سامانه منادا
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

سامانه منادا دانشگاه آزاد یکی از سامانه هایی است که جهت ارائه خدمات گوناگون در حوزه نقل و انتقالات به دانشجویان ایجاد شده است. دانشگاه آزاد هر ساله با روش های متفاوت از جمله شرکت در کنکور سراسری اقدام به جذب دانشجو در مقاطع و رشته های تحصیل مختلف می کند. این دانشگاه در سال های اخیر اقدام به ایجاد سایت های متعددی جهت ارائه خدمات خود به دانشجویان نموده است. سایت منادا هم یکی از این سامانه ها است که در زمینه نقل و انتقالات دانشجویان فعالیت داشته و امکان ثبت درخواست برای مهمانی یا انتقالی به صورت آنلاین را فراهم کرده است. برخی از دانشجویانی که وارد دانشگاه آزاد می شوند، ممکن است به دلایل متعدد از واحد دانشگاهی خود رضایت نداشته باشند. این دانشگاه امکان انتقال آن ها به سایر دانشگاه ها را فراهم کرده است تا به راحتی بتوانند تحصیل خود را در سایر واحدها ادامه دهند. کافی است به سایت منادا دانشگاه آزاد مراجعه کرده و درخواست شان را از این طریق ثبت نمایند.

البته در سال های گذشته هم امکان انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد به سایر دانشگاه ها یا واحدهای دیگر وجود داشت، اما این فرآیند به صورت حضوری انجام می گرفت. اما در حال حاضر داوطلبین می توانند از طریق سامانه منادا درخواست خود را ثبت کرده و پس از بررسی درخواست توسط مسولین مربوطه، در صورت موافقت دانشگاه مبدا و مقصد نسبت به دریافت انتقالی یا مهمانی اقدام نمایند. بنابراین آن دسته از دانشجویان دانشگاه آزاد که به هر دلیل تمایل به ثبت درخواست انتقال یا مهمانی دارند، باید با این سامانه به نشانی اینترنتی monada.iau.ir آشنایی داشته و نحوه ثبت درخواست از طریق آن را بدانند. با توجه به این که هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان نیاز به درخواست انتقالی یا مهمانی پیدا می کنند، در این مطلب نحوه ورود به سامانه منادا را به صورت کامل بیان کرده و به روش ثبت درخواست انتقالی از طریق آن می پردازیم. پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید.

لینک ورود به سامانه منادا



نحوه ورود به سامانه منادا monada.iau.ir

از آن جایی که سامانه منادا دانشگاه آزاد در حال حاضر راه اصلی تعیین شده جهت ثبت درخواست انتقال یا مهمانی است، دانشجویان این دانشگاه باید شناخت لازم را از این سایت و استفاده از خدماتش داشته باشند. البته دقت کنید که جهت این امر نیاز به شرایط و ضوابط خاصی وجود دارد و تنها دانشجویانی امکان دریافت انتقالی یا مهمانی را خواهند داشت که واجد این شرایط باشند. پس قبل از مراجعه به سایت منادا ، شرایط نقل و انتقالات دانشگاه آزاد را با دقت مطالعه کرده و از آن ها اطلاع کامل داشته باشید. بعد از آگاهی از این موارد می توانید به سایت مذکور وارد شده و درخواست تان را ثبت کنید. با توجه به این که ممکن است برخی داوطلبان دریافت انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد با این سامانه آشنایی زیادی ندارند، در این بخش نحوه ورود به سامانه منادا را به صورت مفصل برای تان توضیح می دهیم. در نتیجه جهت این امر با مشکلی رو به رو نخواهید شد.

برای وارد شدن به سایت منادا دانشگاه آزاد لازم است اقداماتی را به صورت پیوسته و مرحله به مرحله انجام دهید که در ادامه آن ها را ذکر کرده ایم. این اقدامات مورد نیاز جهت ورود به سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یا همان منادا به شرح زیر می باشند:

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی این سایت یعنی monada.iau.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید. جهت ورود به این سایت می توانید از طریق سیستم های رایانه ای یا گوشی موبایل اقدام کرده و از این نظر با محدودیتی مواجه نخواهید بود.
  2. ۲بعد از این که نشانی فوق را سرچ کردید، اولین سامانه ای که با عنوان «سامانه انتقال (دایم، موقت) دانشجویان» توسط گوگل برای تان نمایش داده می شود را انتخاب کرده و بر روی ان کلیک نمایید.

    ورود به سایت منادا

  3. ۳در ادامه به صفحه اصلی سامانه منادا وارد خواهید شد. در این بخش یک سری نکات مهم و کلیدی در مورد انتقالی و مهمانی دانشگاه آزاد برای شما نمایش داده می شوند. این موارد را با دقت مطالعه نموده و در صورتی که همه آن ها را می پذیرید، در قسمت پایین صفحه تیک مربوط به عبارت «تمام مطالب فوق را مطالعه و تأیید می نمایم» را قرار دهید. در نهایت هم بر روی گزینه «تایید و ادامه» کلیک کنید.

    ورود به سامانه منادا

  4. ۴در مرحله بعد به پنجره ورودی سامانه منادا دانشگاه آزاد می رسید. در این بخش از شما درخواست یک سری اطلاعات می شود که باید آن ها را در جایگاه مربوط به خود قرار دهید. این اطلاعات شامل کد ملی و شماره دانشجویی تان می باشند. البته آن دسته از دانشجویانی که ورودی جدید این دانشگاه هستند، باید شناسه انتخاب رشته خود را هم در این قسمت وارد کنند. پس کد ملی، شماره دانشجویی و در صورت نیاز شناسه انتخاب رشته خود را در پنجره ورودی سایت منادا قرار داده و کد امنیتی را وارد کنید. بعد از تکمیل همه اطلاعات، گزینه «ورود» را بزنید تا به بخش ثبت درخواست انتقال و مهمانی در این سامانه وارد شوید.

    سامانه منادا دانشگاه آزاد

با انجام این اقدامات ساده به سایت منادا دانشگاه آزاد وارد شده و می توانید درخواست خود جهت دریافت انتقال یا مهمانی را ثبت کنید. در ادامه نحوه ثبت نام و ارائه درخواست برای دریافت انتقالی یا مهمانی از طریق این سامانه را هم برای تان توضیح خواهیم داد.

 

بیشتر بخوانید: نقل و انتقال دانشگاه سراسری

 

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

راهنمای ثبت نام در سامانه منادا

در بخش قبل نحوه ورود به سامانه منادا به نشانی اینترنتی monada.iau.ir را به صورت مفصل بیان کردیم. پس اکنون می توانید با در اختیار داشتن اطلاعات مورد نیاز، به سادگی وارد این سایت شوید. اما در این قسمت به نحوه ثبت درخواست از طریق این سامانه می پردازیم تا بعد از وارد شدن به سامانه و طی کردن مراحل مورد نیاز، نسبت به ارائه درخواست انتقالی یا مهمانی تان اقدام کنید. البته همان گونه که اشاره کردیم، قبل از ارائه درخواست جهت انتقالی یا مهمانی ، باید شرایط و وضوابط موجود برای این کار را مطالعه کرده و آگاهی کاملی از این موارد داشته باشید. به هر حال، در این قسمت روش ثبت درخواست از طریق سامانه منادا یا همان سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را برای تان آورده ایم تا پس از اطلاع از شرایط لازم، درخواست تان را ارائه داده و بتوانید انتقالی دریافت کنید.

جهت ثبت نام در این سامانه و ارائه درخواست برای دریافت مهمانی یا انتقالی هم نیاز به پشت سر گذاشتن مراحلی وجود دارد. در این قسمت مراحل لازم جهت ثبت نام در سامانه منادا دانشگاه آزاد را برای تان اورده ایم. این موارد به شرح زیر می باشند.

  1. ۱ابتدا باید به این سایت وارد شوید که در بخش قبل روش انجام این کار را توضیح داده ایم. پس برای ورود به این سامانه مشکلی نخواهید داشت.
  2. ۲بعد از این که اطلاعات مورد نیاز را در پنجره ورودی سایت منادا قرار داده و وارد شدید، در اولین مرحله صفحه ای به شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت متقاضی باید اطلاعات خواسته شده از جمله اطلاعات هویتی، آموزشی و تماس خود را قرار دهد. اطلاعات هویتی شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی و جنسیت هستند. اطلاعات آموزشی هم شامل واحد دانشگاهی، رشته تحصیلی، مقطع، گرایش و موارد این چنینی دیگر است. اطلاعات تماسی هم شماره تلفن ثابت و همراه، آدرس ایمیل و نشانی محل سکونت می باشند. بعد از این که همه اطلاعات را در این بخش از سامانه منادا وارد کردید، بر روی گزینه «مرحله بعدی» در پایین صفحه کلیک کنید.

    پنجره ورودی سایت منادا

  3. ۳در ادامه به فرم آیین نامه انتقال یا مهمانی دانشجویان می رسید. در این قسمت ماده های مختلفی از آیین نامه قرار گرفته اند. باید آن ها را مطالعه کرده و متناسب با شرایط خود ماده مربوطه را انتخاب نمایید. جهت این امر کافی است تیک مربوط به ماده مورد نظر را قرار داده و سپس از پایین صفحه گزینه «مرحله بعدی» را بزنید.

    مراحل ثبت نام در سایت منادا

  4. ۴سپس نوبت به تعیین نوع درخواست در سایت منادا دانشگاه آزاد می رسد. در این بخش ابتدا باید از قسمت نوع درخواست، مهمانی یا انتقالی را انتخاب کرده و تیک مربوط به آن را قرار دهید. سپس لازم است از میان تبصره های موجود هم با توجه به شرایط خود، تیک گزینه مربوطه را قرار دهید. در نهایت گزینه «مرحله بعدی» را بزنید.

    تعیین نوع درخواست در سایت منادا

  5. ۵مرحله بعدی ثبت درخواست مهمانی یا انتقال در سامانه monada.iau.ir مربوط به تعیین دانشگاه مقصد و بارگذاری مدارک مورد نیاز است. به این ترتیب که ابتدا باید دانشگاه مقصد خود را از میان گزینه های موجود انتخاب کرده و سپس مدارک مورد نیاز را هم بارگذاری نمایید. دقت داشته باشید که مدارک لازم در این بخش بسته به نوع درخواست شما برای مهمانی یا انتقالی و هم چنین تبصره انتخابی متفاوت خواهند بود. به هر حال،‌ بعد از این که مدارک مورد نیاز را هم در این بخش از سامانه منادا دانشگاه آزاد بارگذاری کردید، گزینه «مرحله بعدی» را بزنید.

    سایت منادا

  6. ۶بعد از این که اطلاعات دانشگاه مقصد را وارد کرده و مدارک مورد نیاز را هم بارگذاری نمودید، باید هزینه ثبت درخواست را هم پرداخت نمایید. البته دقت داشته باشید که این هزینه تنها جهت ثبت درخواست مهمانی یا انتقالی در سایت منادا دریافت می شود. در صورت تایید شدن درخواست تان، در ادامه هزینه انتقالی یا مهمانی هم به صورت جداگانه از شما دریافت خواهد شد. پس بر روی گزینه «پرداخت هزینه« کلیک کرده و هزینه تعیین شده جهت ثبت درخواست از طریق سامانه منادا را با استفاده از کارتی که دارای رمز پویای فعال باشد، بپردازید. پس از پرداخت هزینه مجددا به این صفحه وارد شده و باید بر روی گزینه «مرحله بعدی» کلیک کنید.

    پرداخت هزینه در سایت منادا

  7. ۷در ادامه درخواست شما کامل شده و همه اطلاعاتی که وارد کرده اید به صورت یک جا برای تان نمایش داده می شود. هم چنین شماره پرونده ثبت نام در سایت منادا دانشگاه آزاد هم در این قسمت وجود دارد. البته دقت کنید که هنوز ثبت درخواست شما با موفقیت انجام نشده و لازم است اطلاعات را بررسی نموده و از صحت آن ها مطمئن شوید. در صورتی که همه موارد به درستی وارد شده اند، بر روی گزینه «ثبت نهایی ثبت نام» در پایین صفحه کلیک کنید.

    ثبت نهایی ثبت نام در سایت منادا

  8. ۸بعد از تایید نهایی نام نویسی در سامانه monada.iau.ir ، شکلی مانند زیر را مشاهده می کنید که در آن کد پیگیری ثبت نام تان هم قرار دارد. اکنون می توانید این صفحه را پرینت گرفته یا کد ارائه شده را جایی یادداشت کنید. زیرا در ادامه امکان پیگیری درخواست تان با کمک این کد وجود دارد.

    تایید نهایی نام نویسی در سایت منادا

در این قسمت نحوه ثبت درخواست انتقالی یا مهمانی را به صورت کامل برای تان توضیح دادیم تا پس از ورود به سامانه منادا و طی کردن مراحل لازم، درخواست خود را جهت این امر ارائه دهید. در ادامه نکات لازم در مورد زمان ثبت نام در این سایت و پشتیبانی آن را هم بیان می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: سامانه آموزشیار

 

زمان ثبت نام در سامانه منادا

همان طور که گفتیم، دانشگاه آزاد به منظور تسهیل فرآیند نقل و انتقالات خود برای دانشجویان اقدام به راه اندازی سامانه منادا نموده است. در واقع آن دسته از دانشجویان این دانشگاه که به هر دلیل رضایت کافی را از دانشگاه فعلی خود ندارند، می توانند درخواست دریافت مهمانی یا انتقالی شان را از طریق این سامانه ثبت نمایند. در ادامه این درخواست توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید شدن، دانشجو امکان دریافت انتقالی یا مهمانی در دانشگاه ها یا واحدهای دیگر را خواهد داشت. بنابراین، استفاده از سایت منادا دانشگاه آزاد نیاز به مراجعه حضوری داوطلبان را از بین برده است. اما نکته مهم در استفاده از این سامانه که متقاضیان باید به آن توجه داشته باشند، زمان ثبت نام است. به عبارتی، دانشگاه آزاد جهت ثبت انتقالی یا مهمانی در هر سال دو بازه زمانی متفاوت را در نظر می گیرد که دانشجو با ورود به سامانه منادا امکان ارائه درخواست را دارد. در ادامه به این بازه های زمانی پرداخته ایم.

زمان ثبت نام در سامانه منادا

  •  ثبت نام در سامانه منادا برای نیمسال اول تحصیلی
    اولین زمان استفاده از سایت منادا و ثبت درخواست انتقال یا مهمانی از طریق آن، ثبت نام برای نیمسال اول تحصیلی یا ترم مهر ماه است. آن دسته از دانشجویانی که تمایل دارند از ابتدای سال به واحد دانشگاهی دیگری منتقل شوند، باید از بازه زمانی تعیین شده جهت ثبت درخواست انتقالی در ترم مهر مطلع شده و درخواست شان را ارائه دهند. چرا که سامانه منادا دانشگاه آزاد تنها در این بازه اعلام شده فعال بوده و قبل یا بعد از آن امکان ثبت درخواست انتقالی از این طریق فراهم نیست. معمولا موعد ارائه درخواست اینترنتی جهت این امر مدتی قبل از شروع ترم خواهد بود. این زمان در سال تحصیلی جاری از ۲۹ مرداد تا ۱۲ شهریور در نظر گرفته شده بود. پس متقاضیان به مدت حدودا دو هفته فرصت داشتند تا درخواست خود را در سایت monada.iau.ir ثبت کنند. روند کلی ثبت نام در این سامانه برای ترم مهر سال های مختلف هم تقریبا به همین صورت است.
  •  ثبت نام در سامانه منادا برای نیمسال دوم تحصیلی
    علاوه بر ترم مهر ماه، داوطلبان می توانند برای تحصیل در ترم بهمن هم درخواست انتقالی یا مهمانی خود را با ورود به سامانه منادا ارائه دهند. آن دسته از دانشجویانی که به دلایل مختلف نیاز به تغییر واحد دانشگاهی خود در ترم بهمن پیدا می کنند هم باید از زمان در نظر گرفته شده جهت این امر آگاهی یافته و در موعد مقرر درخواست شان را ارائه دهند. سایت منادا دانشگاه آزاد در سال تحصیلی قبل از ۱۵ آذر ماه تا ۳۰ ام این ماه فعال شده و امکان ثبت نام جهت انتقالی یا مهمانی را برای دانشجویان فراهم نمود. این روند زمانی در سال های گذشته هم تقریبا به همین صورت بوده و با توجه به شروع کلاس ها از اواخر بهمن، به احتمال زیاد در سال های آینده هم به همین شکل خواهد بود. پس متقاضیان باید در این بازه زمانی به سامانه منادا مراجعه نموده و درخواست انتقالی یا مهمانی شان را برای نیمسال دوم تحصیلی یا ترم بهمن ثبت نمایند.

 

بیشتر بخوانید: وادانا

 

راهنمای سایت منادا monada.iau.ir

تا این جای کار نحوه ورود به سامانه منادا دانشگاه آزاد را بیان کرده و روش ثبت نام از این طریق جهت درخواست انتقالی یا مهمانی را به صورت کامل برای شما توضیح دادیم. پس اکنون به سادگی می توانید نسبت به ورود و ثبت درخواست در این سایت اقدام کنید. هم چنین به زمان فعال شدن سامانه پرداختیم تا در صورت تمایل درخواست خود را در این بازه زمانی ارائه دهید. بنابراین اکنون یک راهنمای جامع و مناسب از سایت منادا در اختیار دارید. با توجه به این که سامانه مذکور به صورت اختصاصی جهت امورات مربوط به انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد ایجاد شده است، خدمات خاص دیگری را به کاربران ارائه نمی دهد. پس به طور کلی می توان گفت که ثبت درخواست جهت دریافت انتقالی و مهمانی مهم ترین خدمات فعلی سامانه monada.iau.ir هستند که آن ها را به صورت گام به گام برای شما بیان کرده ایم.

 

بیشتر بخوانید: سامانه دان

 

مشکل سامانه منادا

موضوع مهمی که بسیاری از کاربران در بازه های زمانی گوناگون با آن مواجه می شوند، مشکلات سایت منادا دانشگاه آزاد است. گاهی اوقات ممکن است دانشجویان قصد استفاده از این سامانه جهت ثبت درخواست انتقالی یا مهمانی را داشته باشند، اما متوجه شوند که امکان ورود به سایت وجود ندارد. یا این که بعد از ورود به صفحه اصلی این سامانه، نمی توانند وارد مراحل بعدی شوند. این مشکل سامانه منادا در اکثر موارد دو دلیل اصلی دارد. اول این که دانشجویان در زمانی خارج از بازه های تعیین شده جهت ثبت درخواست انتقالی و مهمانی برای ترم مهر یا بهمن به آن مراجعه می کنند. زیرا همان طور که گفتیم، دانشگاه آزاد برای ثبت نام نقل و انتقالات خود در هر ترم زمان مشخصی را تعیین کرده و سایت منادا تنها در این بازه فعال خواهد بود. برخی مواقع هم ممکن است سایت با مشکلات فنی مواجه شده و امکان ارائه خدمات نداشته باشد که معمولا در این گونه موارد مشکل در اسرع وقت برطرف می شود.

 

پشتیبانی سامانه منادا monada.iau.ir

در این مطلب سعی کرده ایم مهم ترین نکات لازم جهت استفاده از سامانه منادا دانشگاه آزاد را برای شما توضیح دهیم تا جهت استفاده از خدمات این سامانه برای ثبت درخواست انتقالی یا مهمانی با مشکلی رو به رو نباشید. اما ممکن است باز هم به راهنمایی های بیش تری نیاز داشته و یا در بخش فنی این سامانه با چالش هایی مواجه باشید. به همین دلیل، نیاز به استفاده از خدمات پشتیانی سایت مذکور داشته باشید. در این رابطه باید بگوییم که شما بعد از ورود به سامانه منادا تنها یک مسیر را پیش روی خود می بینید و آن هم مسیر ثبت نام جهت انتقالی یا مهمانی دانشگاه آزاد است. به عبارت دیگر، در حال حاضر قسمتی تحت عنوان پشتیبانی برای این سامانه تعریف نشده است. بنابراین اگر در حین استفاده از سامانه monada.iau.ir با مشکلات فنی رو به رو شده یا امکان ثبت درخواست را نداشتید، باید پیگیری های لازم را به صورت حضوی و از طریق دانشگاه مبدا انجام دهید.

منبع : سامانه منادا





:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 شهريور 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: