بیمه خویش فرما تامین اجتماعی
نوشته شده توسط : sevda

مقدمه

افراد متمایل به تهیه بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲ باید از طریق سایت این سازمان اقدام نمایند. با توجه به لزوم ارائه خدمات اینترنتی در ارگان های مختلف، سازمان تامین اجتماعی نیز در این راستا حرکت کرده و بسیاری از خدمات خود را به این طریق ارائه می کند. طبق چارچوب در نظر گرفته شده برای این بیمه، افراد شاغل به مشاغل آزاد، زنان خانه دار، دختران مجرد و دانشجویانی که سن آن ها بین 18 تا 50 سال است می توانند نسبت به تهیه آن اقدام نمایند. البته متقاضیان دریافت بیمه خویش فرما اگر از قبل دارای سابقه بیمه باشند، به ازای این مقدار سابقه در سن بیش از 50 سالگی هم می توانند از بیمه مذکور استفاده نمایند. برای مثال اگر فردی دارای 5 سال سابقه بیمه باشد، این مقدار به حداکثر سن مجاز وی افزوده خواهد شد. در نتیجه، این فرد تا 55 سالگی امکان تهیه نمودن این نوع بیمه را دارد.

نکته مهم در مورد بیمه خویش فرما تامین اجتماعی که باید به آن توجه داشته باشید، شرایط لازم برای افرادی است که قصد استفاده از آن را دارند. سازمان تامین اجتماعی یک سری شرایط را برای تهیه این نوع بیمه در نظر گرفته است که قبل از اقدام به دریافت آن، باید این شرایط را به طور کامل مطالعه کرده و از آن ها اطلاع داشته باشید. در این جا این شرایط را برای شما بیان خواهیم کرد تا با آگاهی کامل از آن نسبت به ثبت نام این بیمه اقدام کنید. نکته مهم بعدی نحوه ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما است که ممکن است بسیاری از متقاضیان با روند انجام ان آشنایی نداشته باشند. ما در این مطلب نحوه انجام ثبت نام این بیمه را هم برای شما بیان خواهیم کرد تا در این مورد هم مشکلی نداشته باشید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی از شرایط، نحوه ثبت نام و هزینه بیمه خویش فرما به دست آورید.



شرایط بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲

همان طور که گفتیم، تمام افرادی که در به شغل های آزاد اشتغال دارند، زنان خانه دار، دختران مجرد و دانشجویان م توانند نسبت به تهیه بیمه خویش فرما تامین اجتماعی اقدام نمایند. اما نکته بسیار مهم در این مورد شرایطی است که سازمان تامین اجتماعی برای استفاده این افراد از بیمه خویش فرما در نظر گرفته است. تنها افرادی که واجد این شرایط باشند می توانند از این بیمه استفاده نمایند و در غیر این صورت امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت. با توجه به اهمیت این موضوع برای ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما، ما در این جا این شرایط را برای شما توضیح می دهیم تا با آگاهی کامل از آن نسبت به تهیه این بیمه اقدام نمایید. پس باید قبل از اقدام برای دریافت این بیمه، شرایط آن را مطالعه کرده و اطلاعات کافی در این زمینه را به دست آورید. مهم ترین شرایط در نظر گرفته شده برای استفاده از بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲ شامل موارد زیر هستند.

  •  دارا بودن حداقل یک ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی برای این افراد الزامی است؛ به این ترتیب، تنها افرادی می توانند نسبت به تهیه این بیمه اقدام کنند که حداقل 30 روز سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی را داشته باشند. این سابقه پرداخت بیمه می تواند به وسیله شرکت های گوناگون که فرد در آن جا مشغول به کار بوده ، به دست آمده باشد.
  •  شرط مهم بعدی برای متقاضیان دریافت بیمه خویش فرما تامین اجتماعی، داشتن سن مناسب برای این کار است. سازمان تامین اجتماعی تهیه نمودن این بیمه را برای افرادی که در سنین بین 18 سال تا 50 سال هستند، مجاز کرده است. بنابراین، افرادی که دارای سنی در این بازه باشند، در صورت برخورداری از سایر شرایط می توانند این بیمه را دریافت کنند. البته در این مورد استثناهایی هم وجود دارد. برای مثال، افرادی که سن آن ها بیش تر از 50 سال است، در صورتی که به اندازه این بیش تر بودن سن خود سابقه پرداخت بیمه داشته باشند، مشکلی برای تهیه بیمه خویش فرما نخواهند داشت. هم چنین، اگر حداقل دارای 10 سال سابقه پرداخت بیمه باشید، شرایط سنی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد.
  •  شرط بعدی برای تهیه بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲ داشتن کد 10 رقمی بیمه تامین اجتماعی می باشد. در صورتی که فردی این کد را نداشته باشد، امکان تهیه این بیمه برای آن میسر نیست.
  •  فرد متقاضی برای ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما باید تابعیت ایرانی داشته باشد. استفاده از این بیمه برای افراد غیر ارانی امکان پذیر نیست.
  •  در صورتی که شما یک بار قرارداد بیمه اختیاری با سازمان تامین اجتماعی منعقد کرده باشید، تا سه بار دیگر می توانید این کار را بدون در نظر گرفته شدن شرایط سنی انجام دهید.

این موارد مهم ترین شرایطی هستند که سازمان تامین اجتماعی برای متقاضیان استفاده از بیمه خویش فرما در نظر گرفته است. همان طور که گفتیم، قبل از اقدام به ثبت نام لازم است این شرایط را بررسی کرده تا در ادامه مراحل ثبت نام به دردسر نیافتید.

 

بیشتر بخوانید: اپلیکیشن تامین من

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما

حال که از۱۴۰۲ مطلع شدید، می خواهیم به نحوه ثبت نام این بیمه بپردازیم. برای این کار باید به سایت سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و از این طریق فرآیند ثبت نام را پشت سر بگذارید. از آن جایی که ممکن است برخی متقاضیان دریافت این بیمه از روش انجام این کار اطلاع کافی نداشته باشند، ما در این بخش نحوه ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما را به صورت کامل و مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد. به این ترتیب، شما با در اختیار داشتن اطلاعات لازم می توانید به راحتی ثبت نام خود را انجام داده و از مزایای این بیمه بهره مند شوید. سوال مهمی که در این مورد برای متقاضیان وجود دارد، اطلاع از مبلغ بیمه خویش فرما ۱۴۰۲ است. ما این مورد را در ادامه به طور مفصل برای شما بیان خواهیم کرد. اما اکنون به مراحل ثبت نام این بیمه می پردازیم که به شرح زیر می باشند.

  1. ۱ابتدا باید نشانی اینترنتی سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی یعنی es.tamin.ir را در مرورگر خود جست و جو نمایید.
  2. ۲بعد از بالا آمدن نتایج جست و جو، باید اولین سایت با همین آدرس و با عنوان «سرویس های الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی» را کلیک کرده وارد شوید.

    سرچ سرویسهای الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی

  3. ۳سپس وارد صفحه اصلی این سایت شده و خدمات موجود در این بخش را مشاهده می کنید. برای استفاده از این خدمات از جمله ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما باید وارد حساب کاربری خودتان بشوید. جهت این امر از صفحه اصلی مطابق با تصویر زیر گزینه «ورود به سامانه» را بزنید. البته در صورتی که تا کنون در این سامانه ثبت نام نکرده اید، ابتدا باید بر روی گزینه «ثبت نام» در این صفحه کلیک نمایید. بعد از طی کردن فرآیند ثبت نام، امکان ورود و استفاده از خدمات این سامانه برای شما فراهم است.

    صفحه اصلی سازمان تامین اجتماعی

  4. ۴بعد از انتخاب گزینه «ورود به سایت»، صفحه دیگری برای شما باز خواهد شد که باید در این بخش نام کاربری و گذر واژه خود را قرار داده و بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید تا به صفحه کاربری خود در این سایت وارد شوید.

    ورود به سایت تامین اجتماعی

  5. ۵بعد از این که به حساب کاربری خود وارد شدید، باید از منو بالای صفحه گزینه «بیمه شدگان» را انتخاب کرده و در لیست جدیدی که باز می شود، گزینه «بیمه شدگان خاص» را بزنید. نهایتا از منویی که رو به روی این گزینه برای شما نمایش داده می شود، بر روی عبارت «انعقاد قرارداد بیمه اختیاری» را انتخاب کنید.

    انعقاد قرارداد بیمه اختیاری

  6. ۶بعد از انتخاب این گزینه، اطلاعات شما نمایش داده می شود. این اطلاعات را با دقت بررسی کرده و در صورت صحیح بودن عبارت « اطلاعات هویتی صحیح است» و گزینه «تایید و ادامه» را بزنید. در غیر این صورت باید عبارت « اطلاعات هویتی نادرست است و باید اصلاح شود» را باید انتخاب کنید

    تایید اطلاعات هویتی

  7. ۷در صورتی که اطلاعات تان کامل بوده و آن ها را تایید کرده اید، در قسمت بعدی می توانید جزئیات مربوط به شرایط را با انتخاب گزینه «مشاهده جزئیات» ببینید. بعد از مشاهده این شرایط و قوانین بر روی گزینه «موافقم» بزنید تا بتوانید ادامه مراحل ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما را انجام دهید.

    مشاهده جزییات

  8. ۸بخش بعد مربوط به تعیین کردن مبلغ پرداختی ماهیانه برای بیمه خویش فرما است. با توجه به توضیحاتی که در این بخش برای شما ارائه شده مبلغ مناسب را انتخاب کنید.

    تعیین حق بیمه ماهانه

  9. ۹در قسمت بعدی باید تیک مربوط به عبارتی که برای تعهد جهت انجام معاینه پزشکی قرار داده شده است، را بزنید.

    فرم معرفی به مرجع معاینه ی پزشکی

  10. ۱۰در ادامه اطلاعات خود را تایید کرده و گزینه پرداخت حق بیمه را بزنید. با پشت سر گذاشتن این مرحله پیامک قرارداد برای شما ارسال می شود.

    پرداختن حق بیمه

  11. ۱۱نهایتا تعداد ماه ها را انتخاب کرده و با استفاده از درگاه های بانکی کار پرداخت حق بیمه را انجام دهید.

    محاسبه ی حق بیمه

با طی کردن این مراحل فرآیند ثبت نام بیمه خویش فرما تامین اجتماعی شما با موفقت انجام خواهد شد. در ادامه مطالبی در مورد نرخ و حق بیمه خویش فرما سال ۱۴۰۲ برای شما بیان خواهیم کرد تا در این مورد هم مشکلی نداشته باشید.

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی

نرخ بیمه خویش فرما سال ۱۴۰۲

یکی از سوالات مهم متقاضیان تهیه بیمه خویش فرما تامین اجتماعی در مورد حق بیمه پرداختی می باشد. در واقع این افراد می خواهند بدانند که بیمه خویش فرما چقدر است؟ باید بگوییم این مورد یعنی حق بیمه در نظر گرفته شده برای همه ثابت نبوده و بسته به شرایط گوناگونی متغییر است. افراد می توانند چند گزینه مشاغل آزاد 14 درصد، 16 درصد، 20 درصد و اختیاری که مطابق با 27 درصد محاسبه می شود را انتخاب کنند. بسته به افزایش درصد، حق بیمه پرداختی برای تهیه بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲ هم افزایش پیدا خواهد کرد. البته در کنار این افزایش حق بیمه، خدمات بهتری هم در ادامه به کاربر ارائه می شود. در قسمت پایین اطلاعات مربوط به حق بیمه را برای شما در یک جدول آورده ایم تا با اگاهی کامل از این مقادیر نسبت به ثبت نام این بیمه و پرداخت حق آن اقدام نمایید.

نوع بیمه درصد سهم بیمه شده ضریب دستمزد مبلغ ماهانه ( به هزار توامن) درصد سایر
  31 روز   30 روز    
مشاغل آزاد (۱۴ درصد)          ۱۲٪ بین ۱/۲ حداقل و حداکثر دستمزد    658    - ۲٪ دولت
مشاغل آزاد (۱۶ درصد)          ۱۴٪    768    - ۲٪ دولت
مشاغل آزاد (۲۰ درصد)          ۱۸٪    987    - ۲٪ دولت
اختیاری          ۲۷٪        ۱/۲    1481   -     -

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی

پرداخت حق بیمه خویش فرما

موضوع مهم بعدی که از اهمیت بسیار بالایی برای متقاضیان استفاده از بیمه خویش فرما تامین اجتماعی ۱۴۰۲ برخوردار است، نحوه پرداخت حق بیمه مورد نظر می باشد. برای این کار می توانید باز هم از طریق یکی دیگر از بخش های سایت سازمان تامین اجتماعی اقدام کنید. جهت این امر کافی است مراحل زیر را انجام دهید.

  1. ۱آدرس اینترنتی samt.tamin.ir را درمرورگر خو جست و جو نمایید. وارد سایت مربوطه شده و صفحه اول آن را مانند شکل زیر مشاهده خواهید کرد. در این بخش از شما درخواست می شود نام کاربری و گذز واژه تان را قرار داده و بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید.

    سامانه یکپارچه تامین اجتماعی

  2. ۲در ادامه وارد حساب کاربری خود شده و باید از جعبه ابزار موجود در قسمت بالا و سمت راست صفحه، عنوان پرداخت حق بیمه را انتخاب نمایید. سه گزینه مدیریت پرتال، عملیات بیمه شدگان خاص و عملیات پرداخت به شما نمایش داده می شود که باید عملیات بیمه شدگان خاص را انتخاب نمایید.
  3. ۳نهایتا لیستی شامل سه گزینه دیگر به شما نشان داده می شود که باید عنوان «درخواست برگ پرداخت» را انتخاب کرده و از این طریق نسبت به پرداخت حق بیمه خویش فرما تامین اجتماعی اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: پرداخت بیمه تامین اجتماعی با موبایل

آیا بیمه خویش فرما سابقه کار محسوب می شود؟

حال سوالی که باقی می ماند این است که آیا بیمه خویش فرما سابقه کار محسوب می شود یا خیر. در پاسخ باید بگوییم این بیمه و تمام بیمه هایی که توسط صاحبان مشاغل آزاد و حرف به صورت اختیاری پرداخت می شود، جزوه سابقه بیمه فرد هستند اما سابقه کار محسوب نمی شود. به این ترتیب، فردی که نسبت به ثبت نام اینترنتی بیمه خویش فرما اقدام کرده و آن را پرداخت کند، دارای سابقه بیمه خواهد بود و از مزایای بیمه ای آن برخوردار خواهد شد. اما این پرداخت حق بیمه به عنوان سابقه کار تلقی نخواهد شد و سنوات و سایر مزایای این چنینی به آن تعلق نمی گیرد.

منبع : بیمه خویش فرما تامین اجتماعی





:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: