سامانه پرداخت قبض مالیاتی
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

سامانه پرداخت قبض مالیاتی به نشانی payments.tax.gov.ir یکی از سایت های جدید و کاربردی می باشد که توسط سازمان امور مالیاتی کشور راه اندازی شده است. تمامی مودیان مالیاتی اعم از حقیقی و حقوقی با ورود به این سامانه امکان پرداخت قبوض خود را به صورت آنلاین خواهند داشت. در سال های گذشته مودیان جهت پرداخت قبوض مالیاتی خود باید حضورا به دفاتر یا شعب سازمان مالیات کشور مراجعه می کردند. این فرایند صرف زمان و هزینه زیادی را برای مودیان به دنبال داشت. در همین راستا، سامانه صدور قبض مالیاتی ایجاد شد تا مودیان به سادگی و بدون هیچ گونه مراجعه حضوری بتوانند قبض مالیات خود را دریافت نموده و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند. امکان واریز انواع مالیات اعم از مالیات بر درآمد، اجاره و سایر موارد این چنینی از طریق سایت مذکور وجود دارد. بنابراین مودیان جهت این امر با محدودیتی رو به رو نبوده و به در دست داشتن اطلاعات مربوط به قبض مالیات خود، به راحتی می توانند آن را واریز نمایند.

روش های گوناگونی هم برای پرداخت مالیات از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی در نظر گرفته شده است. از جمله این موارد می توان به استفاده از شناسه ۳۰ رقمی نسیم یا شناسه قبص و شناسه پرداخت اشاره کرد. به این ترتیب، شما هر یک از این اطلاعات را که در اختیار داشته باشید، می توانید مالیات خود را به صورت اینترنتی و از طریق سایت پرداخت قبض مالیات واریز کنید. از آن جایی که بر اساس قوانین جدید افراد زیادی مودی مالیاتی محسوب می شوند، آشنایی با این سامانه اهمیت زیادی برای آن ها دارد. زیرا این افراد با مراجعه به سایت payments.tax.gov.ir ، به سادگی می توانند اقدامات لازم را جهت واریز قبوض مالیاتی شان به صورت آنلاین انجام دهند. به همین خاطر، در ادامه توضیحات لازم را در رابطه با سایت مذکور ارائه داده و نحوه ورود به آن را بیان کرده ایم. هم چنین، شیوه استفاده از سامانه صدور قبض مالیاتی جهت پرداخت مالیات را توضیح داده ایم تا جهت این امر با مشکلی مواجه نشوید.

ورود به سامانه پرداخت قبض مالیاتی



سامانه پرداخت قبض مالیاتی

مالیات یکی از مهم ترین منابع درآمدی کشورهای مختلف می باشد که طی چند سال اخیر در کشور ما هم اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. در همین راستا، پیوسته مصوبات جدیدی در این زمینه ارائه شده و افراد و فرایندهای بیش تری مشمول مالیات می شوند. سامانه پرداخت قبض مالیاتی یک درگاه جدید می باشد که توسط سازمان امور مالیاتی کشور به منظور پرداخت آنلاین ارائه گردیده است. از این رو مودیان در هر ساعتی از شبانه روز می توانند به این سامانه مراجعه کرده و مالیات های خود را واریز نمایند. این سامانه امکان پرداخت قبوض مالیاتی را با روش های گوناگونی فراهم کرده تا متقاضیان جهت این امر با محدودیت مواجه نشوند. همان گونه که اشاره کردیم، استفاده از شناسه ۳۰ رقمی نسیم یا شناسه قبض به همراه شناسه پرداخت مهم ترین روش های واریز مالیات از طریق سامانه صدور قبض مالیاتی به شمار می آیند. بنابراین مودیان مالیاتی با توجه به اطلاعاتی که در دسترسی دارند، می توانند روش مناسب پرداخت مالیات را انتخاب کنند.

سامانه پرداخت قبض مالیاتی

دقت داشته باشید که عدم واریز مالیات در موعد مقرر تبعات گوناگونی به دنبال دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به جرائم مالیاتی اشاره نمود. در واقع، اگر مودی مالیات تعیین شده خود را در وقت قانونی نپردازد، باید مبلغ اضافه ای هم به عنوان جریمه آن واریز نماید. این جا است که اهمیت سایت payments.tax.gov.ir بیش از پیش مشخص می شود. چرا که این سامانه امکان واریز فوری مالیات را برای مودیان فراهم ساخته و هیچ گونه محدودیت زمانی هم ندارد. از این رو شما می توانید در هر ساعتی از شبانه روز به این سایت وارد شده و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، مالیات تان را تسویه کنید. البته با وجود راه اندازی این سامانه، هنوز هم امکان استفاده از روش های حضوری برای واریز مالیات فراهم است. با این حال، انجام فرایند مذکور از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی بسیار ساده تر بوده و به صرف زمان کم تری نیاز دارد. به همین خاطر توسط مودیان ترجیح داده می شود.

 

بیشتر بخوانید: جدول اینتاکد

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ورود به سامانه صدور قبوض مالیاتی payments.tax.gov.ir

تا این جای کار، توضیحات لازم را در رابطه با سایت در نظر گرفته شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور جهت واریز آنلاین مالیات ارائه دادیم. پس می دانید که با ورود به سایت payments.tax.gov.ir امکان پرداخت غیر حضوری مالیات وجود دارد. اما نکته مهم در این باره مربوط به نحوه وارد شدن آن است. چرا که این سامانه جزو سایت های جدید سازمان امور مالیاتی محسوب شده و برخی از مودیان اطلاعات زیادی در مورد آن ندارند. در این رابطه باید بگوییم که روش ورود به سامانه صدور قبض مالیاتی بسیار ساده بوده و نیاز به انجام مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد. با این حال، در این قسمت نحوه وارد شدن به آن را برای تان آورده ایم تا جهت این امر با چالشی مواجه نشوید. به این نکته هم توجه داشته باشید که پس از ورود به سامانه، جهت پرداخت قبض مالیات خود نیاز به اطلاعات آن خواهید داشت. پس از قبل این اطلاعات را آماده کنید تا هنگام مراجعه به سایت مربوطه مشکلی نداشته باشید.

به هر حال، برای وارد شدن به سامانه پرداخت قبض مالیاتی کافی است یک سری اقدامات ساده را به صورت گاما به گام پشت سر بگذارید که در این جا به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز برای ورود به سایت پرداخت قبض مالیات، شامل موارد زیر می باشند:

  1. ۱ابتدا باید آدرس اینترنتی آن یعنی payments.tax.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. جهت این امر می توانید از گوشی موبایل یا سیستم های رایانه ای استفاده کرده و از این نظر با محدودیتی رو به رو نخواهید بود.
  2. ۲پس از این که نشانی فوق را سرچ کردید، مستقیما به صفحه اصلی این سامانه وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اکنون می توانید با انتخاب روش پرداخت مالیات، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و قبض خود را بپردازید.

    صفحه اصلی سامانه پرداخت قبض مالیاتی

با انجام مراحل فوق، به سامانه صدور قبض مالیاتی وارد شده و امکان استفاده از آن جهت تسویه حساب های مالیاتی خود را خواهید داشت. در ادامه نحوه پرداخت مالیات با روش های گوناگون از طریق سایت مذکور را هم برای تان توضیح خواهیم داد. 

 

بیشتر بخوانید: درگاه ملی مالیات

پرداخت در سامانه پرداخت قبض مالیاتی

در بخش قبل نحوه ورود به سایت پرداخت قبوض مالیاتی را برای تان توضیح دادیم. پس اکنون به سادگی می توانید وارد این سامانه شده و جهت این امر با مشکلی مواجه نخواهید شد. اما موضوع دیگر مربوط به نحوه پرداخت مالیات از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی می باشد. در این رابطه باید بگوییم که روش واریز مالیات از طریق این سامانه هم مانند وارد شدن به آن بسیار ساده است. با این حال، از آن جایی که بسیاری از مودیان تا کنون از سایت مذکور جهت پرداخت مالیات شان استفاده نکرده اند، ممکن است شناخت زیادی با روش انجام این کار نداشته باشند. به همین خاطر، در این قسمت هم نحوه پرداخت مالیات به صورت آنلاین از طریق سایت payments.tax.gov.ir را بیان کرده ایم. این گونه مودیان می توانند انواع مالیات های خود اعم از مالیات بر عملکرد یا درآمد، مالیات اجاره و سایر موارد این چنینی دیگر را از طریق سایت مذکور و بدون نیاز به مراجعه حضوری، واریز نمایند.

برای پرداخت مالیات از طریق این سامانه هم باید یک سری مراحل را طی کنید که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم. این مراحل لازم برای پرداخت مالیات از طریق سایت ایجاد شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید به صفحه اصلی سامانه صدور قبض مالیاتی وارد شوید که در بخش قبل شیوه انجام این کار را به صورت مفصل بیان کرده ایم. پس جهت ورود به این سامانه با مشکلی مواجه نخواهید بود.
  2. ۲بعد از این که به صفحه اصلی این سامانه وارد شدید، مطابق شکل زیر دو گزینه مختلف با عناوین «شناسه 30 رقمی نسیم» و «شناسه قبض / پرداخت»‌ را مشاهده می کنید. اکنوان با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید، می توانید روش پرداخت قبض مالیاتی تان را انتخاب کنید. جهت استفاده از اولین روش سامانه پرداخت قبض مالیاتی ، کافی است شناسه ۳۰ رقمی نسیم خود را وارد کرده و کلمه امنیتی را هم تایید کنید. سپس بر روی گزینه «بررسی شناسه قبض نسیم»‌ کلیک نمایید.

    payments.tax.gov.ir

  3. ۳با انجام این کار، مبلغ و اطلاعات مالیات شما نمایش داده شده و امکان واریز آن به یک کارت بانک دارای رمز پویا را خواهید داشت. دقت داشته باشید که شناسه ۳۰ رقمی معمولا در گوشه سمت چپ و بالای قبض شما درج می شود.

    قبض مالیاتی

  4. ۴اما روش دیگر پرداخت مالیات در سامانه payments.tax.gov.ir استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت می باشد. در این شیوه هم باید هر یک از این اطلاعات را در جایگاه مربوط به خود قرار داده و کد امنیتی را تایید کنید. سپس با کلیک بر روی گزینه «بررسی شناسه قبض و شناسه پرداخت»، اطلاعات و مبلغ مالیات تان نمایش داده می شود. به این ترتیب می توانید مبلغ مالیات را از طریق سامانه صدور قبض مالیاتی به صورت آنلاین پرداخت نمایید.

منبع : سامانه پرداخت قبض مالیاتی





:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: