر از این ها است و برای اطلاع از همه آن ها، باید خودتان وارد حساب کاری تان شوید. در ادامه، برخی از سامانه های مهم خدماتی سایت جامع سازمان امور مالیاتی را هم بررسی می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: مالیات سکه

 

register.tax.gov.ir

هنگامی که پیش ثبت نام تان را با موفقیت انجام می دهید، اطلاعات کاربری در اختیارتان قرار می گیرد. اکنون می توانید با استفاده از این اطلاعات به حساب کاربری تان وارد شده و از خدمات آنلاین سامانه عملیات الکترونیک استفاده کنید. کافی است آدرس اینترنتی register.tax.gov.ir را در مرورگر خود جست و جو کنید. البته در صورتی که به صفحه اصلی این سامانه هم وارد شده باشید، می توانید بر روی گزینه «ثبت نام الکترونیک (با داشتن اطلاعات کاربری)» کلیک نمایید. این گزینه هم مستقیما شما را به صفحه ورودی می برد. به هر حال، اگر قصد تکمیل اطلاعات ثبت نامی تان را دارید یا می خواهید امورات مالیاتی تان را به صورت غیر حضوری انجام دهید، باید به این بخش از سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی وارد شوید. از آن جایی که معمولا کاربران این بخش را به راحتی در صفحه اصلی پیدا نمی کنند، در این قسمت آن را توضیح دادیم.

register.tax.gov.ir

 

بیشتر بخوانید: مالیات نقل و انتقال خودرو

 

salary.tax.gov.ir

این سامانه یکی دیگر از بخش های مهم سایت جامع سازمان امور مالیاتی به نشانی اینترنتی www.tax.gov.ir محسوب می شود که مودیان با ورود به آن می توانند نسبت به صدور قبض مالیات بر حقوق اقدام نمایند. برای وارد شدن به این سامانه هم حتما باید در سایت عملیات الکترونیک ثبت نام کرده و اطلاعات کاربری داشته باشید. در غیر این صورت، امکان استفاده از ین بخش برای تان فراهم نخواهد بود. بعد از این که نام نویسی تان را در سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی انجام داده و اطلاعات کاربری دریافت کردید، کافی است لینک مربوط به این بخش را در یکی از مروگرهای خود جست و جو کنید. با انجام این کار، به صورت مستقیم وارد پنجره ورودی به شکل زیر خواهید شد. در این قسمت هم باید نام کاربری و کلمه عبور را در کادرهای مربوط به هر کدام قرار داده و بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید. در نهایت، به این سامانه وارد شده و امکان ثبت یا صدور قبض مالیات بر حقوق را خواهید داشت.

salary.tax.gov.ir

 

بیشتر بخوانید: ارسال لیست مالیات حقوق

 

payments.tax.gov.ir

این سامانه هم یکی دیگر از بخش های بسیار مهم و کاربری سایت سازمان امور مالیاتی است که مودیان باید اطلاعات کاملی در مورد آن داشته باشند. چرا که شما با ورود به سامانه payments.tax.gov.ir می توانید به صورت آنلاین مالیات تان را پرداخت کنید. در واقع، برای انجام این کار هم دیگر نیازی به مراجعات حضوری نداشته و طی چند دقیقه می توانید مالیات تان را به شکل آنلاین بپردازید. علاوه بر سرچ کردن این آدرس، با انتخاب گزینه «پرداخت الکترونیک مالیات» در صفحه اصلی سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی هم به این صفحه می روید. به هر حال، در صورتی که با هر روش به این سامانه وارد شوید، پنجره ای مانند شکل زیر را مشاهده می کنید که دو روش مختلف برای پرداخت الکترونیکی مالیات پیش روی شما قرار می دهد. این روش ها شامل «شناسه قبض / پرداخت» و «شناسه 30 رقمی نسیم» می شوند. با توجه به شناسه هایی که در اختیار دارید، روش دلخواه جهت پرداخت مالیات آنلاین را انتخاب کنید.

payments.tax.gov.ir

سایر امکانات tax.gov.ir

تا این جای کار توضیحات کاملی در مورد سایت جامع سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس اینترنتی www.tax.gov.ir برای تان ارائه دادیم. برخی از مهم ترین خدمات و سامانه های آن را هم معرفی کرده و روش استفاده از آن ها بیان کردیم. بنابراین اکنون شناخت کافی از این سایت به دست آورده و می توانید از خدمات آن جهت انجام امورات مالیاتی خود به صورت غیر حضوری استفاده کنید. اما همان گونه که اشاره کردیم، امکانات این سامانه بسیار زیاد است و روز به روز هم به آن ها افزوده می شود. برخی از امکانات دیگر سامانه عملیات الکترونیک مالیاتی شامل موارد زیر می باشند:

  •  پرداخت مالیات تکلیفی پزشکان
  •  دریافت قبوض مالیاتی
  •  ارائه اظهارنامه های عملکرد اشخاص حقیقی، حقوقی، اجاره املاک و مالیات بر درآمد مشاغل خودرو
  •  استعلام وجود یا عدم وجود پرونده مالیاتی مخصوی شرکت ها
  •  درخواست ابلاغ الکترونیک
  •  درخواست صورتحساب الکترونیک
  •  استعلام محصولات بخش کشاورزی معاف از برگشت ارز

منبع : سایت tax.gov.ir





:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: