تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری تا حد زیادی مشابه با اعمال آن در پذیرش با آزمون است که از طریق دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور هر سال، به صورت کامل توضیح داده می شود. در سال های اخیر برای ادامه تحصیل در دانشگاه های مختلف کشور به خصوص دانشگاه های سراسری، حتما باید در آزمون کنکور شرکت می کردید؛ اما رفته رفته شرایط تغییر کرده و امروزه بدون شرکت در این آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، امکان ورود به دانشگاه های مختلف از جمله سراسری فراهم شده است. نکته قابل توجه در این رابطه، نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور می باشد. در واقع همانند شرکت در آزمون سراسری، برای پذیرش بدون کنکور هم سهمیه های مختلفی در نظر گرفته شده که درصد هر کدام با دیگری متفاوت است. این سهمیه ها تا حد زیادی می توانند احتمال پذیرفته شدن شما را در دانشگاه  تحت تاثیر قرار دهند و به همین خاطر باید به آن ها توجه داشته باشید.

در حال حاضر، چند نوع سهمیه مهم برای پذیرش بدون آزمون وجود دارد که سهمیه مناطق، سهمیه ایثارگران، مناطق محروم و مناطق درگیر بلایای طبیعی برخی از مهم ترین آن ها به شمار می آیند. با توجه به اهمیت این سهمیه ها در پذیرش رشته های مختلف دانشگاه های سراسری، در ادامه تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری را بررسی کرده و سایر سهمیه ها را هم به صورت مفصل توضیح خواهیم داد؛ این گونه اطلاعات کاملی از سهمیه های موجود به دست آورده و در صورت تمایل به انتخاب رشته در مراحل پذیرش بدون آزمون، می توانید نوع سهمیه خود را به درستی مشخص کرده و با توجه به آن، انتخاب رشته دقیق تر و بهتری داشته باشید. بیش تر این سهمیه ها مانند نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری طی سال های اخیر ثابت بوده و تغییری نداشته اند. با این حال، نحوه محاسبه برخی دیگر سهمیه ها مانند مناطق درگیر بلایای طبیعی، به صورت سالانه تغییر می کند.



تاثیر سهمیه مناطق بدون کنکور دانشگاه سراسری

همانند شرکت در آزمون سراسری، برای پذیرش بدون کنکور هم سهمیه مناطق پر جمعیت ترین سهمیه به شمار می آید. به همین خاطر، جهت بررسی تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری ، ابتدا سهمیه مناطق را توضیح می دهیم. به طور کلی، افرادی که هیچ سهمیه خاصی اعم از رزمندگان، ایثارگران، مناطق محروم، بلایای طبیعی و غیره نداشته باشند، سهمیه مناطق به آن ها تعلق می گیرد. مناطق کشور هم به سه گروه منطقه ۱، ۲ و ۳ تقسیم می شوند که بر اساس آن، متقاضیان هر گروه فقط با هم سنجیده می شوند. به عبارت دیگر، برای پذیرش هر یک از دانشگاه ها، سه بخش از کرسی ها با درصد مختلف را به این سهمیه ها ارائه می دهند. نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور و ظرفیت هر منطقه هم بر اساس قوانین سازمان سنجش می باشد. برای سهمیه بندی داوطلبان شرکت در دوره های بدون آزمون سراسری، شرایطی در نظر گرفته شده که در ادامه تعدادی از مهم ترین آن ها را برای تان آورده ایم:

  •  برای داوطلبان نظام جدید ( ۳ ـ ۳ ـ ۶)، بخش محل دریافت مدرک سه سال آخر دبیرستان (دهم تا دوازدهم) ملاک است.
  •  برای شرکت کنندگانی که در نظام سالی ـ واحدی و ترمی ـ واحدی تحصیل کرده اند، ملاک بخش محل اخذ مدرک دوره پیش دانشگاهی و دو سال آخر دبیرستان می باشد.
  •  آن دسته داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه که از تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری برخوردار نیستند، بخش محل اخذ مدرک تحصیلی دبیرستان یا هنرستان شان برای محاسبه سهمیه مناطق در نظر گرفته می شود.
  •  اگر محل دریافت مدرک داوطلبان سهمیه های مناطق متفاوت باشد، سهمیه منطقه مرفه تر برای شان ثبت می شود؛ حتی اگر فقط یک سال از سه سال را در این منطقه تحصیل کرده باشند.
  •  فارغ التحصیلان دوره کاردانی پیوسته (فوق دیپلم) آموزشکده های فنی و حرفه ای، بر اساس بخش محل اخذ مدرک تحصیلی سه سال آخر دوره دبیرستان و یا هنرستان، در یکی از سهمیه های مناطق ۱، ۲ و ۳ قرار می گیرند.
  •  نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری برای آن دسته از متقاضیانی که حداقل دو سال از سه سال دوره متوسطه یا سال آخر آن را در خارج از کشور تحصیل کرده باشند، بر اساس منطقه ۳ خواهد بود.
  •  تمامی داوطلبان معلول (بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی، آسیب گفتار و زبان، تکاملی رشد و اعصاب و روان) در گروه سهمیه منطقه ۳ قرار می گیرند.

 

نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری 

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری ۱۴۰۱

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

سهمیه ایثارگران در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری

در هنگام محاسبه تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری ، بدون شک یکی از مهم ترین سهمیه ها مربوط به ایثارگران است. این سهمیه در کنکور سراسری هم نقش مهمی ایفا کرده و تاثیر زیادی در پذیرش متقاضیان دارد. در حال حاضر، این سهمیه خود به سه گروه مختلف تقسیم می شود که درصد ظرفیت تعیین شده برای آن ها با هم تفاوت دارد. این گروه ها شامل سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده های شهدا می شوند. با توجه به این که تعداد زیادی از متقاضیان تحصیل در دوره های بدون آزمون مشمول این نوع سهمیه هستند، در ادامه نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور ایثارگران را به صورت جداگانه توضیح داده ایم. این موارد به شرح ذیل می باشند:

سهمیه رزمندگان

با توجه به خدمات ارزنده رزمندگان در طول ۸ سال دفاع مقدس، ۵ درصد از ظرفیت هر کد رشته در دانشگاه های مختلف به رزمندگان با سابقه حداقل ۶ ماه حضور داوطلبان در جبهه، همسر و فرزندان آن ها تعلق می گیرد. البته جانبازان با درصد زیر ۲۵ درصد، همسر و فرزندان آن ها هم در این سهمیه قرار می گیرند. بر اساس قوانین مربوطه در این حوزه، به منظور محاسبه تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری یک سری شرایط تعریف شده که به شرح ذیل می باشند:

تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری

  •  رزمندگانی که از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ تا پایان شهریور ۱۳۶۷ حداقل ۶ ماه متوالی یا متناوب به صورت داوطلبانه در جبهه حضور یافته باشند، باید با مراجعه به نهادهای ذی ربط اعم از سازمان بسیج مستضعفین و جهاد کشاورزی، فرم سهمیه رزمندگان را تکمیل کنند. با تکمیل این فرم، آمار و اطلاعات آن ها از سازمان های مربوطه استعلام شده و در صورت صحت این موارد، سهمیه رزمندگان اعمال خواهد شد.
  •  همانند نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری ، داوطلبان سهمیه رزمندگان هم باید این موضوع را در فرم ثبت نام مشخص کنند. جهت این امر، متقاضیان باید با مراجعه به واحد مربوطه نسبت به دریافت کد پیگیری ۱۲ رقمی اقدام کرده و آن را در جایگاه مشخص شده در فرم تقاضانامه، وارد نمایند. این کد برای هر مرحله از پذیرش و هر سال متفاوت است؛ بنابراین جهت ثبت نام در دوره های بدون آزمون سراسری، حتما باید به واحدهای مربوطه مراجعه نمایید.
  •  تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری برای آن دسته از کارکنان کادر ثابت، پیمانی و وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که علاوه بر میزان موظفی، حداقل ۶ ماه پیوسته یا ۹ ماه ناپیوسته در جبهه شرکت کرده باشند هم سهمیه رزمندگان محاسبه خواهد شد. این دسته از داوطلبان هم باید با مراجعه به سازمان های تابعه، فرم رزمندگان خود را تکمیل کرده و کد پیگیری ۱۲ رقمی دریافت کنند. البته متقاضیان استاده از سهمیه رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای دریافت کد رهگیری می توانند از طریق سایت ارتش به نشانی اینترنتی www.aja.ir اقدام نمایند.

سهمیه ایثارگران

نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور ایثارگران در گروه دوم، بدین صورت است که ۲۵ درصد ظرفیت هر کد رشته در دانشگاه های مختلف سراسری به همسر و فرزندان شهدا و رزمندگان مفقود الاثر، جانبازان بالای ۲۵ درصد، همسر و فرزندان آن ها و آزادگان و همسر و فرزندان آن ها تعلق می گیرد. همانند دوره های با آزمون سراسری، این سهمیه برای پذیرش در دوره های بدون آزمون هم بهترین نوع سهمیه به شمار می آید و احتمال قبولی داوطلبان را تا حد زیادی افزایش می دهد. مهم ترین نکات استفاده از سهمیه ایثارگران در پذیرش بدون کنکور شامل موارد زیر هستند:

  •  بر اساس قانون تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری ، در صورتی که سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران توسط داوطلبان مشمول تکمیل نشود، ظرفیت خالی مانده ابتدا با متقاضیان سهمیه ۵ درصد که دارای حد نصاب های لازم باشند و سپس متقاضیان آزاد تکمیل خواهد شد.
  •  افراد دارای سهمیه ایثارگران تنها یک بار می توانند از آن جهت پذیرش در دوره های روزانه استفاده کنند. در صورتی که دارندگان سهمیه ایثارگان نسبت به انتخاب رشته های سراسری اقدام کرده و موفق به قبولی شوند، چه ثبت نام را انجام داده و انصراف دهند و چه اصلا ثبت نام نکنند، دیگر امکان استفاده از آن را نخواهند داشت. به عبارت دیگر، قبولی در دوره های روزانه با سهمیه ایثارگران فقط یک بار امکان پذیر بوده و از این نظر با نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری متفاوت است.
  •  مشمولین سهمیه ایثارگران در صورت استفاده از آن و قبولی در دوره های غیر روزانه اعم از شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگران، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دوره های شهریه پرداز، یک بار دیگر می توانند از سهمیه شان استفاده کنند.
  •  دقت داشته باشید که حد نصاب نمره لازم برای پذیرش در هر کد رشته، برای ایثارگران ۷۰ درصد نمره آخرین نفر با ظرفیت آزاد و برای رزمندگان ۷۵ درصد نمره آخرین فرد می باشد. 

سهمیه خانواده شهدا

آخرین گروه از سهمیه ایثارگران به خانواده های شهدا مربوط می شود. این افراد اعم از پدر، مادر، برادر و خواهر شهدا برای استفاده از این سهمیه، باید بند مربوطه را در تقاضانامه ثبت نام تکمیل نموده و نیازی به ثبت نام اینترنتی نخواهند داشت. تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری برای این افراد در صورت تایید نهایی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران، سهمیه خانواده های شهدا خواهد بود. 

 

بیشتر بخوانید: لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری ۱۴۰۱

سهمیه مناطق درگیر بلایای طبیعی در بدون کنکور دانشگاه سراسری

سهمیه مناطق درگیر بلایای طبیعی سهمیه جدیدی است که در چند سال اخیر ایجاد و در دفترچه راهنما قرار گرفته است. بر اساس این سهمیه، داوطلبانی که شهر یا بخش «محل اقامت» یا «محل اخذ مدرک تحصیلی سال آخر دوره متوسطه»‌ یا «محل اخذ مدرک تحصیلی سال ما قبل آخر دوره متوسطه» یا «محل اخذ مدرک تحصیلی دو سال ما قبل آخر دوره متوسطه» آن ها درگیر بلایای طبیعی باشد، می توانند از این سهمیه برخوردار شوند. نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور مناطق درگیر بلایای طبیعی هم به این صورت است که ۵ درصد مجموع ظرفیت دوره روزانه دانشگاه های واقع در این استان ها به صورت مازاد بر ظرفیت در رشته های مورد نیاز و پیشنهادی استانداری ها، پس از تایید شورای سنجش و پذیرش دانشجو به دارندگان شرایط فوق تعلق می گیرد. استفاده از این نوع سهمیه هم مانند تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری دارای شرایط خاصی است که به آن ها پرداخته ایم. این موارد، عبارتند از:

تاثیر سهمیه مناطق درگیربلایای طبیعی در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری

  •  شهر و یا بخش محل اقامت در صورتی ملاك عمل قرار می گیرد كه داوطلب مستقلاً یا به همراه خانواده در زمان وقوع بلایای طبیعی در آن شهرستان یا بخش اقامت داشته و این موضوع مورد تأیید فرمانداری ذی ربط قرار بگیرد.
  •  داوطلبانی كه شرایط استفاده از این آیین نامه را دارند و در زمان وقوع بلایای طبیعی، آسیب جانی و مالی دیده اند، باید گواهی مربوطه را از فرمانداری محل رخداد حادثه دریافت و در زمان قبولی، گواهی دریافتی فوق را به دانشگاه محل قبولی تحویل نمایند. در صورتی که این افراد فاقد گواهی مورد تائید فرمانداری باشند، قبولی آن ها لغو خواهد شد.
  •  نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری که از بلایای طبیعی آسیب دیده اند، با اولویت دانشگاه های همان استان می باشد. به عبارت دیگر، ابتدا اولویت با دانشگاه های واقع در شهر منطقه آسیب دیده و سپس در استان مد نظر می باشد. در صورتی هم که استان مربوطه فاقد رشته باشد، از دانشگاه استان های هم جوار استفاده می گردد.
  •  این سهمیه زمانی اختصاص خواهد یافت كه بلایای طبیعی موجب خسارت های جانی و مالی شود. به گونه ای که این خسارت ها عملاً موجب وقفه و خلل در تحصیل دانش آموزان شده باشند.
  •  کد رشته محل های پذیرش این سهمیه به صورت جداگانه در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته بدون آزمون قرار می گیرند.
  •  تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری مناطق درگیر بلایای طبیعی، مستلزم کسب حداقل ۸۰ درصد نمره متقاضیان با سهمیه آزاد است.
  •  میزان تعهد خدمت پذیرفته شدگان با استفاده از این سهمیه، دو برابر مدت تحصیل است كه در زمان ثبت نام باید تعهد خود را به استانداری مربوطه اعلام و یك نسخه از آن در پرونده دانشجو درج شود.
  •  هر گونه تغییر رشته یا انتقال برای پذیرفته شدگان با استفاده از این سهمیه ممنوع می باشد.
  •  مدت اعتبار سهمیه برای هر منطقه درگیر بلایای طبیعی، حداكثر ۳ سال است. در سال اول وقوع بلایای طبیعی، توسط سازمان سنجش آموزش كشور اقدام می شود. برای تخصیص سهمیه در سال دوم و یا سال سوم از زمان شروع اختصاص سهمیه برای آن منطقه، در صورت تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو اقدام خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی ۱۴۰۱

سهمیه مناطق محروم در بدون کنکور دانشگاه سراسری

نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور سراسری تا حد زیادی با هم تفاوت دارد. سهمیه مناطق محروم از جمله سهمیه هایی است که در دفترچه راهنمای ثبت نام آورده شده و شرایط آن هم با موارد دیگر تا حدودی فرق دارد. بر اساس اطلاعات مندرج در این دفترچه، حداقل 40 درصد از ظرفیت کد رشته محل های ناحیه ای، قطبی، کشوری دوره روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در استان های ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان به متقاضیان بومی این استان ها اختصاص می یابد. در واقع، بر خلاف تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری که مربوط به دانشگاه های کل کشور است، تاثیر سهمیه مناطق محروم شانس پذیرش داوطلبان را در دانشگاه های شهر و استان خودشان افزایش می دهد. دقت داشته باشید که تغییر رشته پذیرفته شدگان این سهمیه ممنوع بوده و انتقال محل تحصیل مشروط به موافقت استانداری ها و در محدوده دانشگاه های واقع در قطب دانشگاهی است.

نحوه تاثیر سهمیه مناطق محروم در بدون کنکور دانشگاه های سراسری

نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور سراسری تا حد زیادی با هم تفاوت دارد. سهمیه مناطق محروم از جمله سهمیه هایی است که در دفترچه راهنمای ثبت نام آورده شده و شرایط آن هم با موارد دیگر تا حدودی فرق دارد. بر اساس اطلاعات مندرج در این دفترچه، حداقل 40 درصد از ظرفیت کد رشته محل های ناحیه ای، قطبی، کشوری دوره روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در استان های ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان به متقاضیان بومی این استان ها اختصاص می یابد. در واقع، بر خلاف تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری که مربوط به دانشگاه های کل کشور است، تاثیر سهمیه مناطق محروم شانس پذیرش داوطلبان را در دانشگاه های شهر و استان خودشان افزایش می دهد. دقت داشته باشید که تغییر رشته پذیرفته شدگان این سهمیه ممنوع بوده و انتقال محل تحصیل مشروط به موافقت استانداری ها و در محدوده دانشگاه های واقع در قطب دانشگاهی است.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام پیام نور بدون کنکور ۱۴۰۱

تعهدات پذیرفته شدگان در سهمیه در بدون کنکور دانشگاه سراسری

یکی از مهم ترین سوالات و ابهاماتی که در رابطه با تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری وجود دارد، تعهداتی است که در پی آن دانشجو ملزم به انجام آن ها خواهد شد. به عبارت دیگر، این افراد می خواهند بدانند که آیا در ازای استفاده از سهمیه های مختلف اعم از سهمیه مناطق، ایثارگران، مناطق محروم و درگیر بلایای طبیعی و غیره، ملزم به انجام تعهداتی خواهند بود. یا خیر. در این رابطه باید بگوییم که بر اساس اطلاع رسانی های انجام شده از طریق دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته دوره های بدون آزمون، کسانی که از سهمیه های مختلف استفاده می کنند، باید برای خدمت در مناطق مورد نیاز دولت و استانداری ها تعهد بدهند. شرایط تعهد به خدمت برای انواع سهمیه متفاوت است که به صورت سالانه در دفترچه توضیح داده می شود. برخی از مهم ترین شرایط و تعهدات پذیرفته شدگان در سهمیه در بدون کنکور دانشگاه سراسری، به شرح ذیل می باشند:

  •  بر اساس نحوه تاثیر سهمیه مناطق در بدون کنکور دانشگاه های سراسری ، تمامی پذیرفته شدگان رشته های روزانه (از همه مناطق)، بابت تحصیل رایگان تعهد دارند كه حداكثر یك سال پس از فارغ التحصیلی، در هر منطقه ای از كشور كه دولت در صورت نیاز برای آن ها تعیین كند، خدمت نمایند. تعهدهای دیگر مانع از انجام این تعهد نخواهد شد.
  •  پذیرفته شدگان دوره های روزانه از سهمیه مناطق ۲ و ۳، علاوه بر تعهدات شرعی و اخلاقی كه به عهده دارند، بابت تحصیل رایگان و امتیازاتی كه در ازای تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری دریافت کرده اند، باید متعهد شوند كه پس از گذراندن دوره تحصیلی در رشته و مقطع مد نظر، به مدت دو برابر زمان تحصیل در هر یك از نقاط ایران (به تشخیص سازمان های ذی ربط)، نسبت به ایفای تعهد خود اقدام نمایند. تعهدهای دیگر مانع از انجام این تعهد نمی گردد.
  •  استفاده كنندگان از سهمیه منطقه یك، خانواده شهدا، ایثارگران و رزمندگان با شرایط مشابه، باید تعهد دهند به مدت یك برابر مدت زمان تحصیل خود، در مناطقی كه وزارت خانه ها و سازمان های ذی ربط تعیین می كنند، خدمت نمایند.
  •  بر اساس قوانین موجود در نحوه محاسبه سهمیه های بدون کنکور ، در صورتی که استفاده کنندگان از سهمیه های مناطق ۱، ۲، ۳، خانواده شهدا، رزمندگان و ایثارگران تا یک سال پس از پایان دوره تحصیل (بدون احتساب خدمت وظیفه برای برادران) از انجام خدمت خودداری کنند، وزارت ذی ربط مجاز است كه علاوه بر استرداد دو برابر هزینه سرانه دانشجو در طول مدت تحصیل، از تحویل مدارك تحصیلی تا انجام خدمت یا استرداد مبلغ تعیین شده خودداری کند.
  •  پذیرفته شدگان دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در دوره های غیر روزانه، اعم از نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، غیر انتفاعی، مجازی، پردیس خودگردان ، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامی تعهد خدمت آموزش رایگان ندارند. به عبارت دیگر، تاثیر سهمیه رزمندگان و ایثارگران در پذیرش بدون آزمون سراسری یا سایر سهمیه ها جهت تحصیل در دوره های غیر روزانه، تعهدی ایجاد نمی کند.
  •  بورسیه های نهادها و وزارت خانه ها موظفند طبق قرارداد منعقد شده از طرف سازمان یا وزارت متبوع عمل نمایند.
  •  پذیرفته شدگان سهمیه ها و كدرشته محل های خاص (مانند سهمیه مناطق زلزله زده، رشته های دارای تعهد وزارت بهداشت و غیره) تابع قوانین و مقررات مربوط به آن كد رشته محل مندرج در دفترچه راهنما هستند.

منبع : تاثیر سهمیه در پذیرش بدون کنکور دانشگاه سراسری





:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آذر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: